<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 劉太太,衷心恭喜你先生獲獎
返回列表 回復 發帖
. ?) b% W2 E& @. F( l5 J5 Y, n  n講得好啱, 有時自己認定以為真嘅, 原來係錯嘅!!!% J6 b8 n% N8 s' f
等於你張出世紙上父親一欄係你老豆個名, 但係實際上有可能佢唔係你親身老豆, 你都係返去問清楚伯母確認一下。
  i: @$ z8 J! q8 e如果唔查清楚, 你可能柒一世。 ...  h! ?* E* j+ A  U' ]4 p+ L% J
打狗棒 發表於 2010-10-9 10:32 AM
5 O  X0 `8 K6 u- H
1 s( @8 u  Z; Q: A% i
我黎呢度唔耐 ~ 仲以為狗哥辯才有幾叻 ~ 原來都係同一般市井網民冇分別 ~ 唔夠講就講人父母   
. c' K8 _9 p' U9 y2 ^
* _: K8 ?8 ]& c% K# l1 N7 V" z0 @, p
狗哥你冇攪錯,我只係話,長毛在老蕭節目吹水時攪錯啫
' V2 a5 W* @& Y: P2 P. {狗哥只係人云亦云,道聽途說,一字不漏搬字過紙,不分真偽,不虞有詐,照抄可也咁多啫
4 L1 |8 T7 a2 A- p2 ]" v- y* b1 _6 F' H3 A
依家就還狗哥你一個公道,核爆o既係長毛,唔係狗哥 ...
- o+ s% P  ]9 Y+ X/ X/ b* {infjlam 發表於 2010-10-9 02:35 PM
3 `7 a8 N6 O+ s9 f
/ H( O/ k) [1 s( Z5 m% C5 O4 |6 o
有時三兩句說話 ~ 已經知道一個人講既野有冇料到

% [% M3 p' F2 ?: m( h. h5 h
; q3 m2 E2 b) }* A/ \+ ]+ p

8 b& z, Z0 X/ T' H唔洗客氣! 我都係同個芬蘭朋友有生意做先至識..... nokia 仲有皮靴, 皮具.....
) r3 F1 @+ e; [9 u. M( f5 G" O我個芬蘭朋友仲話唔一定係歐洲人都識 nokia 呢個地方!
' A2 H! Y# ]+ i6 f6 i
6 G" T( l0 n$ U( s) [2 d4 rPS. 恭唔恭喜我就覺得無感覺, 我只係覺得"砌生豬肉"呢家野, 亞爺最叻!: ...
% K' C) U: G, |+ b9 w$ O0 Ohamsubboy 發表於 2010-10-9 02:19 PM
; {  n" h0 l9 Y" f/ D& G- r* ]1 Q( h+ j

1 M7 |+ m+ y- x& y- H; Y唔怪得狗哥移民左去歐洲都仲咁烏sir sir  ~ 成碌葛咁啦 ~ 唔怪得有人話歐洲佬最環保 ~ 最叻係廢物利用   
( }0 G5 g" E- `2 b, J/ e9 O7 _6 `9 @: u( p$ P( o
我黎呢度唔耐 ~ 仲以為狗哥辯才有幾叻 ~ 原來都係同一般市井網民冇分別 ~ 唔夠講就講人父母   
$ Y+ P3 |3 G; wKNY 發表於 2010-10-9 08:40 PM
0 p) r: y4 r& ^" n) l) ^
對你呢d人, 一定要用特殊方法, 我嘅辯才好壞, 唔需要你地義和團認同,( ~8 ~% ^1 X" R& J
你初來報到, 就學人搞事抽水? 你搵錯對象!!!
  u: |5 _# E6 W# B. f, _# o  e
8 |5 n( ?7 H9 y- D
對你呢d人, 一定要用特殊方法, 我嘅辯才好壞, 唔需要你地義和團認同,* ]% Q( n, S; Y; Y% h3 `
你初來報到, 就學人搞事抽水? 你搵錯對象!!!
' h6 O: |) G+ W2 t打狗棒 發表於 2010-10-9 10:05 PM
, h* V, X$ r: p' [4 h7 p

' N: {: P5 L% b! s# L  {# y呢度大部份人都係有point ~ 得你一個會用市井網民方法 ~ 根本唔會有人認同啦  
4 Y) j5 x" K- g* b( `6 l: c% O  h6 I" p( \# {) b4 r- e, m; E
呢度大部份人都係有point ~ 得你一個會用市井網民方法 ~ 根本唔會有人認同啦  
) V: P, A& k; A' N5 E2 xKNY 發表於 2010-10-9 10:22 PM
$ @# c: y% U! [. l! \4 z) y/ j) w6 V冇錯, 但係唔包括你條契弟.........
挪威政府真的吃了豹子膽, 竟敢公然干涉中國內政, 頒獎給一個罪犯?
8 ]* n. @2 {6 M/ C+ H稍為有血性的中國人, 應該立即把手中的Nokia手機打爛, 和發誓永遠不吃挪威三文魚(如再吃就腸穿肚爛)!!!) j: X4 S7 w- c8 l- r. X% {+ m
而中國亦應設立一個具中國特色的「諾貝爾獎 ...
8 ]* N! p( V8 \5 T打狗棒 發表於 2010-10-8 09:42 PM
3 a5 E4 M9 j7 s
艾哈邁廸內賈德有咩問題???
露個炸...... 5 B/ T% ~+ p, m: y& H

( L6 q- t  i9 S, T% P
" z: p4 j+ U( r- u$ g少到庭吳島........
- a; k8 q; u  j( Z7 z) q
冇錯, 但係唔包括你條契弟.........1 M  [; t  N# K
打狗棒 發表於 2010-10-9 10:34 PM
" U! S$ z$ V$ Y' P( h4 ^2 r# s... 朋友 , 其實你係咪偷左狗兄個ACCOUNT???
% P) K7 f# t! q我唔信狗兄會講D咁既野 ...
) t  n4 u( `* o, J9 _對你呢d人, 一定要用特殊方法, 我嘅辯才好壞, 唔需要你地義和團認同,# S. X0 f- H+ b4 v
打狗棒 發表於 2010-10-9 10:05 PM
& r# @. A4 k9 {- ]  y) S0 u6 R! s- g# D- Q  p9 p* u
教人把毫不相干的芬蘭Nokia手機打爛這等拳民暴行,正正是狗哥你提倡罷
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 劉太太,衷心恭喜你先生獲獎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。