<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 劉太太,衷心恭喜你先生獲獎
返回列表 回復 發帖
5 P( d9 n/ q% u" F: b; K8 t$ Q# a
講得好啱, 有時自己認定以為真嘅, 原來係錯嘅!!!
% r( [3 m' S% ~) B+ X, `等於你張出世紙上父親一欄係你老豆個名, 但係實際上有可能佢唔係你親身老豆, 你都係返去問清楚伯母確認一下。( X1 `5 k' G3 X$ g9 \+ W
如果唔查清楚, 你可能柒一世。 ...1 Z: Z- K+ K: b
打狗棒 發表於 2010-10-9 10:32 AM
0 ~8 K; J+ ]8 F& o) U
7 i+ e1 ~  D( r0 m- P7 W我黎呢度唔耐 ~ 仲以為狗哥辯才有幾叻 ~ 原來都係同一般市井網民冇分別 ~ 唔夠講就講人父母   
0 I# |6 d; t2 y- o
; v; h8 f2 |+ C* s, d狗哥你冇攪錯,我只係話,長毛在老蕭節目吹水時攪錯啫
6 v: j1 B4 @# v( J7 z狗哥只係人云亦云,道聽途說,一字不漏搬字過紙,不分真偽,不虞有詐,照抄可也咁多啫 ' T/ s: h( Z& k0 ?

0 M( a( v5 `* z6 r3 V. h( ~( I依家就還狗哥你一個公道,核爆o既係長毛,唔係狗哥 ...
: B6 a$ n/ J- E$ I9 x& t* [  linfjlam 發表於 2010-10-9 02:35 PM
2 _. H( {0 q5 h9 g. E* U
! Z" R) h0 _! U: I
有時三兩句說話 ~ 已經知道一個人講既野有冇料到
3 g6 n0 I/ |+ Y5 K8 \, ^
* F7 k. K# G  _# e3 R& `8 J5 X7 z, m% e3 ~/ v
唔洗客氣! 我都係同個芬蘭朋友有生意做先至識..... nokia 仲有皮靴, 皮具.....
, a( A- m+ \3 l5 m5 v我個芬蘭朋友仲話唔一定係歐洲人都識 nokia 呢個地方!
: S# s7 D+ L$ Q; j' _
6 K! R/ `8 ?4 b! s( X# oPS. 恭唔恭喜我就覺得無感覺, 我只係覺得"砌生豬肉"呢家野, 亞爺最叻!: .../ @* K( K; N7 Q9 |
hamsubboy 發表於 2010-10-9 02:19 PM
2 |' ?6 V  d# y5 n/ `, s+ d" `3 s$ E! C& q3 j% ?, ]
唔怪得狗哥移民左去歐洲都仲咁烏sir sir  ~ 成碌葛咁啦 ~ 唔怪得有人話歐洲佬最環保 ~ 最叻係廢物利用   
4 r6 j  y$ E+ [) n! ?8 u

: p% i8 L8 ]2 M我黎呢度唔耐 ~ 仲以為狗哥辯才有幾叻 ~ 原來都係同一般市井網民冇分別 ~ 唔夠講就講人父母   ' F) V# }; `/ @& K8 K
KNY 發表於 2010-10-9 08:40 PM
! \2 I% ?6 {( R對你呢d人, 一定要用特殊方法, 我嘅辯才好壞, 唔需要你地義和團認同,
' D5 Y" t/ s7 E0 X你初來報到, 就學人搞事抽水? 你搵錯對象!!!
本帖最後由 KNY 於 2010-10-9 10:25 PM 編輯 * ^) l  Z% i( y8 h5 W. O; X+ j
3 i6 k4 g6 [( Z# }
6 `5 [" s6 }  w1 `對你呢d人, 一定要用特殊方法, 我嘅辯才好壞, 唔需要你地義和團認同,* L! y3 y/ l; Q) J2 T3 ~+ _8 t$ b
你初來報到, 就學人搞事抽水? 你搵錯對象!!!
% H6 k( l/ k9 y8 q打狗棒 發表於 2010-10-9 10:05 PM
9 R9 q6 A% V) |) A( W2 A- m2 W: R
/ t& e: u8 z/ E' g* m+ n4 b呢度大部份人都係有point ~ 得你一個會用市井網民方法 ~ 根本唔會有人認同啦  
7 T0 b7 S( V2 \. X. m1 v/ J2 F- H( y# f  J& p7 T& M% g
呢度大部份人都係有point ~ 得你一個會用市井網民方法 ~ 根本唔會有人認同啦   + w5 g! I5 y' v2 j
KNY 發表於 2010-10-9 10:22 PM
4 a  d3 y: J4 @冇錯, 但係唔包括你條契弟.........
挪威政府真的吃了豹子膽, 竟敢公然干涉中國內政, 頒獎給一個罪犯?
  }5 z) m9 x: X5 L' @  B. R稍為有血性的中國人, 應該立即把手中的Nokia手機打爛, 和發誓永遠不吃挪威三文魚(如再吃就腸穿肚爛)!!!
6 n  p" b+ c5 Y( R) m7 m2 N而中國亦應設立一個具中國特色的「諾貝爾獎 ...
4 k/ J$ f8 c& n打狗棒 發表於 2010-10-8 09:42 PM
, A; r8 l) M! T. e* L. Z艾哈邁廸內賈德有咩問題???
露個炸...... 2 u" Q7 V, e/ v) n
" c* T# L. L' X8 l  Q  V- C

' t5 X' F: ~3 e少到庭吳島........
# o. b) r% U" Q) r8 f
冇錯, 但係唔包括你條契弟.........
" ]# ^8 q, ?: g0 G3 W打狗棒 發表於 2010-10-9 10:34 PM
3 B% q1 @2 t5 b... 朋友 , 其實你係咪偷左狗兄個ACCOUNT???
2 B* d0 t/ A! b+ X9 r/ J3 O我唔信狗兄會講D咁既野 ...
7 q8 k+ e* E6 A8 l* a對你呢d人, 一定要用特殊方法, 我嘅辯才好壞, 唔需要你地義和團認同,' X' b- T$ Z4 P& }
打狗棒 發表於 2010-10-9 10:05 PM
% ^" Z2 s) R9 a; q) h4 U

" z" r/ F$ O; Y; @7 |1 K/ Y教人把毫不相干的芬蘭Nokia手機打爛這等拳民暴行,正正是狗哥你提倡罷
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 劉太太,衷心恭喜你先生獲獎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。