<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 劉太太,衷心恭喜你先生獲獎
返回列表 回復 發帖
Winters兄,勞煩你係咁易應酬下狗哥,費事又話唔俾面7 u: H" e) p, s* O+ o
infjlam 發表於 2010-10-14 11:39 PM
' P! Q! I+ j. {- L+ L7 Y
喂, 係咪賭呀? 落完注先開估刺激d喎......, `2 A! C/ u: E- b/ P' R
不過, 就算你輸咗, 係咁易寫番幾隻字: "我爛屎忽"咪算囉, , {; F6 h, f' G2 @* Y0 n
唔通我真係搵幾條基佬番嚟插你咩?
0 ]' S3 c. {! |
喂, 係咪賭呀? 落完注先開估刺激d喎......
+ A' w. j  H! z+ `% y, |不過, 就算你輸咗, 係咁易寫番幾隻字: "我爛屎忽"咪算囉,
3 F5 t; a' u  K! N+ X0 U' t唔通我真係搵幾條基佬番嚟插你咩? $ |  J1 s( Y$ g- m9 X9 z* L7 ?: S- }
打狗棒 發表於 2010-10-14 11:51 PM
( Y: z3 q4 B2 ~# ?  F8 a. _: z% _# y7 p! f; }
I 說D 是 板主, D死口唔認.... I 吹D唔漲! $ r* B4 B7 J+ B. a* F. W
D如果真係無做過, I 都死口話有, D吹I 唔漲! 3 A- k2 A$ ], w4 j! r8 z- }
: [3 ]& y: e" l) Y/ r, @
棧攪
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
. m2 ]1 L) q/ |* F; L
: z  O5 \% W2 _' l4 `+ M; [: O3 W1 u, _

; [* H% b5 y: z) j; @: f, H, ^3 ^( U" o0 S/ o
嘩...兄台連狗哥條底褲都除埋
- G( I. q2 s7 [$ B2 S佢仲邊度搵窿捐呀...
# @" |& F/ k( M. v! S% M! uinfjlam 發表於 2010-10-14 09:32 PM
1 L4 V+ x. p% ^* q( b哈哈,係巴打你話仍所講嘅野係長毛係節目入面講嘅野,我先諗返起阿狗哥啲高見,有啲都係係其他地方參考返黎
1 V: M- Y& t! b" b
$ l" v) _$ ?! e. w! S2 B; E其實個條友係咪狗哥我就唔知,不過佢嘅COMMENT就同狗哥一式一樣.
本帖最後由 打狗棒 於 2010-10-15 12:29 AM 編輯 1 v& ?3 O  N5 ^$ d' T; M
1 ?% u6 z2 j' [8 |0 ~
& _4 k' m& e4 n1 j6 J
5 A# e' P1 J) U2 t; _$ qI 說D 是 板主, D死口唔認.... I 吹D唔漲!
( ^! w5 G: L8 l% lD如果真係無做過, I 都死口話有, D吹I 唔漲!
  D2 t4 P+ f1 t5 a5 ^; Q, y' F% r* M: L
棧攪/ S! s  \8 n$ P& Q+ O1 @2 n* _4 S4 \
hamsubboy 發表於 2010-10-15 12:09 AM
! [% Q( h  D8 Q3 }
吓? 佢地講到咁撚堅, 又話起底又"剩"? 梗係證據確鑿, 到我唔認咩?
2 ?/ v. x& E& @" Z- m仲有, 做個濕尻版主又唔係乜嘢大不了? 有就有, 冇就冇, 你估d人下扒輕輕扮晒神探"0加哩略"話起晒人底呀?
6 o, f: w( O; D) D& z+ L都係果句, 自己個底都可能未搞清楚, 番去問清楚伯母邊個係自己老豆先學人起人底......
5 T0 ]/ ^, W; h2 W: U- h: _% l$ t- T. F
吓? 佢地講到咁撚堅, 又話起底又"剩"? 梗係證據確鑿, 到我唔認咩?
2 [# T5 a" z0 o) B; x; v仲有, 做個濕尻版主又唔係乜嘢大不了? 有就有, 冇就冇, 你估d人下扒輕輕扮晒神探"0加哩略"話起晒人底呀?; {. N& c' u& H9 p3 x
都係果句, 自己個底都可能未搞清楚, 番去 ...
' a' Z* o# A4 f打狗棒 發表於 2010-10-15 12:25 AM
. L9 l! Q3 Q" L0 w& i) O4 P
6 h5 Z, n! v6 x; ^  a& V' R" R
狗哥, 唔好話我抽你後腳.....
' y3 I7 Q1 e4 ^你係咩國籍既人都唔答, passport 出世紙... 父母.... 總有樣証明.... 但你唔認唔答..... 有前科

