<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 冷血女孩扔狗落海
返回列表 回復 發帖
# S; Y. q4 O3 r/ Z' b1 d2 s
1 W2 I) V; k, Y% [; ?雞巴男定賜座男???    / L7 e. U) X" |* `& S& ^. p
KNY 發表於 2010-9-10 12:34 AM
7 R* d5 i4 Z4 t! K8 O+ `! J! L2 ?- p) T0 o
外國男
喂喂~做咩事做咩事!1 M0 K2 J* |+ q- q; B5 O
做咩講講下狗仔變左講狗哥!
$ H/ y, Z8 x2 _' g8 {4 x% x" n! y& C3 e% O
大家唔準惡言相向嫁!唔準人身攻擊嫁下!
  Y, s4 u/ M4 P1 Q自由神 發表於 2010-9-10 12:33 AM
如果我惡言相向應該好撚大單吓!
. ^" b, U9 R0 @* C; o+ m( d: M
$ J8 Q8 [8 ?# i3 D4 x: Y; U外國男
0 D. ~  Z9 I  n7 m5 H- S. Hjojojojoj 發表於 2010-9-10 12:37 AM
6 m4 ?: G. G) V1 f' _+ \1 v$ D
# {) P6 E7 r6 b$ r  R2 o% j盧旺達定埃塞俄比亞?
呢鋪我都唔知點形容...7 N+ H! v# S; s
對狗哥o既說話有D失望" Z7 P0 I2 @0 [. Z+ `: k' o6 e$ Q5 M
但又真係勁爆笑
" ]; h8 ?7 }9 W! u! y5 X) c; F一時間,令大家哭笑不得...
喂喂~做咩事做咩事!+ h: S  s8 B# s* N( ]
做咩講講下狗仔變左講狗哥!: }, e8 \* b; Q$ u3 K. P& N; Z
4 v  V( g8 U3 R
大家唔準惡言相向嫁!唔準人身攻擊嫁下!) T! ]- J2 `" \
自由神 發表於 2010-9-10 12:33 AM
, n2 \" U9 P, m# i( g8 I
, W2 Y  z- X% Q" z公道自在人心
5 s. R" g1 q" K邊個妖言惑眾
1 E9 V/ d2 @0 R邊個強詞奪理2 f2 e1 Y6 o1 r5 C- n. Z
4 n# S+ H# {* _1 P. @
路人皆見
3 K# B- j5 ~& M( X$ M  {- o1 H- f$ H. M+ N' N
本人路見不平) g8 e4 T1 A9 b  L) ~! f( A
恕我好事多為
2 V$ {9 |% o: z/ ]0 S6 w收嘴
) l7 |1 q7 g2 M$ E& u

! _& o* A& r9 i8 _/ [4 A咁請問以下呢段算唔算呀?1 n! s  \3 X4 G# n! {5 j
2 `" \9 D# X* t
你條粉腸打壞唔夠人講就即刻人身攻擊?! z; b4 |" u5 m) d
你老豆老母冇教你做人要講禮貌咩? / r* V# O$ d) l" R7 [7 w5 }( x  x2 q$ A. o5 \9 \
中國人就係有你d咁嘅人, 所以一路俾人睇唔起,
# i# S2 U2 [4 C: a# t" P9 K# v乖啦, 你老母臭......揍大你好辛苦, ...2 K" t! D* H+ U9 K
KNY 發表於 2010-9-10 12:36 AM
6 d' a! e; g1 K4 G

+ L! e0 F3 j: F6 l2 N0 {- \8 S! A& |/ R/ y4 Y. K  g
你呢啲算什麼 # O5 D% C: V4 k# @+ D

/ t$ ~' ]) j$ r8 F* qhttp://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=235268&page=2#pid3481481
( ^* i! D# l" h! M  E中國就係有太多好似你d咁嘅人, 出事後仲要假道學懶理性, 講埋d乜9影響香港聲譽嘅廢話;8 w2 ]9 a6 L9 k( Z# @7 b! Y" U
9 N6 o* s$ X; e0 q. m早十幾年, 韓國日日示威, 日日擲氣油彈, 又唔見有人話影響韓國聲譽?7 C* W) b; L! o/ @4 @4 m
' {/ e( E% E) x* G! B+ D( Z對付不公義的人和事, 理性的表達不滿永遠是無法成功, 適當的以暴易暴是在所難免;$ ?9 R. n; g" V, u8 u/ L: o; Z+ W  q+ J5 D+ m3 B0 Q; A$ ~% N
當年的漢奸汪精衛都主張以理性方式跟侵略中國的日本人合作, 你係咪覺得佢做得啱? & y4 t" v3 g7 ?  ^
4 m4 W% o* M+ z: ^" a你問我點解唔去搞? 你都戇尻, 孫中山搞革命都唔會自己一個人啦;# F0 r- g' {3 @4 \, n) n  B2 `/ C
9 d/ A6 b# B6 d當自己處身一個當示威遊行為娛樂節目的社會中, 我一個人又可以做到乜?
7 i+ ^- f, K: ~8 E0 d: S
" u! U- `: C9 N7 w8 Y& q: x* R" v) x5 k, D- D7 R3 V4 H0 O8 Y
呢啲咁金句嘅說話,稍為有點人性都講唔出
; [  q# }3 g% o5 b: M; H
; y' @; p  c8 E) n/ F( G3 ]2 P盧旺達定埃塞俄比亞?
* E8 I* A  a3 o$ rKNY 發表於 2010-9-10 12:42 AM
9 o2 G9 }& }! Q' C: y/ U
4 n2 w; o( t- k  d, r7 a
總之唔係中國
8 c9 j; r: ^( I- h- T8 y5 b! V- j' V5 Q$ ~5 ~
總之唔係中國4 ?8 V* e# V) a
jojojojoj 發表於 2010-9-10 12:58 AM
% i" W* Q9 u( y) ~/ ], G2 l; u

9 Q) q2 p; G$ z5 s) t. t! R( T* p慶幸慶幸   
呢鋪我都唔知點形容...
! t/ w6 Z7 M3 }& }對狗哥o既說話有D失望" i6 r8 Y) F  ]: ]' `% M7 [
但又真係勁爆笑1 t6 L  i. G3 e. _, K
一時間,令大家哭笑不得...1 p8 V* o' `  m3 g7 I6 N
infjlam 發表於 2010-9-10 12:45 AM
走火入魔了?
6 v! O3 h" M% E1 W

4 J4 A1 w  S8 h7 j1 Q4 g5 S
& i7 P+ ^; H. c5 x9 _/ F你呢啲算什麼
8 \+ y) f. M# n+ y0 H1 d' h' I
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=235268&page=2#pid34814816 _% ~0 T! W3 _0 b( y, G# r6 q
中國就係有太多好似你d咁嘅人, 出事後仲要假道學懶理性, 講埋d乜9影響香港聲譽嘅廢話;8 w2 ]9 a6 L9 k( Z# @7 b! Y ...
$ k  n0 w) W% LWatchman 發表於 2010-9-10 12:53 AM
! M; G* ~3 x8 f$ G9 p. j
4 V. O3 q- e# q& z7 @d外國人認真冇教養
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 冷血女孩扔狗落海

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。