<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 劉太太,衷心恭喜你先生獲獎
返回列表 回復 發帖
Winters兄,勞煩你係咁易應酬下狗哥,費事又話唔俾面
* t9 `; i7 s- Z8 Finfjlam 發表於 2010-10-14 11:39 PM
; _$ ~/ D! a( @8 {喂, 係咪賭呀? 落完注先開估刺激d喎......
: ?( [4 y& b3 X3 u不過, 就算你輸咗, 係咁易寫番幾隻字: "我爛屎忽"咪算囉, 4 W$ G) E& o- X, M
唔通我真係搵幾條基佬番嚟插你咩?
% j$ ]* a# p! _+ S' N4 d; f! k
喂, 係咪賭呀? 落完注先開估刺激d喎......$ W- m9 J  O: l3 x5 L7 X1 ?
不過, 就算你輸咗, 係咁易寫番幾隻字: "我爛屎忽"咪算囉, ( w8 v  `) w" y
唔通我真係搵幾條基佬番嚟插你咩? ' T. ]2 ^/ @( N
打狗棒 發表於 2010-10-14 11:51 PM
# Z3 N5 h: W8 P6 X
. @& z+ ~" g6 P- K( p% w, @
I 說D 是 板主, D死口唔認.... I 吹D唔漲! ( p& |( @6 M9 M) X: W
D如果真係無做過, I 都死口話有, D吹I 唔漲! 8 N7 j  z2 \1 Y6 y3 H

9 Y( `* U) D" `3 t4 x; K棧攪
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
8 T! K1 _8 M6 R& m4 [. Z- r& M

7 I7 Y# \1 s9 o0 O6 o9 R" A$ R1 R3 C* _( O4 G1 W

0 A  V2 \% r2 Y1 ~5 T* a
( ], u* z' g5 _) Q0 }嘩...兄台連狗哥條底褲都除埋
$ {# O; a- F# j6 \0 F, a' V1 u8 l佢仲邊度搵窿捐呀...1 r- p9 E4 x' n- H8 j
infjlam 發表於 2010-10-14 09:32 PM
1 J; v5 X& u" ~  Z& k; o3 s哈哈,係巴打你話仍所講嘅野係長毛係節目入面講嘅野,我先諗返起阿狗哥啲高見,有啲都係係其他地方參考返黎1 t  n' R) W$ Z" ~9 y) u4 [' `. K

) o5 O% `' r4 b5 S其實個條友係咪狗哥我就唔知,不過佢嘅COMMENT就同狗哥一式一樣.
* K2 O& {9 x& v- ?" Q6 z% \% M0 U; G; j# V  D
+ [( z' q8 U7 d7 m5 H) y, Z# N
* w. g1 n: g7 d) L. O& v5 n( L+ s
I 說D 是 板主, D死口唔認.... I 吹D唔漲!
  Q. H/ x+ L! F, c/ dD如果真係無做過, I 都死口話有, D吹I 唔漲! 9 c" X- j/ f; Z# h
# |: ~6 u6 ?" j# E$ S1 Y4 g3 v9 {
棧攪, x  ]9 E6 j; ]. K
hamsubboy 發表於 2010-10-15 12:09 AM
  j$ t: @: \9 q) c9 N8 C吓? 佢地講到咁撚堅, 又話起底又"剩"? 梗係證據確鑿, 到我唔認咩?9 Y; h, V& e  `
仲有, 做個濕尻版主又唔係乜嘢大不了? 有就有, 冇就冇, 你估d人下扒輕輕扮晒神探"0加哩略"話起晒人底呀?, D+ V; w" o: V# ?0 g3 b, g6 n3 g
都係果句, 自己個底都可能未搞清楚, 番去問清楚伯母邊個係自己老豆先學人起人底......
0 T* ?3 Z9 D! F吓? 佢地講到咁撚堅, 又話起底又"剩"? 梗係證據確鑿, 到我唔認咩?" r# P( @9 y; |$ ]
仲有, 做個濕尻版主又唔係乜嘢大不了? 有就有, 冇就冇, 你估d人下扒輕輕扮晒神探"0加哩略"話起晒人底呀?
  e$ \( h8 ]3 K都係果句, 自己個底都可能未搞清楚, 番去 ...; e; X" }( }  \& J. n: m& v
打狗棒 發表於 2010-10-15 12:25 AM
4 N" m" ~: B4 C7 {7 Z9 s4 z7 |2 D& D6 z' U% ^: S
狗哥, 唔好話我抽你後腳...../ \6 H4 q. m& o  D3 h: F
你係咩國籍既人都唔答, passport 出世紙... 父母.... 總有樣証明.... 但你唔認唔答..... 有前科

