<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 冷血女孩扔狗落海
返回列表 回復 發帖
4 p6 D# P, N8 s9 y
( B+ n+ ~3 M5 t' z
& t7 S$ [. D! R8 [. K  l4 e& B
"吹水區"幾時變咗"講政治-強詞奪理區"
# N# c+ l! f2 O5 UWatchman 發表於 2010-9-10 12:12 AM
" e4 p7 P7 D$ ?6 f. o, Y' n9 o
8 V5 P2 J$ D" P, e9 h! }
變左做"笑爆肚開心笑話區"就真, 係果版都搵唔到一個咁笑爆肚既post
: O& M8 t7 M2 J8 A) U5 Y( p
3 }: b7 X& i9 P, k( e* S; R8 B4 y
  g  i' Y9 O0 f
本版規則歡迎吹水,請注意全論壇禁談大陸政治主題違者禁言1月。
. x8 F8 C# K6 U3 n# E2 T4 a% n( lWatchman 發表於 2010-9-10 12:15 AM
4 W! x9 }9 X& |  J
/ A0 y2 g: V2 z! r5 g9 G我係新人唔知有呢條例 ~ 但點解我睇到不斷有好多同大陸政治有關既字句既呢???     
狗哥,算吧啦你!
% [! f+ u% D" b% S  b' E, G8 B* t

$ u6 {- H- P& L7 P1 N+ X  g變左做"笑爆肚開心笑話區"就真, 係果版都搵唔到一個咁笑爆肚既post
) \( Z% w' r8 c# E& g
7 d  [# @$ N: ?+ o) W! N' j& }jojojojoj 發表於 2010-9-10 12:17 AM
8 q) B- o/ b6 V8 ~( z! ]. T) m) q
" d' @3 a1 M- A2 D# h我諗起睇粵語殘片 ~ 胡楓同張英才專登講唔正d廣東話扮外國人 ~ 好惹笑   
( G) r0 |/ X  t0 J$ U# X' l
6 J5 _: j9 Y8 G- y: W! F5 Q, s2 C
變左做"笑爆肚開心笑話區"就真, 係果版都搵唔到一個咁笑爆肚既post
, b7 j2 R, u% V" i/ F! s % z( N' p8 e4 a6 o' _9 x
jojojojoj 發表於 2010-9-10 12:17 AM
8 ?& z; l3 s, k. I/ B- Y$ L
% h1 f/ e7 y1 z/ E6 b: D: y
咁都要有人肯硬著頭皮企出嚟講啲自以為好笑嘅爛gag先得
3 `6 w  {, \  M  r  w! }: n叻人我就見得多,kai人我見得仲多
85# Watchman 變成網上欺凌?
喂喂~做咩事做咩事!
9 Y! A& a0 O3 |. T# V做咩講講下狗仔變左講狗哥!! _, h9 T+ M  c* d, K; q

3 Q# [( _% R: z5 w大家唔準惡言相向嫁!唔準人身攻擊嫁下!
85# Watchman 變成網上欺凌?5 H' `& W! n  n, O2 h
alan3015chan 發表於 2010-9-10 12:27 AM
( q$ A7 Q% W6 O3 n7 O/ p# f! n

( X9 [5 I( h$ n0 c' q7 G 明眼人由一開始就睇到"阿邊個"欺凌"邊個"
85# Watchman 變成網上欺凌?6 \3 j/ |6 U) @4 ~+ f0 _
alan3015chan 發表於 2010-9-10 12:27 AM
/ w( T, L; L  j2 D/ T! O( v2 s% H# i% m% G7 D& Z0 ~, j* r
雞巴男定賜座男???   
喂喂~做咩事做咩事!
* R* g4 a) [' d) X3 Q做咩講講下狗仔變左講狗哥!1 p4 k4 a# Z( h. C+ V

; q8 S; F) M. H9 k大家唔準惡言相向嫁!唔準人身攻擊嫁下!5 r! b: k9 Y* q2 y- h. y; k4 Q
自由神 發表於 2010-9-10 12:33 AM
" L4 Z" \+ q% O+ V+ S
+ K- l! O; @7 J$ V  R
咁請問以下呢段算唔算呀?
7 C& s2 S7 \4 _, Q9 L* q4 _" O8 m+ D

8 g# ]5 j1 z+ H" R, H1 i5 s你條粉腸打壞唔夠人講就即刻人身攻擊?/ m6 Q7 w- P4 C( |: `
你老豆老母冇教你做人要講禮貌咩? / r* V# O$ d) l" R7 [7 w5 }( c4 [# l: B& S
中國人就係有你d咁嘅人, 所以一路俾人睇唔起,8 |7 @  b  O/ h1 K9 o0 |1 o
乖啦, 你老母臭......揍大你好辛苦, 唔好影衰佢, 知冇?

6 }1 o1 C; O: K5 z$ z/ D7 Y
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 冷血女孩扔狗落海

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。