<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 劉太太,衷心恭喜你先生獲獎
返回列表 回復 發帖
Winters兄,勞煩你係咁易應酬下狗哥,費事又話唔俾面
7 r2 F9 Z; T7 X4 t; winfjlam 發表於 2010-10-14 11:39 PM
" j2 Y2 z4 J5 e; y7 k
喂, 係咪賭呀? 落完注先開估刺激d喎......
' m! f% G, J, r9 I  I不過, 就算你輸咗, 係咁易寫番幾隻字: "我爛屎忽"咪算囉, 9 Y" ~% S9 P. C9 S
唔通我真係搵幾條基佬番嚟插你咩?
$ l" x1 \& r  t9 W+ ^$ S* `喂, 係咪賭呀? 落完注先開估刺激d喎......$ ~, e( e- R; Z7 u1 m* g7 o% A
不過, 就算你輸咗, 係咁易寫番幾隻字: "我爛屎忽"咪算囉, $ d8 X4 {  q# j; y# e- W
唔通我真係搵幾條基佬番嚟插你咩? * \& H  u6 E% J+ e
打狗棒 發表於 2010-10-14 11:51 PM
  b% f8 {! V  z3 j, T: p4 S& \! v

3 R4 e  ?/ h  P! u# k/ JI 說D 是 板主, D死口唔認.... I 吹D唔漲! ) D- {+ S: D0 _8 [/ ]  \7 Q
D如果真係無做過, I 都死口話有, D吹I 唔漲!
! k- @' ]/ Z8 q3 D. T2 K1 W& y  e7 W8 z) r/ f- y
棧攪
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
9 v, B+ A* f4 y$ y

8 D: a% O4 |! w6 ~
6 q. Y9 k& s8 [5 q
- y- X$ n9 o1 e) C
. G$ F/ S, E( g' G4 k嘩...兄台連狗哥條底褲都除埋
  U: H6 J! g7 i" h8 Y佢仲邊度搵窿捐呀...
9 S5 k  ?2 ^- `" L' |! einfjlam 發表於 2010-10-14 09:32 PM
( d9 O. `& w) n
哈哈,係巴打你話仍所講嘅野係長毛係節目入面講嘅野,我先諗返起阿狗哥啲高見,有啲都係係其他地方參考返黎
3 F5 l7 G/ C& o, y5 _  S. q
1 Q' Q% O5 g3 z$ m' |$ H, b其實個條友係咪狗哥我就唔知,不過佢嘅COMMENT就同狗哥一式一樣.
本帖最後由 打狗棒 於 2010-10-15 12:29 AM 編輯   W0 L# v' I# E1 E3 N$ V" y

: t: o: b# K( Q6 W) N7 q6 [
1 \; L, b* {- i, j( A$ M7 x* N( F$ p. ~- I
I 說D 是 板主, D死口唔認.... I 吹D唔漲!
- b' P% j, @7 oD如果真係無做過, I 都死口話有, D吹I 唔漲! 6 c0 U0 M! T8 @) e7 g/ A
, e: S0 ^) y) e# ~- L
棧攪
+ I! V: }. o& P4 @3 r/ h" j* Ghamsubboy 發表於 2010-10-15 12:09 AM
7 d* @; Y% n' B4 T5 C- @" V. O4 i8 M
吓? 佢地講到咁撚堅, 又話起底又"剩"? 梗係證據確鑿, 到我唔認咩?, [4 [8 X2 d; r9 z
仲有, 做個濕尻版主又唔係乜嘢大不了? 有就有, 冇就冇, 你估d人下扒輕輕扮晒神探"0加哩略"話起晒人底呀?( h( d2 @" p: \1 n
都係果句, 自己個底都可能未搞清楚, 番去問清楚伯母邊個係自己老豆先學人起人底......
5 O, [# X0 A% X3 g; ]: a* V
吓? 佢地講到咁撚堅, 又話起底又"剩"? 梗係證據確鑿, 到我唔認咩?' n/ v, N9 x, y! Z
仲有, 做個濕尻版主又唔係乜嘢大不了? 有就有, 冇就冇, 你估d人下扒輕輕扮晒神探"0加哩略"話起晒人底呀?7 \% H) s. C3 B5 Q* a( h
都係果句, 自己個底都可能未搞清楚, 番去 ...) w. Y7 r! ~, P$ O2 q! j
打狗棒 發表於 2010-10-15 12:25 AM
" m2 m' g3 r. b% d; Y0 y9 I/ S

