<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 冷血女孩扔狗落海
返回列表 回復 發帖
1 Y$ z3 y8 }1 }2 t3 g; e: M
* x0 o# C' w* _: R9 {/ v  p雞巴男定賜座男???   
% N( a' h; V+ T# A) TKNY 發表於 2010-9-10 12:34 AM
& @0 h. X4 e) l3 ?1 V
$ G) R" |; o, }$ e外國男
喂喂~做咩事做咩事!
' S1 e! V1 v8 W' x  H2 Y0 S做咩講講下狗仔變左講狗哥!7 M/ \! j3 A& ~

( @' v$ N+ a; h( d% m大家唔準惡言相向嫁!唔準人身攻擊嫁下!
% \: p/ L8 A: _1 h5 t7 a自由神 發表於 2010-9-10 12:33 AM
如果我惡言相向應該好撚大單吓!
+ f- g1 t) |& D7 a$ o( D: s6 [
2 [! ^$ `% o/ B/ ?0 ~$ a
外國男8 j+ J0 K3 p8 q; N
jojojojoj 發表於 2010-9-10 12:37 AM
8 R9 ~& o( J8 [0 \7 e4 q: A- M. U6 \
盧旺達定埃塞俄比亞?
呢鋪我都唔知點形容...0 M7 ], G) a# f/ G
對狗哥o既說話有D失望( y' n1 v1 j+ y! O( f* O0 i
但又真係勁爆笑, H+ @+ K: ^1 C% Z( M
一時間,令大家哭笑不得...
喂喂~做咩事做咩事!
9 D2 x8 N# W& I7 q9 L$ a3 Y! m- M做咩講講下狗仔變左講狗哥!
9 U5 Q) ?& o% P$ e% ~! P
/ q2 N0 t2 v$ I; ^9 W大家唔準惡言相向嫁!唔準人身攻擊嫁下!2 N# b) `* i1 z, Q) q
自由神 發表於 2010-9-10 12:33 AM
/ X/ k6 b. x6 h' i, |3 L) S6 D: p! V. _! u' c" v
公道自在人心
: U7 p5 U. d8 l( U# `% r6 R邊個妖言惑眾9 X2 G. m7 N( I  a- c/ E* ^- ?" c' P: D
邊個強詞奪理: H$ [( x: C9 k( S2 A
' \& v5 L9 E% C7 I$ w+ ?7 z9 N" F' ?
路人皆見
, i! ~* y- u* }0 H8 x' J& x4 d' ]! X, d
本人路見不平0 T7 O2 x, A& f9 U. \
恕我好事多為
5 g" E: s8 E% A) N收嘴
% O1 E+ T/ z3 h9 y9 C* R1 s8 H
+ N: _5 n0 `! j. E$ E咁請問以下呢段算唔算呀?
$ C( T. e" V4 z6 O3 I7 p! u, P
6 [" ]& D5 P2 ]  H4 }你條粉腸打壞唔夠人講就即刻人身攻擊?
5 B: j. j6 ^- b) Z# a你老豆老母冇教你做人要講禮貌咩? / r* V# O$ d) l" R7 [7 w5 }, t, N6 e8 t. f" q' H) p0 p
中國人就係有你d咁嘅人, 所以一路俾人睇唔起,
0 r% W7 T9 ]& d/ A: v) J乖啦, 你老母臭......揍大你好辛苦, ...
. b  w2 l/ V' e$ r9 S9 z/ t9 q  LKNY 發表於 2010-9-10 12:36 AM
4 }  y/ ?5 ]. s1 y$ V* A! s; u% Z
- H4 g) f0 O& F7 h1 x: I: |! O9 n$ V
0 k( r' b; f5 N; u& r& g* N
你呢啲算什麼
8 j/ S+ }8 H6 e0 B$ _' L& C+ ^: m/ ?% v, z, l0 G% U# P( {2 w8 p
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=235268&page=2#pid3481481" b9 X4 O* O- `/ J- n+ x+ v3 ]  N
中國就係有太多好似你d咁嘅人, 出事後仲要假道學懶理性, 講埋d乜9影響香港聲譽嘅廢話;8 w2 ]9 a6 L9 k( Z# @7 b! Y" U
- B9 \. |) u; S/ n7 x早十幾年, 韓國日日示威, 日日擲氣油彈, 又唔見有人話影響韓國聲譽?9 B; t8 L" x' \; [
' {/ e( E% E) x* G! B+ D( Z對付不公義的人和事, 理性的表達不滿永遠是無法成功, 適當的以暴易暴是在所難免;$ ?9 R. n; g" V, u8 u/ L: o; Z+ W# q  @7 T% k& w( G6 `- [9 U. g
當年的漢奸汪精衛都主張以理性方式跟侵略中國的日本人合作, 你係咪覺得佢做得啱? & y4 t" v3 g7 ?  ^
9 `) d6 v) c) K, @: v$ A你問我點解唔去搞? 你都戇尻, 孫中山搞革命都唔會自己一個人啦;# F0 r- g' {3 @4 \, n) n  B2 `/ C2 V3 \. o8 ?0 j: M& e
當自己處身一個當示威遊行為娛樂節目的社會中, 我一個人又可以做到乜?
4 c9 j  N* M8 B5 k" Y1 v+ h& c, ~( x/ c" q. W
1 l: S* V( G' Y1 |, b5 J! J
呢啲咁金句嘅說話,稍為有點人性都講唔出
) ?" ~; d/ E/ `3 ~3 [( m& ?( g4 h
2 W' k8 ]& P2 g3 h! e8 X5 W
盧旺達定埃塞俄比亞?
1 Y0 @9 X, n0 sKNY 發表於 2010-9-10 12:42 AM
3 I# q. r8 H& k/ `! |& S* J- c9 c9 I2 j
總之唔係中國
  _5 J# e4 l+ Q7 r6 n) t6 D" A, y& j
總之唔係中國
: W5 |9 S2 o" E, w2 P: w* s1 Gjojojojoj 發表於 2010-9-10 12:58 AM
) e+ L* b/ a8 x- d2 d0 Z; o

: Y- J9 ?+ V' @6 [慶幸慶幸   
呢鋪我都唔知點形容...  [4 ~8 R8 w: b
對狗哥o既說話有D失望7 F/ ?$ w3 |. B! J; H
但又真係勁爆笑
  D5 P4 v! `) A" P2 ~一時間,令大家哭笑不得..., K' s7 a  N7 Q- t- O
infjlam 發表於 2010-9-10 12:45 AM
走火入魔了?
* i& J9 \, `3 O0 Z) m  @2 {$ i' t9 l& q4 p+ n$ A* ^8 D

: x1 }, K& W* ^7 L2 D你呢啲算什麼 ; U/ Z$ [& r5 c, I( K, e1 Y" y2 a

* A$ L6 b/ a5 n+ s( ohttp://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=235268&page=2#pid3481481) `  ?$ a* O4 B& U; W- E- P
中國就係有太多好似你d咁嘅人, 出事後仲要假道學懶理性, 講埋d乜9影響香港聲譽嘅廢話;8 w2 ]9 a6 L9 k( Z# @7 b! Y ...
! |, E  y& g; r+ i' F0 [Watchman 發表於 2010-9-10 12:53 AM
% Y: X0 u: Y6 N( o  m/ y2 A" y" N3 D% B0 ]) s+ e/ `/ s9 a5 \
d外國人認真冇教養
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 冷血女孩扔狗落海

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。