<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
無閱歷何來老? 無理念何來頑? 無原則何來固?
處之以柔就可以喇~
BOYDWAN 發表於 2010-9-12 02:00 AM
懷柔政策上台
我識幫囡除添嫁!
無人俾我幫姐.....
自由神 發表於 2010-9-12 01:51
我識幫好多囡除添!
我唔敢幫姐.....
我識幫好多囡除添!
我唔敢幫姐.....
BOYDWAN 發表於 2010-9-12 02:01 AM
你而家唔止老襯boy~
就黎係老豆boy~
所以你接受現實吧啦
老二~你有頭先耀保良段片?
自由神 發表於 2010-9-12 01:58 AM
冇啦, 咁核突
仲以為你有咩熱爆既野添
你而家唔止老襯boy~
就黎係老豆boy~
所以你接受現實吧啦
自由神 發表於 2010-9-12 02:05
我突然好有輕生嘅衝動............
仲以為你有咩熱爆既野添
自由神 發表於 2010-9-12 02:06 AM
熱爆 GN 仔比我的片
熱爆 GN 仔比我的片
d228216 發表於 2010-9-12 02:09 AM
咩黎嫁
我突然好有輕生嘅衝動............
BOYDWAN 發表於 2010-9-12 02:07 AM
有衝動好啦,唔好實行
康記, 劊子手是衰人嗎?
這可要看你從何角度去分析理解喇
當然我不太清楚原委, 但如果劊子手是濫殺不仁的話, 最後都一定會自食其果的; 因身邊已再無良材為自己賣命了
但如果殺一命救百人的話, 就可要諒 ...
BOYDWAN 發表於 2010-9-12 01:55 AM
可惜佢是前者
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。