<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 冷血女孩扔狗落海
返回列表 回復 發帖
3 B+ r: ^* ]# F) a
+ I8 T4 A$ k' @) {) z! D% T8 N
雞巴男定賜座男???    6 @2 g# Z' f; \5 U* t
KNY 發表於 2010-9-10 12:34 AM
1 o! m9 b* m4 B0 L
: h- _# E2 k3 H- r: D外國男
喂喂~做咩事做咩事!; ]3 i$ z) N) {: P  f0 j
做咩講講下狗仔變左講狗哥!
) X' [4 ^% R8 U2 n# c
) I6 N& p; {( }6 l8 O1 S  u大家唔準惡言相向嫁!唔準人身攻擊嫁下!
0 X! p- ?; _; \/ `自由神 發表於 2010-9-10 12:33 AM
如果我惡言相向應該好撚大單吓!
: q$ n3 b3 d' \% ~6 `
/ z" N) ?, X9 Q: f1 ?4 M' O3 {
外國男' C% h* N0 n1 x
jojojojoj 發表於 2010-9-10 12:37 AM
0 L% }1 Y$ ~1 x( v, }- e2 l& R: _7 a* R  a
盧旺達定埃塞俄比亞?
呢鋪我都唔知點形容...
, O: K7 _* H; F' w! G對狗哥o既說話有D失望
, c% a! b. |/ Q: z/ ]但又真係勁爆笑! D, l% R( Q& u6 z
一時間,令大家哭笑不得...
喂喂~做咩事做咩事!3 ?1 z4 h, M2 z% l# U) ?
做咩講講下狗仔變左講狗哥!
+ ]' \5 t' s2 W2 x$ M' o
2 Q, f( F" f! Q6 z( O) \2 r大家唔準惡言相向嫁!唔準人身攻擊嫁下!
+ d- t& E7 h0 u5 y1 T- ?& r9 v自由神 發表於 2010-9-10 12:33 AM
& P& D3 [' u' N1 m* o

3 o* V: r9 z6 F& d公道自在人心
6 R9 V) D  v# c0 X( U邊個妖言惑眾5 e2 o6 p% i/ T% x' j# E6 u, v. z
邊個強詞奪理; X( w2 _9 @7 q+ M" m

& x( v3 U; V$ b, C# h路人皆見9 E7 Q" T3 _0 b4 ~
& l) |  K, v4 H+ x5 B0 N3 J8 {
本人路見不平3 P( N3 Z5 y; w4 X
恕我好事多為2 V$ @" }: U8 ^4 k( r. S' d1 a7 r
收嘴
0 U' Z. A. F2 G( v
6 B5 l2 v/ P* x
咁請問以下呢段算唔算呀?3 Q! F* ^. l6 j

, [8 }/ l" i* R你條粉腸打壞唔夠人講就即刻人身攻擊?
  u  H7 g% g" a4 Z* t0 F你老豆老母冇教你做人要講禮貌咩? / r* V# O$ d) l" R7 [7 w5 }: W  E9 \- v0 I2 e% m4 \
中國人就係有你d咁嘅人, 所以一路俾人睇唔起,
' x$ p% u& R- Z1 L乖啦, 你老母臭......揍大你好辛苦, ...
, ~, s4 L$ V- i% @, E! v: xKNY 發表於 2010-9-10 12:36 AM
" t& T/ f) M0 m& |1 D6 c- A2 ]
  P5 s: `; ]# O7 M$ [2 X0 w

7 [0 o3 L0 m1 Q! i你呢啲算什麼
8 @! n& X5 V& {3 }; n, l* ]6 a
2 K& u# I+ z; \1 L: N/ nhttp://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=235268&page=2#pid3481481
. E. k+ D- g; @- _中國就係有太多好似你d咁嘅人, 出事後仲要假道學懶理性, 講埋d乜9影響香港聲譽嘅廢話;8 w2 ]9 a6 L9 k( Z# @7 b! Y" U
0 h! X/ V& I; `& Y/ ~8 R2 k" G+ q早十幾年, 韓國日日示威, 日日擲氣油彈, 又唔見有人話影響韓國聲譽?
( p1 g$ m4 }8 \) m1 x+ J+ f3 N- J' {/ e( E% E) x* G! B+ D( Z對付不公義的人和事, 理性的表達不滿永遠是無法成功, 適當的以暴易暴是在所難免;$ ?9 R. n; g" V, u8 u/ L: o; Z+ W8 b& ]9 O: y* Z, b4 w, U! [* V9 u
當年的漢奸汪精衛都主張以理性方式跟侵略中國的日本人合作, 你係咪覺得佢做得啱? & y4 t" v3 g7 ?  ^
5 L9 d  g. l/ W' p) _你問我點解唔去搞? 你都戇尻, 孫中山搞革命都唔會自己一個人啦;# F0 r- g' {3 @4 \, n) n  B2 `/ C0 G- q. b+ x5 z- p5 F
當自己處身一個當示威遊行為娛樂節目的社會中, 我一個人又可以做到乜?, K6 ~2 _/ h! f5 |" z4 E" ~

# T0 O7 s+ h6 J5 o. `- b
+ {7 V3 v- W' j. I* |0 y呢啲咁金句嘅說話,稍為有點人性都講唔出
; H6 v( T: A1 h
+ C; W0 S1 c& q" i9 D2 i( c
盧旺達定埃塞俄比亞?0 C2 s6 m; Q+ ^7 O" _
KNY 發表於 2010-9-10 12:42 AM
9 q  V" Z4 F4 `+ z# `1 g: Q( [. i
) s3 V( n( v5 b
總之唔係中國
" ]: @% X3 B7 x0 [- f6 b* b
, k$ L+ w* x% J; Z& m) t總之唔係中國
: A6 W; }' o2 V1 _5 @# d3 ejojojojoj 發表於 2010-9-10 12:58 AM
/ l# D! k) {" F. u: Y$ Y) y# {6 z# U" C' e) R
慶幸慶幸   
呢鋪我都唔知點形容.../ C' n& T' L1 @. k0 Y
對狗哥o既說話有D失望
7 N! i' d( _! \9 @  B/ r但又真係勁爆笑. N9 J2 ?6 U# A$ H! W, o* k
一時間,令大家哭笑不得...- T" J# [- |0 m6 K+ j
infjlam 發表於 2010-9-10 12:45 AM
走火入魔了?
+ I. u& \7 D2 q! f

8 _$ O# W0 R$ A, x! [, m% f; G$ O# ~
% t8 X" Q) K8 |3 j4 q你呢啲算什麼
. S% P8 ]  U+ }. u( x- i$ [- Z& h! {
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=235268&page=2#pid3481481
0 F2 P6 R$ T: ?) r8 c中國就係有太多好似你d咁嘅人, 出事後仲要假道學懶理性, 講埋d乜9影響香港聲譽嘅廢話;8 w2 ]9 a6 L9 k( Z# @7 b! Y ...
6 k' X2 x& d. Z, M& kWatchman 發表於 2010-9-10 12:53 AM
7 e' m# X4 w& C3 e, C) F1 r9 F8 j- ^5 ?- H4 G) ]. K6 ?: h7 H
d外國人認真冇教養
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 冷血女孩扔狗落海

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。