! U, }$ k* |7 p5 w! P狗哥, 唔好話我抽你後腳.....
2 [& l& T0 P; C  [7 P你係咩國籍既人都唔答, passport 出世紙... 父母.... 總有樣証明.... 但你唔認唔答..... 有前科

評分次數

• BOYDWAN

慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
真相係點?
& e. s% g. ~; j# c& w! _. |各位聽後,自己分析喇 ) r( a. q4 z2 V) m4 C
第一節8-9分鐘 6 J- a: ~. b$ J8 w2 j$ z3 L
http://www.hkreporter.com/audio_archive.php?archive_id=11384! _! x5 b1 i0 Y- V% C
3 V. ?% l4 o1 m, D! A" h: u2 |
播出/ 討論時間、說話內容,完全吻合,你話幾咁巧合呢
% {2 z* T9 X; k6 j  z2 T  K狗哥真係要快D買張六合彩呀   h# O# o8 k& h& g% p

' B7 Z& ~' m4 s# }3 r% P
# Z" I: Q3 j! ~: G0 e
我從來冇聽過長毛節目, 今次係我自己搞錯.......; d  }, f8 T7 q, m8 k( I' ?4 }$ U: k
打狗棒 發表於 2010-10-9 04:44 PM
, e5 Z: f& x7 T% C
狗哥貴為反 共網上急先鋒,竟然話從未聽過長毛節目?就更加係奇中之奇
, D, S$ N, N# I喂, 係咪賭呀? 落完注先開估刺激d喎......2 k3 q8 k2 y7 \- C
打狗棒 發表於 2010-10-14 11:51 PM
( o; [2 J, L7 \% M3 r; O* C0 ~2 q, }1 c" t% J2 @9 d9 y
做西狗咪算囉,仲要做隻爛屎忽o既西狗,狗哥又何苦呢
  D1 e+ l4 s7 V) g1 Q8 V5 l1 a) _+ @" C! A- a" n' I
各位巴打真係好犀利, 講劉曉波事件可以講到變左打賭屁股爛, 快d發毒誓打賭吧!
( M) t5 G* h( s9 h( ~/ Y; E9 o打狗棒你自己提出, 真係屁股爛與人無尤啦, - J1 K4 ~9 e. \# x9 I( B8 [
winters兄你應俾d信心自己, 唔好俾打狗棒一拋就改口風話
- |# W% d3 b: U' _6 m其實個條友係咪狗哥我就唔知,不過佢嘅COMMENT就同狗哥一式一樣8 b# ?% f. T8 J0 E4 r( y
同佢打賭啦! 唔通真係無端端會屁股爛咩?頂多咪生痔瘡!
' ~! Z5 ^! w2 h" P
哈哈,係巴打你話仍所講嘅野係長毛係節目入面講嘅野,我先諗返起阿狗哥啲高見,有啲都係係其他地方參考返黎
3 N* K& ~' w9 a# A) ?  g! B0 }; J% t/ E
其實個條友係咪狗哥我就唔知,不過佢嘅COMMENT就同狗哥一式一樣. ...
4 G& L) u6 Z: k# v, w& zWinters 發表於 2010-10-15 12:19 AM
& ~* ~" d* H8 z5 b) v  Y) Q6 ]
7 j9 S: a8 j- B
搬字過紙唔得咩 ~ 自己墨水唔夠 ~ 將呢個網既留言搬到另一個網貼 ~ 當係原創囉 ~ 點會諗到會俾人發現喎
0 A# S( i4 C) c+ I; k2 Y( R% }; |
* r# U: Q& D* b2 I. r: L$ z5 n5 ]
搬字過紙唔得咩 ~ 自己墨水唔夠 ~ 將呢個網既留言搬到另一個網貼 ~ 當係原創囉 ~ 點會諗到會俾人發現喎 " u: n7 ?& @9 V3 @' ]
KNY 發表於 2010-10-15 10:55 AM
" C* i4 n( G) L( N$ M

' y" o* b7 Q" ~$ Q$ G, q7 w而家有人唔認, 所以玩發毒誓, 毋須講證據, 視乎雙方怕唔怕報應, 0 q$ N" w) ?! B, P" x* n
如果你認為打狗棒信唔過, 不如你同佢打賭啦, 我負責做公證人
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 劉太太,衷心恭喜你先生獲獎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。