<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 劉太太,衷心恭喜你先生獲獎
返回列表 回復 發帖
Winters兄,勞煩你係咁易應酬下狗哥,費事又話唔俾面# X. V8 I$ i; y, P; ?( K2 V( Y
infjlam 發表於 2010-10-14 11:39 PM
$ y) G& {1 C  s: e: U喂, 係咪賭呀? 落完注先開估刺激d喎......; Y+ K* f; f8 T1 ]$ X& |- U
不過, 就算你輸咗, 係咁易寫番幾隻字: "我爛屎忽"咪算囉, 8 g4 U- n& F7 n2 i% N
唔通我真係搵幾條基佬番嚟插你咩?
1 S! b! F! |5 _3 N( c1 s8 Y喂, 係咪賭呀? 落完注先開估刺激d喎......
' p) r6 S3 P# ]( r8 H; A不過, 就算你輸咗, 係咁易寫番幾隻字: "我爛屎忽"咪算囉,
( F, n' T  W* X: X唔通我真係搵幾條基佬番嚟插你咩?
, |+ R% w5 b( \/ H# Z打狗棒 發表於 2010-10-14 11:51 PM
( C9 v5 i# Y3 o9 `' ~  {
: _9 u* @3 ?9 K: r: n" U: LI 說D 是 板主, D死口唔認.... I 吹D唔漲! 8 A# k( Z& Q. M5 \" m4 V
D如果真係無做過, I 都死口話有, D吹I 唔漲! 0 {# T' D8 T2 d" S( R+ I7 Y8 h7 {
/ _# n! q' o8 @) N& P4 ?- f7 V
棧攪
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
. W5 C! g0 Y2 t5 n$ X7 E2 `

, t4 @* d  o5 _$ r. ?8 h# g
+ A: r1 \( K! t. S
: R' u; v. U5 V4 U" U+ a8 [( J& u- L' C; e/ h& b
嘩...兄台連狗哥條底褲都除埋
2 r  Y4 ]* L+ I' P佢仲邊度搵窿捐呀..., ]/ p; S% d; {) k3 ]( s! J2 o
infjlam 發表於 2010-10-14 09:32 PM
3 w* h( I8 e" Z5 B& t/ t% T哈哈,係巴打你話仍所講嘅野係長毛係節目入面講嘅野,我先諗返起阿狗哥啲高見,有啲都係係其他地方參考返黎  u* Q& g4 G7 L; a/ p! s+ P
7 L$ k  e, b. c4 W/ O
其實個條友係咪狗哥我就唔知,不過佢嘅COMMENT就同狗哥一式一樣.
本帖最後由 打狗棒 於 2010-10-15 12:29 AM 編輯   t8 r' z2 w, L3 K3 H- Z

1 R$ E* H7 [1 d- `
1 I8 q7 S+ H. H3 j+ F

, T+ U' B0 r% G' j; Q7 G: wI 說D 是 板主, D死口唔認.... I 吹D唔漲! , C$ u, o4 o5 a* B. `: W  e! M7 f
D如果真係無做過, I 都死口話有, D吹I 唔漲! 7 V1 B( Q; m! y9 Q1 U  Q  ]

9 E+ H  E3 Z" a& |6 Y棧攪( v; M1 V# m6 _$ r. o! ^  K
hamsubboy 發表於 2010-10-15 12:09 AM
; [& ^; l' b4 d4 Y
吓? 佢地講到咁撚堅, 又話起底又"剩"? 梗係證據確鑿, 到我唔認咩?
( ~7 e& y$ {' `  f  j1 K* u/ o仲有, 做個濕尻版主又唔係乜嘢大不了? 有就有, 冇就冇, 你估d人下扒輕輕扮晒神探"0加哩略"話起晒人底呀?
; P* G$ e+ C1 R- d% q4 s: m" P' i都係果句, 自己個底都可能未搞清楚, 番去問清楚伯母邊個係自己老豆先學人起人底......
  E" J, M  w# p9 d
吓? 佢地講到咁撚堅, 又話起底又"剩"? 梗係證據確鑿, 到我唔認咩?% {2 G0 G. \3 @6 i2 ^' u
仲有, 做個濕尻版主又唔係乜嘢大不了? 有就有, 冇就冇, 你估d人下扒輕輕扮晒神探"0加哩略"話起晒人底呀?! Z0 |% `; s) P# r% F
都係果句, 自己個底都可能未搞清楚, 番去 ...
# z: Y! K' W# _打狗棒 發表於 2010-10-15 12:25 AM
8 z5 w( i' ?& I5 _

