<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
如果我話我肌肉神經反射只會識著褲你就驚喇~
BOYDWAN 發表於 2010-9-12 01:41 AM
我識著又識除
咁就最好, 最緊要人同d 小動物都齊齊整整平平安安~
際遇嘅嘢有時侯好難講嘅, 人有霎時之禍福嘛, 係好係醜時刻轉變, 人生就係咁有趣咖啦~
最緊要自己個心態識放下, 意志識向上, 咁就乜都可以迎刃而解咖 ...
BOYDWAN 發表於 2010-9-12 01:40 AM
可是佢係一個劊子手上司
賢子重想stop佢地 , 難得咁熱鬧, 我差D想分身玩大佢
d228216 發表於 2010-9-12 01:38
無傷大雅嘅~ 呢個係佢地一貫嘅溝通方式嘛~
淨係睇佢地餐餐吵鑊鑊嘈就知佢地極度重視對方存在啦, 如果無咗是旦一邊, 佢地悶死都似~
好多時侯, 人同人嘅相處就係咁咖喇, 呢d 物叫雙向共識咯~
家和萬事興
佢地爆粗呀!爆得勁過癮!
自由神 發表於 2010-9-12 01:43
比佢地爆番日啦, 提吓佢地記得見好就收就得咖喇, 個個大人嚟吖嘛~
我淨係識叫囡同我著同除...........以前~
比佢地爆番日啦, 提吓佢地記得見好就收就得咖喇, 個個大人嚟吖嘛~
BOYDWAN 發表於 2010-9-12 01:48 AM
果邊果班老頑固黎嫁咋
我淨係識叫囡同我著同除...........以前~
BOYDWAN 發表於 2010-9-12 01:49 AM
我識幫囡除添嫁!
無人俾我幫姐.....
可是佢係一個劊子手上司
小小康 發表於 2010-9-12 01:46
康記, 劊子手是衰人嗎?
這可要看你從何角度去分析理解喇
當然我不太清楚原委, 但如果劊子手是濫殺不仁的話, 最後都一定會自食其果的; 因身邊已再無良材為自己賣命了
但如果殺一命救百人的話, 就可要諒解一下了.......
老二~你有頭先耀保良段片?
果邊果班老頑固黎嫁咋
自由神 發表於 2010-9-12 01:50
無閱歷何來老? 無理念何來頑? 無原則何來固?
處之以柔就可以喇~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。