<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 天下最賤 ... 燒若元
返回列表 回復 發帖

天下最賤 ... 燒若元

E條友 , 成日話唔應該煸動族種 宗教仇恨 , 但係又話菲律賓人懶係基因所致 !!!
3 _3 W! t8 x; h# c1 l# f又話伊斯蘭就係強悍 ... 真係人渣中既人渣 !!!
我唔知佢講過乜,不過以上兩點有咩矛盾?
我唔知佢講過乜,不過以上兩點有咩矛盾?& Z1 j( n1 d) M- f: j6 Y
Winters 發表於 2010-9-10 10:52 PM
" _" P# y3 N8 \$ @佢一味話唔好煸動種族仇恨 , 又鐘意踩其他民族 !!!
個人觀察所見,覺得菲律賓人國民性普遍係乜都「求撚其」,所以某程度上我認同蕭若元所說,) h3 M. H! C* w4 l7 {8 Z& n
呢個無關仇唔仇恨問題,呢個係佢既一個statement或個人見解,1 s1 H5 y2 S2 f" l. [
若你覺得菲律賓人唔係咁,你大可舉例證明駁斥佢(If you can)
個人觀察所見,覺得菲律賓人國民性普遍係乜都「求撚其」,所以某程度上我認同蕭若元所說,$ ], U5 i1 R5 Q& Y& B) e# v% @
呢個無關仇唔仇恨問題,呢個係佢既一個statement或個人見解,
0 L  r( v6 I5 f& N1 B" H5 Y若你覺得菲律賓人唔係咁,你大可舉例證明駁斥佢(If you can ...! I: X% z1 r7 z& B; z8 X" O
infjlam 發表於 2010-9-10 11:03 PM
3 B5 e$ u* P8 {, m: d# a2 K
你可能覺得D賓妹懶???
  q& f3 ~) Y+ g+ V7 H) ~. J
你可能覺得D賓妹懶???" Q7 W. ]" T4 \- \* n9 R. ?; y4 v
迦樓羅女王 發表於 2010-9-10 11:05 PM
9 n/ N+ H5 m- A/ b
你覺得賓仔唔懶得過賓妹?(我只講事實)
" T! T" T) q+ O+ Q你覺得賓仔唔懶得過賓妹?(我只講事實)
' D7 M, B" g. c4 s! N/ zinfjlam 發表於 2010-9-10 11:08 PM
& O1 r) M1 N: W2 A) ^  m& W" z5 F& X1 V我唔識d賓仔喎 ...
, P+ ^% t- G& i我唔識d賓仔喎 ...
. V, h3 S# D: L: h, ?( k迦樓羅女王 發表於 2010-9-10 11:14 PM
$ s7 \* H5 X6 Y& X  L( ]

7 h$ ~/ r; ]/ l3 A  b呢次人質事件搞咁耐,你冇睇電視新聞?你冇睇報紙?
& g& \" b. e: L+ M4 S. d成班賓仔點做野,事件有幾荒謬,你一D都唔清楚?# \& u! M% H% b1 J8 d
- ?9 Q% B6 G3 s: d1 d5 J
講得白D,菲律賓政府班人,真係好濕鳩!
  E7 V7 `$ ~& @/ J2 v" f說明一下,
/ P) t* b# Z1 i$ U% w" `, }  [我對一般菲律賓人不單沒有仇恨,反而有幾分同情添,+ Z, _' C7 [% c
活在一個咁o既政權,你都咪話唔大鑊!
' T3 B/ _/ R! ]6 t
- q$ o) h! O7 f, f6 a# q- |
呢次人質事件搞咁耐,你冇睇電視新聞?你冇睇報紙?4 F+ \" K3 B# }2 E' ?9 X
成班賓仔點做野,事件有幾荒謬,你一D都唔清楚?
$ e, f* N5 Z+ o, J( u
" p( H6 Z* H* _" T講得白D,菲律賓政府班人,真係好濕鳩!
, b5 o8 M8 E" D3 Y0 C# H說明一下,
5 d5 G  m8 p! j; b' i% I我對一般菲律賓人不單沒有仇恨,反而有幾分同情添,
9 x  x* N. ~6 x& ?; T* h8 A: b- c活在 ...+ C$ O3 Y2 Z  R* I0 Q( U
infjlam 發表於 2010-9-10 11:32 PM
係,菲律賓人就係咩都係求9其!
6 }! Q2 s/ @" @2 ]: {& h6 |% j: I* S( l# ^5 L% D# {
呢次人質事件搞咁耐,你冇睇電視新聞?你冇睇報紙?) d3 W0 j0 ?) }' B  p
成班賓仔點做野,事件有幾荒謬,你一D都唔清楚?
1 Q3 U8 ]  O1 ?3 C& e
$ L) c2 Z! U, F" ?9 m講得白D,菲律賓政府班人,真係好濕鳩!
  U1 F9 W6 M; H/ g說明一下,
( I0 ]! P' v6 v/ [5 j我對一般菲律賓人不單沒有仇恨,反而有幾分同情添,
8 V# X) F! w' {( U2 ?! p活在 .../ k$ ~; V# D! I. D: A( |0 T
infjlam 發表於 2010-9-10 11:32 PM
: Y7 k- |7 K  o' Z: m0 M0 D所以燒才第一句岩架 ... 唔應該把當地政府既無能 ,
6 V7 s$ V) _# s  f$ U: i/ Q當成全部當地人民都係咁 , 但佢自己又鐘意踩人地 !!!
5 p  F  T2 E/ i
7 i$ {; u# `7 z) B; z" o! n1 ?正如我地見曾特首 唐條條咁白痴 , 係咪就=全香港人都咁白痴???
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 天下最賤 ... 燒若元

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。