評分次數

• BOYDWAN

慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
真相係點?
" d' \3 G9 r8 G0 r- v+ F, R" {各位聽後,自己分析喇 : l  e8 Q- S* R/ H0 h
第一節8-9分鐘 : k$ S7 N. w6 S
http://www.hkreporter.com/audio_archive.php?archive_id=11384
% S! M' \# Z- F
" ^: o4 c) E* h/ j1 |8 M, ^3 k. X播出/ 討論時間、說話內容,完全吻合,你話幾咁巧合呢2 Z, a3 K5 @, i" T- X6 d7 h4 A! d% P/ _, m
狗哥真係要快D買張六合彩呀
: G2 M* l1 C5 O7 ?. t' o& I8 K* V: t" h1 q
2 a2 _- c0 k3 [# c5 o( w1 @
: Y8 ]3 Z; {$ k" ~0 |/ `
我從來冇聽過長毛節目, 今次係我自己搞錯.......
9 r7 n" d- k! `. o( i0 o1 r2 y打狗棒 發表於 2010-10-9 04:44 PM
' k9 h- [% U& P& t4 m
狗哥貴為反 共網上急先鋒,竟然話從未聽過長毛節目?就更加係奇中之奇
# O. \) m# V5 C
喂, 係咪賭呀? 落完注先開估刺激d喎......3 Q, I0 [3 t" k; H6 q( b, }- e
打狗棒 發表於 2010-10-14 11:51 PM
. ]7 S% ^8 X* E& T. l* p
; x$ E5 c8 x& S* V9 e! J
做西狗咪算囉,仲要做隻爛屎忽o既西狗,狗哥又何苦呢
2 r7 H& Z* V* I
各位巴打真係好犀利, 講劉曉波事件可以講到變左打賭屁股爛, 快d發毒誓打賭吧!
0 G# n; _; C+ C打狗棒你自己提出, 真係屁股爛與人無尤啦,
4 {$ F& A; ^0 k9 i( p- H# {winters兄你應俾d信心自己, 唔好俾打狗棒一拋就改口風話2 G# F; ?$ f' Z) C* z# J
其實個條友係咪狗哥我就唔知,不過佢嘅COMMENT就同狗哥一式一樣5 b  N" U, F, d* M+ s
同佢打賭啦! 唔通真係無端端會屁股爛咩?頂多咪生痔瘡!
. i5 {* u7 }1 I# w' R9 g
哈哈,係巴打你話仍所講嘅野係長毛係節目入面講嘅野,我先諗返起阿狗哥啲高見,有啲都係係其他地方參考返黎
2 H. D# N5 x& ^/ c) D, r0 b/ z$ _
) r2 p6 D& t; y* y% t其實個條友係咪狗哥我就唔知,不過佢嘅COMMENT就同狗哥一式一樣. ...8 Q% l! E+ B$ X+ i
Winters 發表於 2010-10-15 12:19 AM
  U% @% V* t9 p3 s
3 r6 N9 p7 g( T- R
搬字過紙唔得咩 ~ 自己墨水唔夠 ~ 將呢個網既留言搬到另一個網貼 ~ 當係原創囉 ~ 點會諗到會俾人發現喎
' o1 n9 ?  |# b5 k. F

. b( ?. _2 a8 o% e1 {" n# g: T+ Q搬字過紙唔得咩 ~ 自己墨水唔夠 ~ 將呢個網既留言搬到另一個網貼 ~ 當係原創囉 ~ 點會諗到會俾人發現喎
5 B$ [( g; _* F/ S; n7 pKNY 發表於 2010-10-15 10:55 AM
$ T& r) Z: Z# d4 t$ ?9 I5 Q/ \1 [4 |  ~5 m3 H# U- }
而家有人唔認, 所以玩發毒誓, 毋須講證據, 視乎雙方怕唔怕報應,
/ s; L% l# E+ u" j如果你認為打狗棒信唔過, 不如你同佢打賭啦, 我負責做公證人
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 劉太太,衷心恭喜你先生獲獎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。