<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 劉太太,衷心恭喜你先生獲獎
返回列表 回復 發帖
Winters兄,勞煩你係咁易應酬下狗哥,費事又話唔俾面: }) q5 `0 |# r6 E
infjlam 發表於 2010-10-14 11:39 PM
9 z6 S9 n% j' o
喂, 係咪賭呀? 落完注先開估刺激d喎......) E( s0 p; y. w1 @7 [' R% ?/ r+ B7 g
不過, 就算你輸咗, 係咁易寫番幾隻字: "我爛屎忽"咪算囉,
7 Z" i3 _3 x5 G) h, L6 O; A' N9 o唔通我真係搵幾條基佬番嚟插你咩?
+ L/ y7 T8 d- h/ @' [( X  E
喂, 係咪賭呀? 落完注先開估刺激d喎......
" z- g- E, l1 ^; q& ~3 w: j不過, 就算你輸咗, 係咁易寫番幾隻字: "我爛屎忽"咪算囉, - w7 P& Y+ b; g+ B; V& g
唔通我真係搵幾條基佬番嚟插你咩?
4 N5 {( r' ~) g* }打狗棒 發表於 2010-10-14 11:51 PM
; P! O9 G" m) x7 ]- d; d; n: V

" A& H( D7 i( g: NI 說D 是 板主, D死口唔認.... I 吹D唔漲!
/ c/ j) U. G' lD如果真係無做過, I 都死口話有, D吹I 唔漲! " r$ H3 Z7 C% k" w5 r% u

8 H8 }2 b* f- Z) m* k; A2 e棧攪
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
, e) n) p) X& [. {; v! y$ J" ~
" b5 J- q* R  @, b$ A5 k' U: u  f1 f
) y" |: U& `1 T* W4 L

3 `5 \7 K- @2 f0 l  M' T( ]) l嘩...兄台連狗哥條底褲都除埋
) |& n+ B/ n+ P1 S* x  }佢仲邊度搵窿捐呀...
* G' x' G$ {1 Z" V; {* n0 Iinfjlam 發表於 2010-10-14 09:32 PM
+ ]0 U0 ^, z8 s8 u# V! h
哈哈,係巴打你話仍所講嘅野係長毛係節目入面講嘅野,我先諗返起阿狗哥啲高見,有啲都係係其他地方參考返黎1 D; e& A) X' k, e+ |6 P# P( C

3 a) `) V* {2 x) a9 u+ w4 i其實個條友係咪狗哥我就唔知,不過佢嘅COMMENT就同狗哥一式一樣.
/ e+ B4 ~5 O" d3 t: E4 s3 g: _# ^
3 G+ T. ?0 N% Y, n  d
. w# U9 g" I7 V- n0 E! a7 I- ]; T

' s* g4 g3 e0 {" V& dI 說D 是 板主, D死口唔認.... I 吹D唔漲! ; j( e+ [2 ]+ c
D如果真係無做過, I 都死口話有, D吹I 唔漲! ; x; l9 n( z7 Z1 z. _1 \0 s* p
. o; C8 [" v/ u- }3 e: {1 i
棧攪* @# W/ t+ L( O  ~5 T/ w
hamsubboy 發表於 2010-10-15 12:09 AM
/ j: F0 y4 H2 a1 ^9 l; L
吓? 佢地講到咁撚堅, 又話起底又"剩"? 梗係證據確鑿, 到我唔認咩?6 v. L! j" c& J4 c8 z% w* N
仲有, 做個濕尻版主又唔係乜嘢大不了? 有就有, 冇就冇, 你估d人下扒輕輕扮晒神探"0加哩略"話起晒人底呀?
+ o' H/ S) ?2 S3 X6 k% H. v都係果句, 自己個底都可能未搞清楚, 番去問清楚伯母邊個係自己老豆先學人起人底......
  @( K7 u6 H. f2 n1 N吓? 佢地講到咁撚堅, 又話起底又"剩"? 梗係證據確鑿, 到我唔認咩?% q) g* L3 O; w  Y4 x
仲有, 做個濕尻版主又唔係乜嘢大不了? 有就有, 冇就冇, 你估d人下扒輕輕扮晒神探"0加哩略"話起晒人底呀?6 P: N) y+ }. E% [4 `
都係果句, 自己個底都可能未搞清楚, 番去 ...5 H7 f, u9 k* _( v
打狗棒 發表於 2010-10-15 12:25 AM
" a. W; m, y5 P( J4 M6 ~- H

