<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 冷血女孩扔狗落海
返回列表 回復 發帖
' J  E' F, c9 |" e( X) s
( D! J: k* v3 ]3 J* d; r
* R. F$ m6 p9 {0 f8 O& b  N2 p "吹水區"幾時變咗"講政治-強詞奪理區"
5 @. M. ?1 l0 h# V$ ?Watchman 發表於 2010-9-10 12:12 AM
1 ^' M# @# S4 T) h4 i/ `* ]5 A
# n2 O. D) L* g! w5 x變左做"笑爆肚開心笑話區"就真, 係果版都搵唔到一個咁笑爆肚既post
0 o3 n; k$ F6 E0 ?, v% ~
. G! W3 G3 q* V5 K( a1 q) d
* Q& H6 w8 u8 [; G& P: u
本版規則歡迎吹水,請注意全論壇禁談大陸政治主題違者禁言1月。 % G3 f/ H" p! v" [8 H1 h
Watchman 發表於 2010-9-10 12:15 AM
' y7 ?/ j* @, x$ D  @6 Q' A9 `4 R) T5 @  O2 ^3 Z  G/ w
我係新人唔知有呢條例 ~ 但點解我睇到不斷有好多同大陸政治有關既字句既呢???     
狗哥,算吧啦你!
6 y. d4 ?: E$ a! Y/ G. L% W, R" _0 g! Z$ U" @) n& h4 |
變左做"笑爆肚開心笑話區"就真, 係果版都搵唔到一個咁笑爆肚既post( G2 V* M7 R$ f. M8 e( N8 S$ X' f5 Z/ @
* \& Z6 E6 I/ k" \# _; d
jojojojoj 發表於 2010-9-10 12:17 AM
1 @9 H2 p$ s+ B; x" j
7 v- C) |- Z' _& o* I' X我諗起睇粵語殘片 ~ 胡楓同張英才專登講唔正d廣東話扮外國人 ~ 好惹笑   
) P0 e# G% r8 S. ~: h% |6 U

1 l6 t4 J9 C) a% P# `0 H變左做"笑爆肚開心笑話區"就真, 係果版都搵唔到一個咁笑爆肚既post: u4 E8 p  E- G& q' V" @( T

! l; \. e! d' Ejojojojoj 發表於 2010-9-10 12:17 AM
/ e8 v9 l  e! ?! c' P# y5 X$ \$ u" N% \0 p% Z$ U4 D
咁都要有人肯硬著頭皮企出嚟講啲自以為好笑嘅爛gag先得# w% M+ L7 ?3 l/ D  m
叻人我就見得多,kai人我見得仲多
85# Watchman 變成網上欺凌?
喂喂~做咩事做咩事!  u7 p6 P: i4 k5 U# p$ n
做咩講講下狗仔變左講狗哥!2 S. G  m, X2 G  l0 t1 L; u. ~$ [# w
* H( a) }% @# B! a$ Q
大家唔準惡言相向嫁!唔準人身攻擊嫁下!
85# Watchman 變成網上欺凌?( ~4 Z2 x& h3 I$ \( w" h
alan3015chan 發表於 2010-9-10 12:27 AM
4 G+ R- T# L6 G* o: J: w7 ^) r. ^+ |) [; p- c
明眼人由一開始就睇到"阿邊個"欺凌"邊個"
85# Watchman 變成網上欺凌?( T% G+ `' A2 B) K- u& N
alan3015chan 發表於 2010-9-10 12:27 AM
3 `0 ?% h" K8 R( t
6 y: W  y5 I* D5 _
雞巴男定賜座男???   
喂喂~做咩事做咩事!- h' v- Q0 ?5 w6 r! `
做咩講講下狗仔變左講狗哥!3 A4 d# {* D! N8 x- ^" @
% n: T. d+ l- w3 s% m$ I
大家唔準惡言相向嫁!唔準人身攻擊嫁下!
+ J5 y; ^7 q6 X$ e5 o6 d2 [6 S自由神 發表於 2010-9-10 12:33 AM
# R9 G) m+ Q  d
8 A+ H) A, f! e0 B" R咁請問以下呢段算唔算呀?. O' ~; }; J1 t( V0 ?+ |2 W. j

* X7 j: L  N. c2 l+ @. S& L2 `0 u& t
( [5 n+ o0 e3 B! X5 q# `0 N1 n你條粉腸打壞唔夠人講就即刻人身攻擊?8 ?2 H6 r  w" _+ [2 K  S
你老豆老母冇教你做人要講禮貌咩? / r* V# O$ d) l" R7 [7 w5 }
- o; D. e6 g) `8 @( Y5 B中國人就係有你d咁嘅人, 所以一路俾人睇唔起,8 n. C; Q( g1 l+ X' R5 w
乖啦, 你老母臭......揍大你好辛苦, 唔好影衰佢, 知冇?
, X% F+ B  U& t9 \' M0 Q
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 冷血女孩扔狗落海

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。