& q6 d  Z- i' ]. ^( w% n狗哥, 唔好話我抽你後腳.....
: \; l, G' p1 a; a7 c& w你係咩國籍既人都唔答, passport 出世紙... 父母.... 總有樣証明.... 但你唔認唔答..... 有前科

評分次數

• BOYDWAN

慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
真相係點?, N9 M" s+ {) f& j6 i+ R
各位聽後,自己分析喇
/ j9 \/ \  C; v/ l! P# h& m第一節8-9分鐘 ! z: w) O2 k6 t# g
http://www.hkreporter.com/audio_archive.php?archive_id=11384, B. y* X- T0 `# `5 a
9 N7 f  w0 N2 R* ~
播出/ 討論時間、說話內容,完全吻合,你話幾咁巧合呢/ c, M; h( E3 P) `4 J: M
狗哥真係要快D買張六合彩呀 2 y: f4 K& `2 R* i  v5 S0 I
) z( D4 P! b; A* h
5 _5 ?7 r6 [- _/ f/ X
我從來冇聽過長毛節目, 今次係我自己搞錯.......
( Y* s* U  H, ]7 U' w) R5 g打狗棒 發表於 2010-10-9 04:44 PM
: z& |7 h/ {! X$ h1 {5 `) `狗哥貴為反 共網上急先鋒,竟然話從未聽過長毛節目?就更加係奇中之奇
% H2 h/ Y* U( D) G; L. S! L+ V5 i喂, 係咪賭呀? 落完注先開估刺激d喎......) G8 j: z& P" X& D
打狗棒 發表於 2010-10-14 11:51 PM
, v( V9 M# S' d0 F. u5 ~, ~, U, |+ P" y
做西狗咪算囉,仲要做隻爛屎忽o既西狗,狗哥又何苦呢
本帖最後由 andyho 於 2010-10-15 09:34 AM 編輯 + f; X/ C9 s2 p# N# ^3 l1 P" c

% [5 ^! O* H" x1 O. l1 W. e- v0 H各位巴打真係好犀利, 講劉曉波事件可以講到變左打賭屁股爛, 快d發毒誓打賭吧!  `# N7 p' R9 p
打狗棒你自己提出, 真係屁股爛與人無尤啦,
& T4 p9 @! A, \! k8 `; D2 ~winters兄你應俾d信心自己, 唔好俾打狗棒一拋就改口風話8 n9 V9 ?% s/ W8 s
其實個條友係咪狗哥我就唔知,不過佢嘅COMMENT就同狗哥一式一樣
$ l1 m, A; N- ]% t) O4 v同佢打賭啦! 唔通真係無端端會屁股爛咩?頂多咪生痔瘡!
+ ~9 `8 x" l, S5 o哈哈,係巴打你話仍所講嘅野係長毛係節目入面講嘅野,我先諗返起阿狗哥啲高見,有啲都係係其他地方參考返黎
/ W9 w/ F# I3 L, K! x6 o2 C* v) j0 ]
其實個條友係咪狗哥我就唔知,不過佢嘅COMMENT就同狗哥一式一樣. .... {  ~+ d4 q7 `! U" E: `& H
Winters 發表於 2010-10-15 12:19 AM
6 e- R8 ~: m) G7 N/ T0 ?% I+ C9 j  }2 A' x& G
搬字過紙唔得咩 ~ 自己墨水唔夠 ~ 將呢個網既留言搬到另一個網貼 ~ 當係原創囉 ~ 點會諗到會俾人發現喎
; j! Y" u. x( K6 S$ M" j. s) K

. `9 k4 y6 o( Y( V1 n7 P7 g4 [$ w搬字過紙唔得咩 ~ 自己墨水唔夠 ~ 將呢個網既留言搬到另一個網貼 ~ 當係原創囉 ~ 點會諗到會俾人發現喎
: L- N- \& V( e0 UKNY 發表於 2010-10-15 10:55 AM
3 L9 s; d2 f) [" a, @

+ {" C, m4 R+ _! @而家有人唔認, 所以玩發毒誓, 毋須講證據, 視乎雙方怕唔怕報應,
7 \9 F. w! l9 y如果你認為打狗棒信唔過, 不如你同佢打賭啦, 我負責做公證人
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 劉太太,衷心恭喜你先生獲獎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。