<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 劉太太,衷心恭喜你先生獲獎
返回列表 回復 發帖
Winters兄,勞煩你係咁易應酬下狗哥,費事又話唔俾面
( M4 n7 j5 m. {infjlam 發表於 2010-10-14 11:39 PM
8 _) P* r1 a% ~喂, 係咪賭呀? 落完注先開估刺激d喎......
7 e7 s1 \* ]& P- H. S& u不過, 就算你輸咗, 係咁易寫番幾隻字: "我爛屎忽"咪算囉,
, x" _8 D$ _8 U3 o* Z4 U唔通我真係搵幾條基佬番嚟插你咩?
, \8 |+ ~% k! {' r: E" _  t喂, 係咪賭呀? 落完注先開估刺激d喎......* y: {; t9 ?7 e. p( h2 F' j
不過, 就算你輸咗, 係咁易寫番幾隻字: "我爛屎忽"咪算囉,
+ V8 c* c1 A( ?# K3 y5 ]1 O唔通我真係搵幾條基佬番嚟插你咩?
, @+ k! j, h- m% C打狗棒 發表於 2010-10-14 11:51 PM
3 k6 J! m9 I' _+ v
% f' ]- D. y- {" Q" _9 d' h* C
I 說D 是 板主, D死口唔認.... I 吹D唔漲!
& R! x& [5 W  b. ]3 w0 l& KD如果真係無做過, I 都死口話有, D吹I 唔漲! ' U0 u$ `; H+ y, |& P% z1 E

8 M+ `! W: A) {% q8 E2 C棧攪
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
( x' r- }( V6 q

5 |! h7 {) `" y5 x9 x3 B! i  B7 V% f7 x! f( t( v* v

: {. O  m' ^: V+ t# N4 q" m
( }/ z4 S0 O, L' d$ O% H3 R2 E嘩...兄台連狗哥條底褲都除埋
5 P; q; V) S* J2 a2 F% v9 `! }: \佢仲邊度搵窿捐呀...8 Q' w0 O) Y8 g" H2 x9 S/ y2 j/ d' y1 T
infjlam 發表於 2010-10-14 09:32 PM
0 e  }# ^  ?; L* f5 f0 X哈哈,係巴打你話仍所講嘅野係長毛係節目入面講嘅野,我先諗返起阿狗哥啲高見,有啲都係係其他地方參考返黎/ P5 z/ \# i  Y& ^( X& `( h! J

% |! G5 P, P3 F: e4 X其實個條友係咪狗哥我就唔知,不過佢嘅COMMENT就同狗哥一式一樣.
4 p+ |! o& B' Y. d& a' i! g% ?! C; e
* A& r1 q) Z# E' `9 K, [# Q/ e, b
) Y+ d+ n( F- E4 [4 `& fI 說D 是 板主, D死口唔認.... I 吹D唔漲!
  v/ k" b# ~" M: K4 I$ |, zD如果真係無做過, I 都死口話有, D吹I 唔漲!
# N! c  V. j1 w% h  C3 q2 Z' u% }
% q0 ?) L/ L* S8 }% x; o% x' U棧攪: k5 x8 A% x7 X  O% r9 Q) P
hamsubboy 發表於 2010-10-15 12:09 AM
! j6 Q5 Z; `6 j" `+ z) ]
吓? 佢地講到咁撚堅, 又話起底又"剩"? 梗係證據確鑿, 到我唔認咩?+ C( ^# d4 T: M% d4 V* L
仲有, 做個濕尻版主又唔係乜嘢大不了? 有就有, 冇就冇, 你估d人下扒輕輕扮晒神探"0加哩略"話起晒人底呀?/ J* L3 I. E6 I
都係果句, 自己個底都可能未搞清楚, 番去問清楚伯母邊個係自己老豆先學人起人底......
# i+ b: \$ q1 h9 L' d吓? 佢地講到咁撚堅, 又話起底又"剩"? 梗係證據確鑿, 到我唔認咩?( Q7 k7 \5 k" S5 I4 s  t
仲有, 做個濕尻版主又唔係乜嘢大不了? 有就有, 冇就冇, 你估d人下扒輕輕扮晒神探"0加哩略"話起晒人底呀?
3 X+ v" V$ ^; J' W都係果句, 自己個底都可能未搞清楚, 番去 ...
/ T$ P/ B) l) ^打狗棒 發表於 2010-10-15 12:25 AM
% _  l+ n2 u+ E$ {8 X
8 k4 B7 |/ m5 [狗哥, 唔好話我抽你後腳.....: C/ d1 g  X, q
你係咩國籍既人都唔答, passport 出世紙... 父母.... 總有樣証明.... 但你唔認唔答..... 有前科

