<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 天下最賤 ... 燒若元
返回列表 回復 發帖

天下最賤 ... 燒若元

E條友 , 成日話唔應該煸動族種 宗教仇恨 , 但係又話菲律賓人懶係基因所致 !!!- E& @4 P, q5 P1 B3 c( x0 h0 \6 E
又話伊斯蘭就係強悍 ... 真係人渣中既人渣 !!!
我唔知佢講過乜,不過以上兩點有咩矛盾?
我唔知佢講過乜,不過以上兩點有咩矛盾?4 d' [6 G3 S) A0 v. `; R
Winters 發表於 2010-9-10 10:52 PM
/ ]$ Y+ v. a% `8 P* l% O, ]
佢一味話唔好煸動種族仇恨 , 又鐘意踩其他民族 !!!
個人觀察所見,覺得菲律賓人國民性普遍係乜都「求撚其」,所以某程度上我認同蕭若元所說,& I% b5 R4 B6 Q$ Q- Z
呢個無關仇唔仇恨問題,呢個係佢既一個statement或個人見解,6 j2 I3 B7 z& H0 c. N
若你覺得菲律賓人唔係咁,你大可舉例證明駁斥佢(If you can)
個人觀察所見,覺得菲律賓人國民性普遍係乜都「求撚其」,所以某程度上我認同蕭若元所說,
- Z$ K* y0 v+ v9 g/ v, a3 v呢個無關仇唔仇恨問題,呢個係佢既一個statement或個人見解,
* d& P, s9 R6 G% }. d) ^6 V若你覺得菲律賓人唔係咁,你大可舉例證明駁斥佢(If you can .... G. N7 z/ y0 B  a8 F/ j( j& ^
infjlam 發表於 2010-9-10 11:03 PM
% C4 `9 U0 i# E# Z; e
你可能覺得D賓妹懶???
9 x2 _& _' G: @
你可能覺得D賓妹懶???
+ v  G4 G$ ~+ N; p8 |1 L迦樓羅女王 發表於 2010-9-10 11:05 PM
% C6 H% J& h  V" Q
你覺得賓仔唔懶得過賓妹?(我只講事實)
! n, w6 s/ k( Z  L" S
你覺得賓仔唔懶得過賓妹?(我只講事實)
8 |2 U& t/ |1 |. J& Qinfjlam 發表於 2010-9-10 11:08 PM
8 Z( N# Z# V2 P我唔識d賓仔喎 ...
( v) E3 O/ [; f: }- a* K
我唔識d賓仔喎 ...
; Z2 N# l8 Q0 r8 S- ~. L% l迦樓羅女王 發表於 2010-9-10 11:14 PM
5 d( k  ]# U  Y- b& X: E* N0 v# ]) u: O0 B" [0 q# v" g
呢次人質事件搞咁耐,你冇睇電視新聞?你冇睇報紙?) i* |# y) Q0 S( N. K
成班賓仔點做野,事件有幾荒謬,你一D都唔清楚?- N7 d& H8 V: x1 e- H

0 W' u; S1 @% `' l講得白D,菲律賓政府班人,真係好濕鳩!* e  h) i1 x0 K9 i* w2 c
說明一下,6 t' b  a5 O( z2 U6 j' N* d! T2 Y
我對一般菲律賓人不單沒有仇恨,反而有幾分同情添,
! R& U9 b8 i0 J; G活在一個咁o既政權,你都咪話唔大鑊!
/ P- g9 }3 L. Z7 X) i. }
! n4 o( l4 K- \$ D) f2 Q+ ?. U呢次人質事件搞咁耐,你冇睇電視新聞?你冇睇報紙?. A- X. B6 n) x  K9 D8 ~
成班賓仔點做野,事件有幾荒謬,你一D都唔清楚?
4 U, p& t9 \* j: c: d7 {2 C3 G2 g+ _9 ^
講得白D,菲律賓政府班人,真係好濕鳩!
# S8 A) Y0 s2 C& @4 K: H說明一下,2 a! z+ n* m" D1 C% N
我對一般菲律賓人不單沒有仇恨,反而有幾分同情添,
+ g' `9 F8 [* d  k活在 ...
$ R' P# z) v" e5 a* cinfjlam 發表於 2010-9-10 11:32 PM
係,菲律賓人就係咩都係求9其!
) Q5 p& t9 p5 E& L+ h( r0 d# O$ x$ k+ Y, a8 J
呢次人質事件搞咁耐,你冇睇電視新聞?你冇睇報紙?
: e+ @& p$ K& W' ~1 j成班賓仔點做野,事件有幾荒謬,你一D都唔清楚?: D4 Z& X. W8 X7 \
; r+ J! ?' q9 @' a9 K0 A$ h
講得白D,菲律賓政府班人,真係好濕鳩!
6 I+ D, l$ G* w2 X3 U% x說明一下,
* e9 g7 U$ y% s% k我對一般菲律賓人不單沒有仇恨,反而有幾分同情添,
( X+ t; j% i* O5 U* G活在 ...
5 l; f+ J& b; L5 l5 zinfjlam 發表於 2010-9-10 11:32 PM
* u4 c7 p8 ^- \, w- G所以燒才第一句岩架 ... 唔應該把當地政府既無能 ,
: \. h! r3 G& u7 u; ?3 x當成全部當地人民都係咁 , 但佢自己又鐘意踩人地 !!!
" q; u8 m$ G! x+ ^# }4 w- o, @. I7 z9 o: `, }( ^" n6 t
正如我地見曾特首 唐條條咁白痴 , 係咪就=全香港人都咁白痴???
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 天下最賤 ... 燒若元

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。