<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 冷血女孩扔狗落海
返回列表 回復 發帖
( h% V' r5 ^" z3 k4 w5 T2 d) _& f- t8 o3 z: A' j

+ _1 j5 M- f$ _* ]6 x. b" O "吹水區"幾時變咗"講政治-強詞奪理區"6 I4 a. T& o& z7 m
Watchman 發表於 2010-9-10 12:12 AM
1 }  y9 e/ Q) y  ~

4 G' X# X! s5 H8 e3 d1 ~* `變左做"笑爆肚開心笑話區"就真, 係果版都搵唔到一個咁笑爆肚既post9 H* ~# o" v7 u1 n0 P- ]! M8 }" o
; k( H  S) V3 ?" g; ?: y( t4 l2 F) M$ u) |( ]1 ]6 G8 t
本版規則歡迎吹水,請注意全論壇禁談大陸政治主題違者禁言1月。
/ ~8 ~, B7 ^9 \Watchman 發表於 2010-9-10 12:15 AM
: I+ |  K5 f7 d8 O- m% g) c
) v* n6 w& }2 p
我係新人唔知有呢條例 ~ 但點解我睇到不斷有好多同大陸政治有關既字句既呢???     
狗哥,算吧啦你!
% C9 l5 k4 A  w, q6 J+ y
3 C/ O* A9 ?% [- k0 S3 m
變左做"笑爆肚開心笑話區"就真, 係果版都搵唔到一個咁笑爆肚既post
& Q$ C9 K0 o; K  |# @# U& R: j
6 h# G+ ?4 c2 V' Njojojojoj 發表於 2010-9-10 12:17 AM
8 H2 B( J* A- u$ C1 O( L1 s- {6 a9 J# v/ |6 G! O* y, E
我諗起睇粵語殘片 ~ 胡楓同張英才專登講唔正d廣東話扮外國人 ~ 好惹笑   
! _$ w. m- ~9 m2 n

! w1 w9 Q( R# x9 \, ~+ b變左做"笑爆肚開心笑話區"就真, 係果版都搵唔到一個咁笑爆肚既post
; G; W; @0 b4 C % [. m, f* F: n9 E2 @0 ?: K! h* a
jojojojoj 發表於 2010-9-10 12:17 AM
& S  G8 c2 Z' \+ I

0 X) K# o: ?! X' z* I- A咁都要有人肯硬著頭皮企出嚟講啲自以為好笑嘅爛gag先得  H$ r9 M: c! J) K
叻人我就見得多,kai人我見得仲多
85# Watchman 變成網上欺凌?
喂喂~做咩事做咩事!
/ `9 g% m' E) }/ t6 `% k0 T做咩講講下狗仔變左講狗哥!3 Y9 `, R) Y0 Z" e
9 m$ ?7 e7 h3 W8 c2 c1 l
大家唔準惡言相向嫁!唔準人身攻擊嫁下!
85# Watchman 變成網上欺凌?' |+ v$ m3 R- d2 F2 `1 [+ t
alan3015chan 發表於 2010-9-10 12:27 AM
! [9 ^4 {  i: t( Q' K* c/ l( K& H
6 |! H- h$ F( ?( k$ F3 ~. j 明眼人由一開始就睇到"阿邊個"欺凌"邊個"
85# Watchman 變成網上欺凌?+ T, J9 t" Q  r
alan3015chan 發表於 2010-9-10 12:27 AM
1 K0 W! O& J- s' c$ j( C2 ?! \1 Y. q8 Z
雞巴男定賜座男???   
喂喂~做咩事做咩事!
: N  z( Q7 v' C1 V/ G; {做咩講講下狗仔變左講狗哥!8 j8 L% T+ A8 s

" Y2 F8 }. U' i* S大家唔準惡言相向嫁!唔準人身攻擊嫁下!
1 B% t. R  v: g4 @9 c/ w: |! q& @0 j  `自由神 發表於 2010-9-10 12:33 AM
: i9 ?# ^$ Q! o, z. [) k
! A/ a1 _3 Q( B' W
咁請問以下呢段算唔算呀?
: |  b& p9 C' T5 W, m
; R  Y9 a8 ^/ q+ y
, {3 _5 S9 L6 M* N& c8 a* D你條粉腸打壞唔夠人講就即刻人身攻擊?7 d. `. m# e/ N" t: @
你老豆老母冇教你做人要講禮貌咩? / r* V# O$ d) l" R7 [7 w5 }4 F( c2 r2 w; M+ H' J
中國人就係有你d咁嘅人, 所以一路俾人睇唔起,7 u3 m1 E8 F4 ~: v- j$ ?
乖啦, 你老母臭......揍大你好辛苦, 唔好影衰佢, 知冇?
! z; Z3 F) e) m" J; A
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 冷血女孩扔狗落海

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。