" n" M/ K5 U4 Y( ~; i+ K狗哥, 唔好話我抽你後腳.....0 i) r% a1 w5 |& t: }  _5 j
你係咩國籍既人都唔答, passport 出世紙... 父母.... 總有樣証明.... 但你唔認唔答..... 有前科

評分次數

• BOYDWAN

慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
真相係點?
$ f+ H3 t. z# O+ B: j# \; C各位聽後,自己分析喇
; y4 x/ N% D4 t/ a5 p第一節8-9分鐘
' b( K# l3 Q# q( m- _http://www.hkreporter.com/audio_archive.php?archive_id=11384, M! A6 y1 \! T1 q) b5 ?

, b9 n& ~" M% ^( L: B播出/ 討論時間、說話內容,完全吻合,你話幾咁巧合呢
' W( u, E/ _' O0 ~0 v8 l/ O% d狗哥真係要快D買張六合彩呀 : b  H5 o# F$ H* a. }

+ z& K* {; r, r% _, U; K& O+ `; K
( N$ ~  S2 y4 s7 k
我從來冇聽過長毛節目, 今次係我自己搞錯.......: x# r2 J* `1 z9 U- V3 e3 }
打狗棒 發表於 2010-10-9 04:44 PM
3 h6 O& C& x! d# z
狗哥貴為反 共網上急先鋒,竟然話從未聽過長毛節目?就更加係奇中之奇
0 G1 ^7 E5 e$ ?% M3 [7 A. o6 j& t6 j
喂, 係咪賭呀? 落完注先開估刺激d喎......% `8 ~& D# n5 R* X) @
打狗棒 發表於 2010-10-14 11:51 PM
% M2 a% K% o9 v: h4 n7 A1 [. w2 z6 x. G) l3 v1 [; r) @
做西狗咪算囉,仲要做隻爛屎忽o既西狗,狗哥又何苦呢

- N! \5 z1 {# C8 \- s5 p各位巴打真係好犀利, 講劉曉波事件可以講到變左打賭屁股爛, 快d發毒誓打賭吧!+ x9 c0 h3 N, V1 m8 [
打狗棒你自己提出, 真係屁股爛與人無尤啦,
) b/ C4 e' v! `% N2 z% m1 v1 Gwinters兄你應俾d信心自己, 唔好俾打狗棒一拋就改口風話9 r, q" d1 ^1 N) K
其實個條友係咪狗哥我就唔知,不過佢嘅COMMENT就同狗哥一式一樣4 _5 D+ P- |) g  y
同佢打賭啦! 唔通真係無端端會屁股爛咩?頂多咪生痔瘡!
8 t1 @' o, E) o& G, d# j$ X% s哈哈,係巴打你話仍所講嘅野係長毛係節目入面講嘅野,我先諗返起阿狗哥啲高見,有啲都係係其他地方參考返黎8 E0 S; i# \+ d7 V
0 J5 H! ^8 l3 G' G7 S) u) ~
其實個條友係咪狗哥我就唔知,不過佢嘅COMMENT就同狗哥一式一樣. ...4 u0 W* i0 h1 e: j9 a
Winters 發表於 2010-10-15 12:19 AM
2 D: \: j/ i2 m9 c
/ @) G  L& ]. J) U+ C% ?& ?! }5 R
搬字過紙唔得咩 ~ 自己墨水唔夠 ~ 將呢個網既留言搬到另一個網貼 ~ 當係原創囉 ~ 點會諗到會俾人發現喎
4 f( f7 R" x( C, w; I

; b, k2 i* u: \4 T- T- T搬字過紙唔得咩 ~ 自己墨水唔夠 ~ 將呢個網既留言搬到另一個網貼 ~ 當係原創囉 ~ 點會諗到會俾人發現喎 ! f' o9 i  G( A1 x5 `  _$ @! D
KNY 發表於 2010-10-15 10:55 AM
% b( ~+ [' T$ M1 p/ P

! b& C; [. a8 ]0 N) T9 t而家有人唔認, 所以玩發毒誓, 毋須講證據, 視乎雙方怕唔怕報應, 0 U: S7 M( L5 d
如果你認為打狗棒信唔過, 不如你同佢打賭啦, 我負責做公證人
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 劉太太,衷心恭喜你先生獲獎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。