評分次數

• BOYDWAN

慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
真相係點?2 C8 F( q' |5 G0 G% Y! G6 n0 d& {
各位聽後,自己分析喇
* o4 b/ L5 e# c3 l第一節8-9分鐘 8 c7 @% D" }! P3 t, \& @+ F
http://www.hkreporter.com/audio_archive.php?archive_id=11384
5 b$ }; D" ~8 H6 K
3 ~' R) ]; i% w% H. L  Q6 p播出/ 討論時間、說話內容,完全吻合,你話幾咁巧合呢
; ~" Z0 M) W1 G9 }8 H& X# P狗哥真係要快D買張六合彩呀 1 F* u6 m$ u7 }+ d+ j5 f

# L1 j8 N2 u& o) x0 N# e/ ~3 c( c: T' E; x9 @' s/ ?0 I3 @
我從來冇聽過長毛節目, 今次係我自己搞錯.......
' a7 d4 {7 `+ Z& O! w打狗棒 發表於 2010-10-9 04:44 PM
0 P4 @5 m' s; r2 P8 [7 y" i8 V狗哥貴為反 共網上急先鋒,竟然話從未聽過長毛節目?就更加係奇中之奇
2 f9 ^9 n7 N" Y喂, 係咪賭呀? 落完注先開估刺激d喎......
; t# r  q9 X" A  g5 o6 F0 Y打狗棒 發表於 2010-10-14 11:51 PM
- ~7 E/ u, p0 R* y) Q  a
! [; P+ C3 g2 e; g5 I做西狗咪算囉,仲要做隻爛屎忽o既西狗,狗哥又何苦呢
: ]- v# U+ n( v
5 @9 o) x% t) x- L# H各位巴打真係好犀利, 講劉曉波事件可以講到變左打賭屁股爛, 快d發毒誓打賭吧!6 o8 l2 t2 X( n3 u7 z4 t  W
打狗棒你自己提出, 真係屁股爛與人無尤啦,
1 o& @+ \& K0 Dwinters兄你應俾d信心自己, 唔好俾打狗棒一拋就改口風話4 f% v" r- s4 Y4 {& E6 R
其實個條友係咪狗哥我就唔知,不過佢嘅COMMENT就同狗哥一式一樣
, `, V) z9 [& |; Q  H* S同佢打賭啦! 唔通真係無端端會屁股爛咩?頂多咪生痔瘡!
5 `& O1 m5 k! e: `& e4 W% j+ p- \& @哈哈,係巴打你話仍所講嘅野係長毛係節目入面講嘅野,我先諗返起阿狗哥啲高見,有啲都係係其他地方參考返黎
: n. ?' |' p$ f7 j$ y; L& j0 ~
$ B4 r$ I- ~. N8 E9 N/ [其實個條友係咪狗哥我就唔知,不過佢嘅COMMENT就同狗哥一式一樣. ...3 q% ~& |4 x' `- @- V
Winters 發表於 2010-10-15 12:19 AM
) _3 T2 i! s: R( T2 Y3 ~1 N) s2 B- b: b, {
搬字過紙唔得咩 ~ 自己墨水唔夠 ~ 將呢個網既留言搬到另一個網貼 ~ 當係原創囉 ~ 點會諗到會俾人發現喎
* P: m8 x3 ^. _9 \$ H
4 a) e( b8 U$ Q# U3 e* X; S: Y搬字過紙唔得咩 ~ 自己墨水唔夠 ~ 將呢個網既留言搬到另一個網貼 ~ 當係原創囉 ~ 點會諗到會俾人發現喎 * W& n% P# U- \6 g- h
KNY 發表於 2010-10-15 10:55 AM
' n) }1 R* l0 |1 V
: y1 v  A  H. }$ ]$ H8 S
而家有人唔認, 所以玩發毒誓, 毋須講證據, 視乎雙方怕唔怕報應,
( x) ^9 X/ h+ x5 M* o如果你認為打狗棒信唔過, 不如你同佢打賭啦, 我負責做公證人
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 劉太太,衷心恭喜你先生獲獎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。