<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
125932# 小小康 靚仔?講我

**** 本內容被作者隱藏 ****
自由神 發表於 2010-9-28 11:39 PM
少post就少人流點都係一個循環, 宜家連kk集團都不在當然仲靜  
本帖隱藏的內容需要積分高於 3500 才可瀏覽
一出手就要見紅.....................
belibala 發表於 2010-9-29 01:14 AM
冇帶袋驚出事就射邊啦
7    6      5    4     3    2    1
belibala 發表於 2010-9-29 01:14 AM
冇帶袋驚出事就射邊啦
7    6      5    4     3    2    1
少post就少人流點都係一個循環, 宜家連kk集團都不在當然仲靜  
ATX-828 發表於 2010-9-29 01:19 AM
原來係咁嫁....
不過凡事唔係單一原因既
做管理層既,都有責任
一殺就一定要殺曬先公平
到時靜上加靜
一殺就一定要殺曬先公平
到時靜上加靜
自由神 發表於 2010-9-29 01:24 AM
用器官黎換取人流有如冰毒,為害武林
ATX-828 發表於 2010-9-29 01:19 AM
願聞其長
呀版主
你睇我地mhKK集團喺 26fun 幾咁舉足輕重
身為成員之一嘅我都引以為傲  
你班廢柴版主都係快啲退位等我地KK集團頂上
包保唔駛3個月論壇人流數以千倍上升呀,唔係你估
本帖隱藏的內容需要積分高於 3500 才可瀏覽
呀版主
你睇我地mhKK集團喺 26fun 幾咁舉足輕重
身為成員之一嘅我都引以為傲  
你班廢柴版主都係快啲退位等我地KK集團頂上
包保唔駛3個月論壇人流數以千倍上升呀,唔係你估 ...
head 發表於 2010-9-29 02:17 AM
係咪即係炒咗ckyckk+sfxc0000;
升mhkk+ktwu2007做版主就得?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。