<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 天下最賤 ... 燒若元
返回列表 回復 發帖

天下最賤 ... 燒若元

E條友 , 成日話唔應該煸動族種 宗教仇恨 , 但係又話菲律賓人懶係基因所致 !!!5 Q$ ^$ ]' O4 D4 d
又話伊斯蘭就係強悍 ... 真係人渣中既人渣 !!!
我唔知佢講過乜,不過以上兩點有咩矛盾?
我唔知佢講過乜,不過以上兩點有咩矛盾?6 f, P3 s" C6 ~, O0 q) u) a2 t
Winters 發表於 2010-9-10 10:52 PM
) P+ m. a( F+ h. J- l, k" u1 R6 ]
佢一味話唔好煸動種族仇恨 , 又鐘意踩其他民族 !!!
個人觀察所見,覺得菲律賓人國民性普遍係乜都「求撚其」,所以某程度上我認同蕭若元所說,
! e8 t% I# z, p' E呢個無關仇唔仇恨問題,呢個係佢既一個statement或個人見解,3 C* R& \9 T5 V$ @+ Y2 P
若你覺得菲律賓人唔係咁,你大可舉例證明駁斥佢(If you can)
個人觀察所見,覺得菲律賓人國民性普遍係乜都「求撚其」,所以某程度上我認同蕭若元所說,
* R# h) @! L+ \" K0 M6 L  K呢個無關仇唔仇恨問題,呢個係佢既一個statement或個人見解,
- V7 s( D: B8 ^% R/ _3 p$ V/ e若你覺得菲律賓人唔係咁,你大可舉例證明駁斥佢(If you can ...' [9 ]- ^# s; F, }# L8 K2 ^
infjlam 發表於 2010-9-10 11:03 PM
: A- L4 a  b/ Z$ i7 w3 T& w" Q0 p你可能覺得D賓妹懶???
) M' u* W) c3 r9 i; H0 ^4 l& g
你可能覺得D賓妹懶???
6 U  q# k3 o& v/ {+ q1 g迦樓羅女王 發表於 2010-9-10 11:05 PM
' C2 N& Q  ]0 T, U  l+ w% n
你覺得賓仔唔懶得過賓妹?(我只講事實)
& g! m; F, z# n2 @3 w. ?) U: ]& z你覺得賓仔唔懶得過賓妹?(我只講事實)
. t7 g4 s4 V1 C2 S6 Ainfjlam 發表於 2010-9-10 11:08 PM
6 V" f7 q  |- X! _. Q我唔識d賓仔喎 ...
% U6 n, ^; ^" P0 Y5 G# l6 _
我唔識d賓仔喎 ... $ k; m6 ~6 l. [# ]# w8 L7 g& C
迦樓羅女王 發表於 2010-9-10 11:14 PM
& ^$ r. Q3 a3 D! y
* [3 s( t" \2 q! ^
呢次人質事件搞咁耐,你冇睇電視新聞?你冇睇報紙?
% X  l2 W( Z# W6 r( N! D成班賓仔點做野,事件有幾荒謬,你一D都唔清楚?
  j, I" Q. H' Y! n7 x  |5 G
+ ^# |# g* R1 m. P+ `' {3 j講得白D,菲律賓政府班人,真係好濕鳩!
8 X8 ~4 z/ L6 P" o* d, X7 ?- l; d$ C說明一下,
! O) Z- w# ]1 V" o我對一般菲律賓人不單沒有仇恨,反而有幾分同情添,
! [* o. _3 k6 t6 t. Z活在一個咁o既政權,你都咪話唔大鑊!
* b7 u9 _' h8 K) \% g" ~& d4 |$ n! h/ Q5 _7 f/ l
呢次人質事件搞咁耐,你冇睇電視新聞?你冇睇報紙?" ^+ R4 Q3 F) ~% O! `# L3 Q  _
成班賓仔點做野,事件有幾荒謬,你一D都唔清楚?
6 i0 \) O( R* P; x: E  \. D# E- W+ w7 o
講得白D,菲律賓政府班人,真係好濕鳩!
5 Y9 b: V5 U9 i! A( k' j2 I" b說明一下,- X( _" R9 P. b$ d, l- w+ |) c
我對一般菲律賓人不單沒有仇恨,反而有幾分同情添,
, I7 a2 H3 c0 e4 Q( X5 d活在 ...
/ t  G5 O0 |0 e( {infjlam 發表於 2010-9-10 11:32 PM
係,菲律賓人就係咩都係求9其!
# q, Y* r  r1 c& i, U
+ E% F1 h! U7 E呢次人質事件搞咁耐,你冇睇電視新聞?你冇睇報紙?+ k% W/ x: r5 }4 r/ ~( S% h+ b
成班賓仔點做野,事件有幾荒謬,你一D都唔清楚?# Y' {6 d, Q' W5 X3 C
" D4 z6 Z9 s! N, p9 w, \% M* u( k
講得白D,菲律賓政府班人,真係好濕鳩!
+ v1 l7 o* A8 x" {8 C- {3 _4 w) j說明一下,+ A9 C- ]5 I+ I! q; F# p
我對一般菲律賓人不單沒有仇恨,反而有幾分同情添,! e- j0 l7 p! U, y
活在 ...! Y& A3 o! M0 U: A
infjlam 發表於 2010-9-10 11:32 PM
1 F4 {' X, a: X" Y" f所以燒才第一句岩架 ... 唔應該把當地政府既無能 ,
0 P8 K# ^- ?5 S. b; E3 O當成全部當地人民都係咁 , 但佢自己又鐘意踩人地 !!!% k* \# x" j5 ]  }" v$ N  M" e
' B# r0 y* g, s) E
正如我地見曾特首 唐條條咁白痴 , 係咪就=全香港人都咁白痴???
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 天下最賤 ... 燒若元

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。