<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 門多隆通話紀錄首次公開!!!
返回列表 回復 發帖
9 D3 K3 U# u2 ~) R: C6 `

: ^% \' y- G7 R7 P: [- E" Y( g, L唔係話唔比佢葬,) K; D! e( }3 I5 u% r* w$ R6 |
但事發只係短短幾日咁就葬左佢係咪快左D?- v, @# h' O) f: g" i" t
究竟有冇驗過屍?1 x' e2 e- R: k* U9 ]* Z9 q# l0 h( C
有冇CHECK過佢身上有冇D咩線索?5 j8 ~/ [; I7 ~- P; b' A% F5 p
一話放班人過黎查就即刻領屍即葬,
# d+ r( k+ j: @! m( h! d! ]2 u' t會唔會係怕人係佢身上CHECK到D乜? ...
, A, S8 z* u- B+ Ajojojojoj 發表於 2010-8-30 02:07 AM
: f$ E8 f  d- ^8 i! |. V' \
% E4 t, o, c4 e8 j% z6 m+ `0 q匪國上下,擺明係唔見得光,身有屎囉,
6 B6 Q3 ]3 r, W/ f) x( h  ~& r但香港(甚至阿爺)你又奈得佢何?1 _4 t5 G4 l' T! S( ]

/ g; j9 O! s: [6 J, P- m0 o當一個國家上下,可以無恥到呢個地步,
" n) b4 s: H( }* A( ~' z* z你還應對它還有任何期望嗎?
# Z$ g2 N: F4 T, u$ z  x6 Z# V8 O' x' ~. k
匪國上下,擺明係唔見得光,身有屎囉,  K8 v. t: h; [: P6 q
但香港(甚至阿爺)你又奈得佢何?
! y8 V1 v7 k; y* G
; v- y2 ^$ I3 i  R3 g當一個國家上下,可以無恥到呢個地步,
0 b, j7 U$ a: `& s1 x你還應對它還有任何期望嗎? ...9 G: _4 s( m. W, |5 H3 p4 w+ I- ]8 j
infjlam 發表於 2010-8-30 02:14 AM
% N7 h- J$ \# F  H
  M: Q1 h  y# f/ C9 A
# I/ ]8 [; [' E3 `, o+ x7 a$ q2 |講真菲律賓衰極刀巧過中 共多多倍
. @, y6 e% j1 Q2 P+ i; u9 b% \. j, _! ]' ]/ i6 z' ]3 O! x$ a: V
港人係內地發生意外,共匪會將消息全面封鎖,港人根本無權過問8 W9 I' v! x# ]" _0 F4 b3 d

, S1 V8 z5 m6 G然後極速火化,死無對證9 l0 H" W9 ^# h) d0 c

2 i- w& P. ?0 ]) n1 H6 ]菲律賓衰極刀係一個民主國家
禾係 ........ ....... 電梯男
+ j9 a; s- w5 c
' o. P- Y# Z0 y4 `- X" E6 e匪國上下,擺明係唔見得光,身有屎囉,
; J" i4 U, p# `; @. `但香港(甚至阿爺)你又奈得佢何?
* K5 ^2 ?8 G% ]! z1 ?, R5 b3 a# C+ ]5 l9 }0 _. r
當一個國家上下,可以無恥到呢個地步,
- R, V7 K9 r5 W% [3 f/ O0 Y你還應對它還有任何期望嗎? ...
! ^1 N( ?( n( L( R- cinfjlam 發表於 2010-8-30 02:14 AM
+ R, H+ K2 S; u' F; k2 n, W, [' y4 w6 F- q6 r
成單野要查根本有排查,
1 n. G# M. T" H2 U, L只係查在場既人都有排搞,) j" X' G3 u, c" L
唔好話人地就算香港,5 E3 O7 R+ Y1 m) B, t( W
之前徐步高案都係有疑點而不了了之, \1 O9 v- |" m# h. U3 Z( G
但今次賓佬做到咁低章真係好野
! l, _" z( U# R6 N5 U! p
0 X6 o1 j% E' A8 B
成單野要查根本有排查," k/ W) G0 e5 f
只係查在場既人都有排搞,
; ~" V, E- R4 n. P; t唔好話人地就算香港,
  Y: y4 K8 K" K, a% f5 p之前徐步高案都係有疑點而不了了之; a) A3 s( ^' v: f
但今次賓佬做到咁低章真係好野
- |. l& P1 ~  \+ O2 Yjojojojoj 發表於 2010-8-30 02:32 AM
: m- E) M# R5 v! T" Y5 r( [5 {
- P+ v4 p6 C! u1 u7 @

3 t) m% J% R9 D1 Y5 p- I有得查刀巧過冇得查
6 `6 E. @  m/ S% p: }. ]
, v* k+ F1 c& V+ U# B" j7 _' _/ u如果係大陸你想查刀幾難牙
5 X- D3 Y+ K: `2 y7 y