評分次數

• BOYDWAN

慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
真相係點?! V0 [- S- B! E$ _+ z2 ~4 O3 V
各位聽後,自己分析喇
& [- _& g. @* P+ h/ a第一節8-9分鐘
4 |: b0 o3 ?( e+ x. Y# z0 \9 [http://www.hkreporter.com/audio_archive.php?archive_id=11384
7 j* D& R9 E! {: @- m* ]4 O9 J4 P! D) V, c7 {- n2 ^
播出/ 討論時間、說話內容,完全吻合,你話幾咁巧合呢  s4 h% @9 E6 A& i& B, B
狗哥真係要快D買張六合彩呀
! N5 I( i) L: C( N2 S7 l5 \1 K
2 f$ q8 @' v' O! ?" x& g
0 s9 @9 x1 f* `& D
我從來冇聽過長毛節目, 今次係我自己搞錯.......
8 U0 T. d$ }* j打狗棒 發表於 2010-10-9 04:44 PM
6 \1 y- b+ [# w0 H- r狗哥貴為反 共網上急先鋒,竟然話從未聽過長毛節目?就更加係奇中之奇
5 ~( u* P7 H* i7 F
喂, 係咪賭呀? 落完注先開估刺激d喎......
! c) R! O: |% f+ x打狗棒 發表於 2010-10-14 11:51 PM
* y8 d) w2 m& f- `7 G$ J" N1 [  J' \7 w) }$ \
做西狗咪算囉,仲要做隻爛屎忽o既西狗,狗哥又何苦呢
本帖最後由 andyho 於 2010-10-15 09:34 AM 編輯 ; A" G$ G# U6 O% q, B. j" J( o/ `
- y- m# n& p& V/ `  h
各位巴打真係好犀利, 講劉曉波事件可以講到變左打賭屁股爛, 快d發毒誓打賭吧!, R( t5 f  T* U# r# u9 e* i
打狗棒你自己提出, 真係屁股爛與人無尤啦,
1 A/ s' H& Z6 N: [  L2 swinters兄你應俾d信心自己, 唔好俾打狗棒一拋就改口風話- u4 b0 ~. y8 N: s8 T& b+ _
其實個條友係咪狗哥我就唔知,不過佢嘅COMMENT就同狗哥一式一樣
9 j; L/ ]% \. a# w2 j- {同佢打賭啦! 唔通真係無端端會屁股爛咩?頂多咪生痔瘡!
0 ^2 S* x- ]+ T( Y3 L( X哈哈,係巴打你話仍所講嘅野係長毛係節目入面講嘅野,我先諗返起阿狗哥啲高見,有啲都係係其他地方參考返黎
6 i! h* a( c% Z, ?% g6 d4 Z7 z- ~% X# @! D* j7 c/ i
其實個條友係咪狗哥我就唔知,不過佢嘅COMMENT就同狗哥一式一樣. ...- T7 H* |* }1 V& M, d4 U  g
Winters 發表於 2010-10-15 12:19 AM
7 o. m4 y7 j. p  p$ Y
) m3 q! W' @* X/ u# y搬字過紙唔得咩 ~ 自己墨水唔夠 ~ 將呢個網既留言搬到另一個網貼 ~ 當係原創囉 ~ 點會諗到會俾人發現喎
% ^+ E& P/ j* s3 v
1 H; g3 q2 Q8 r) k6 r
搬字過紙唔得咩 ~ 自己墨水唔夠 ~ 將呢個網既留言搬到另一個網貼 ~ 當係原創囉 ~ 點會諗到會俾人發現喎 3 X2 i" p- U- P# N  E# a
KNY 發表於 2010-10-15 10:55 AM
4 C; n4 ?4 G8 h# i3 Y4 f
% C2 j, x) I3 H& l) k& u2 `# O而家有人唔認, 所以玩發毒誓, 毋須講證據, 視乎雙方怕唔怕報應, ( [  G) w, c1 \
如果你認為打狗棒信唔過, 不如你同佢打賭啦, 我負責做公證人
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 劉太太,衷心恭喜你先生獲獎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。