<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 劉太太,衷心恭喜你先生獲獎
返回列表 回復 發帖
3 G! }! Z9 t$ B5 I
講得好啱, 有時自己認定以為真嘅, 原來係錯嘅!!!
2 b  X) ?6 Z1 {+ k+ E- ~8 {等於你張出世紙上父親一欄係你老豆個名, 但係實際上有可能佢唔係你親身老豆, 你都係返去問清楚伯母確認一下。5 I! X" K; _7 Q+ M
如果唔查清楚, 你可能柒一世。 ...( S  z6 x/ p" I! _
打狗棒 發表於 2010-10-9 10:32 AM
* U+ \8 c! [5 U. u( ?- M: e
9 a+ m; L$ l# V& ?我黎呢度唔耐 ~ 仲以為狗哥辯才有幾叻 ~ 原來都係同一般市井網民冇分別 ~ 唔夠講就講人父母   
  C& j5 @. |. x) B" i+ }

& O6 R5 A* g3 ^0 @- G+ i2 O狗哥你冇攪錯,我只係話,長毛在老蕭節目吹水時攪錯啫 ; ]6 o* ^; v2 ]! R/ i0 a; F2 z* H
狗哥只係人云亦云,道聽途說,一字不漏搬字過紙,不分真偽,不虞有詐,照抄可也咁多啫 & B$ |, ]+ B, F7 O
8 F) ?5 P$ c9 B: [# n
依家就還狗哥你一個公道,核爆o既係長毛,唔係狗哥 ...
5 g9 L3 Q$ U6 n8 U2 z: N! v2 w1 F! finfjlam 發表於 2010-10-9 02:35 PM
) h( P; j; d; x0 l8 B  V
, N0 s6 v$ t3 S, g
有時三兩句說話 ~ 已經知道一個人講既野有冇料到
. C  ?3 }0 i% }2 p0 R
+ K% d6 U5 K, U4 M
6 z+ {" h' a1 q1 ^* ?$ V  @: M4 L- i5 k
唔洗客氣! 我都係同個芬蘭朋友有生意做先至識..... nokia 仲有皮靴, 皮具.....
2 y/ E3 {8 I( l: L7 n9 D8 Z我個芬蘭朋友仲話唔一定係歐洲人都識 nokia 呢個地方! 8 C; I" A8 O/ j

) o/ O7 r; V! GPS. 恭唔恭喜我就覺得無感覺, 我只係覺得"砌生豬肉"呢家野, 亞爺最叻!: ...: J6 K2 }6 i- c+ r! A- z
hamsubboy 發表於 2010-10-9 02:19 PM
' m. H9 b2 A1 y3 X6 Y

% m! z4 T3 G0 B& I8 K唔怪得狗哥移民左去歐洲都仲咁烏sir sir  ~ 成碌葛咁啦 ~ 唔怪得有人話歐洲佬最環保 ~ 最叻係廢物利用   
4 x' f- ?% i% p* n( h% i: f1 N0 b+ I  f
我黎呢度唔耐 ~ 仲以為狗哥辯才有幾叻 ~ 原來都係同一般市井網民冇分別 ~ 唔夠講就講人父母   
* g8 ^+ w  d, F0 YKNY 發表於 2010-10-9 08:40 PM
- w+ @. }. u9 T# P$ u對你呢d人, 一定要用特殊方法, 我嘅辯才好壞, 唔需要你地義和團認同,
% K0 t: h* K8 z) m0 c你初來報到, 就學人搞事抽水? 你搵錯對象!!!
% L/ f. w1 Y9 l1 f- L" `0 |% {" B* \! I# X9 N5 S4 i
5 b) P( H. Z8 s2 C. X4 g對你呢d人, 一定要用特殊方法, 我嘅辯才好壞, 唔需要你地義和團認同,
& D' |; x+ P/ a' o; z7 X你初來報到, 就學人搞事抽水? 你搵錯對象!!!
: @- B, g9 ~" Z* b) V打狗棒 發表於 2010-10-9 10:05 PM
! q/ F0 t: e% v; Q7 c. c

3 S2 Y4 n) i2 H) i# |4 c呢度大部份人都係有point ~ 得你一個會用市井網民方法 ~ 根本唔會有人認同啦  
" H) v$ w. }" ^2 q& A% I; C2 s# H% ]$ g" m* {' [
呢度大部份人都係有point ~ 得你一個會用市井網民方法 ~ 根本唔會有人認同啦  
' t" ?( L7 E  f4 iKNY 發表於 2010-10-9 10:22 PM
' C1 y' w9 C/ H: T1 l9 ]; b, [3 S  c
冇錯, 但係唔包括你條契弟.........
挪威政府真的吃了豹子膽, 竟敢公然干涉中國內政, 頒獎給一個罪犯?+ I% X* V+ `4 n* K5 Z$ o  e5 S. ~- @
稍為有血性的中國人, 應該立即把手中的Nokia手機打爛, 和發誓永遠不吃挪威三文魚(如再吃就腸穿肚爛)!!!* i; ^( e4 Y, q& V4 u# F
而中國亦應設立一個具中國特色的「諾貝爾獎 ...
% K* e2 V' I8 P! X9 I# X打狗棒 發表於 2010-10-8 09:42 PM
' Z9 g. I- n6 B! _" C5 s) C: R
艾哈邁廸內賈德有咩問題???
露個炸......
3 u% z1 z; T0 A5 U* @4 F: w9 r; ^7 Y+ F4 @" F5 |

) Z0 @' q$ I; A' ?9 j* K- u少到庭吳島........
# J: t3 x( [$ k% X1 I# B3 R冇錯, 但係唔包括你條契弟.........; i; D% B0 V( q, Q/ {2 b; }" {
打狗棒 發表於 2010-10-9 10:34 PM
9 R. M0 M! ^, ~5 g2 \1 [- ^; y... 朋友 , 其實你係咪偷左狗兄個ACCOUNT???
) {% K9 U# S9 T4 [" {我唔信狗兄會講D咁既野 ...
% K, f/ d3 s1 i. d對你呢d人, 一定要用特殊方法, 我嘅辯才好壞, 唔需要你地義和團認同,
% c5 U( p+ S% |6 t3 t4 L打狗棒 發表於 2010-10-9 10:05 PM
. X: k0 q4 Y- v9 M
' ^  ]: E7 {$ }, s* s+ g$ T
教人把毫不相干的芬蘭Nokia手機打爛這等拳民暴行,正正是狗哥你提倡罷
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 劉太太,衷心恭喜你先生獲獎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。