! V' I, I7 R% w6 O" H* F3 j- s1 K3 q' F衝擊領事館燒領事館就叫替枉死同胞出一口氣?
" D( W- @' I. c' R思想幼稚到白痴既地步,( m8 X$ ~7 ]7 N( i9 r) Q
燒完又點?幫兇仍然逍遙法外,3 T* w* ]  @, F# E
咁做只會比賓佬逃避責任同落閘既藉口,
* H( J* w7 s+ J9 Y2 [更加影響香港既聲譽,/ f9 p" h* g$ w0 y2 X
你估宜家幼稚園細路仔打架,( ]* Y- p/ F2 L) F( d# w8 v% K
你打我一拳我要踢番你一腳? ...0 L5 I) }0 b/ \2 a
jojojojoj 發表於 2010-8-30 12:24 AM
: l8 {4 G% g) ?中國就係有太多好似你d咁嘅人, 出事後仲要假道學懶理性, 講埋d乜9影響香港聲譽嘅廢話;# J+ U- c: u- I* N) J5 M' j* Q7 Q+ g
早十幾年, 韓國日日示威, 日日擲氣油彈, 又唔見有人話影響韓國聲譽?: b# n; f0 M' T6 P2 I6 W5 ?4 E
對付不公義的人和事, 理性的表達不滿永遠是無法成功, 適當的以暴易暴是在所難免;3 G" Y: q! I, V9 m/ U
當年的漢奸汪精衛都主張以理性方式跟侵略中國的日本人合作, 你係咪覺得佢做得啱? ) {& y, B0 T7 u4 ?$ S
你問我點解唔去搞? 你都戇尻, 孫中山搞革命都唔會自己一個人啦;) Z$ ~8 y5 i4 }6 t
當自己處身一個當示威遊行為娛樂節目的社會中, 我一個人又可以做到乜?
本帖最後由 jojojojoj 於 2010-8-30 01:41 PM 編輯 0 f. h3 h: i+ B$ ]  x- b5 p9 i+ U; f
1 p% z. P8 _9 P) w$ H1 @
7 F3 N, p7 ~) A* [
中國就係有太多好似你d咁嘅人, 出事後仲要假道學懶理性, 講埋d乜9影響香港聲譽嘅廢話;- [$ l) C6 e' I8 }* X- V5 l
早十幾年, 韓國日日示威, 日日擲氣油彈, 又唔見有人話影響韓國聲譽?
1 Z% K: F" }6 `. P1 q6 E! a6 L# O對付不公義的人和事, 理性的表達不滿永遠是無法成功, 適當 ...
9 u7 G- N' f: W0 s8 Z打狗棒 發表於 2010-8-30 10:36 AM
: m' _9 I9 b' s( J2 d4 a
宜家唔係叫你同菲律賓合作殺香港人,: ^$ T/ ~. S- ~1 _
講乜春汪精衛?. b0 l9 l0 V: N
你唔講下唔知幾多萬年前D原始人都係靠打解決問題?7 V( i& R% Y2 w- [
2010年啦, 進化下啦, D思想仲係咁幼稚
; [/ Y, d: I4 a' s3 D; V5 v2 H中國就係有太多好似你d咁嘅戇9仔, ( e7 [, b$ }8 i& P% f
用屎忽諗野, 搞到好似蠻族咁: Y4 e8 p! c/ `. U" t5 G
你咁鐘意搞事, 你唔去叫人同你一齊搞革命, 睇下有幾多人跟你?
/ R6 Q6 v/ I6 _4 E( X9 w! O你都7能懵懵, 只係識講廢話, 其實就想睇香港人同賓佬一齊仆街
最諷刺係甘不濟既菲律賓人民刀有權選總統- U6 U3 Q( q6 l- I% N1 w
# j' z# n, F* |$ r. F
( u$ Y( A6 W8 c! H
甘先進既香港人民竟然冇權選特首
長遠香港人可以借今次事件幫菲律賓建立更民主法治既制度
. o* r- G1 e" x
宜家唔係叫你同菲律賓合作殺香港人,
# q, l1 {5 |6 c& a- u- L講乜春汪精衛?+ j/ r' b: J+ `  m+ S; F
你唔講下唔知幾多萬年前D原始人都係靠打解決問題?
0 _' l7 `  e; B/ ]' e2010年啦, 進化下啦, D思想仲係咁幼稚6 h! X2 I+ n8 k  m( o- L0 O: ?7 f
中國就係有太多好似你d咁嘅戇9仔, " x, k( g( y" a% k
用屎忽諗野, 搞到好似蠻族咁" m) g+ U* J* v/ j- t3 D5 \
你咁鐘意 ...& {2 k! L# F2 V0 h
jojojojoj 發表於 2010-8-30 01:39 PM
7 G5 H$ q5 P$ f0 r+ @" M, t% m3 Z! }5 q0 K' e  e
算吧啦
# m% T: l: ]1 X9 {+ E$ R再同呢啲思想如此天真的戇鳩仔理論,只會浪費生命
% G4 X# Y1 m! _/ r! g: {0 x/ h
2 b. o$ J  G- L5 L
算吧啦
7 a" r8 L) L3 Y9 O' t5 U, q再同呢啲思想如此天真的戇鳩仔理論,只會浪費生命; e3 Q& d* x7 z: }0 h' o
Watchman 發表於 2010-8-30 10:25 PM
( v2 V) _- l! k2 Y9 }
& a* M) N( f% F( l' X
只係覺得, 如果因為自己既不幸, 去針對晒人地成個種族,
. k+ f0 G* L. B$ Z9 M燒領事館比你燒死晒入面D人又點? 咁同個槍手有咩分別?
1 o, \* j0 M$ |7 H7 h3 P( M再講多次, 唔係要成個菲律賓血債血償, 只係要番個真相, 還番死者公道; a, s. D8 k' a( E8 e) H
唔知點解有人可以講埋D咁唔理智既野, 作為香港人真係為佢感到有D羞恥
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 門多隆通話紀錄首次公開!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。