<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 劉太太,衷心恭喜你先生獲獎
返回列表 回復 發帖
. E- k% s: R- g0 H( k: F0 b7 ~& i$ [% W$ `
而家有人唔認, 所以玩發毒誓, 毋須講證據, 視乎雙方怕唔怕報應,
; o; Q/ E9 i1 _: J6 \- l$ b* K如果你認為打狗棒信唔過, 不如你同佢打賭啦, 我負責做公證人
& f. W( E  `0 E- handyho 發表於 2010-10-15 11:16 AM
8 V3 b) ?0 X8 q

' J  O$ E1 L; _  ?+ e5 P1 ^7 z; g, u5 g# b% k
唔好意思 ~ 我冇乜興趣知道狗哥既私事   
5 l7 F3 ^8 ?  M; b# E8 r
9 W) H) f$ M1 H8 G4 ]
" p  K4 ^% L# p* \% t7 R4 ?' |: f唔好意思 ~ 我冇乜興趣知道狗哥既私事   , V* T* a3 T! `# X
KNY 發表於 2010-10-15 11:25 AM
% \( `$ g( |' c( f+ \! _( W2 e
0 k  G$ r3 E; m& W* Q
哈!你在#69話: 「搬字過紙唔得咩 ~ 自己墨水唔夠 ~ 將呢個網既留言搬到另一個網貼 ~ 當係原創囉 ~ 點會諗到會俾人發現喎
: t: a6 M1 f1 K) w) m: x; K: {9 `# l; e( V" ?% m# \
你好似對佢狗哥有D認識, 轉個頭內就唔知, 哈!你份人真係好公道, 而且對事不對人呢
/ t6 Y8 T7 j' j" W6 C  r! Z
7 D3 Z* h6 ?- @" _哈!你在#69話: 「搬字過紙唔得咩 ~ 自己墨水唔夠 ~ 將呢個網既留言搬到另一個網貼 ~ 當係原創囉 ~ 點會諗到會俾人發現喎
: \# {- ]% \( E3 B* v
8 C% X9 \  y7 i7 T' j5 q5 |, J/ @1 a你好似對佢狗哥有D認識, 轉個頭內就唔知, 哈!你份人真係好公道, 而且對事不對人呢:go ...
" m- f: ]7 L+ Tandyho 發表於 2010-10-15 11:28 AM
7 o4 C' W0 P# \5 g
- G1 d# c2 g5 ^) Y! h* \  P既然你咁有興趣賭 ~ 又對狗哥咁了解信任 ~ 你應該參與樓上幾位師兄既賭注 ~ 點解你自己唔敢參與賭注 ~ 只係肯做公證人咁縮骨呢?   
3 g8 |% m! [( m0 }
% d  @4 x, n$ I7 t$ U哈!你在#69話: 「搬字過紙唔得咩 ~ 自己墨水唔夠 ~ 將呢個網既留言搬到另一個網貼 ~ 當係原創囉 ~ 點會諗到會俾人發現喎
: O5 z  ~* L7 L' T" t! N' V7 O5 @* @' y
你好似對佢狗哥有D認識, 轉個頭內就唔知, 哈!你份人真係好公道, 而且對事不對人呢:go ...$ D' H1 E: U& Q' E; i; A
andyho 發表於 2010-10-15 11:28 AM
1 i, v; o+ C& n2 b: E/ i唔講都唔知自己咁大吸引力, 我係咁易9up幾句, 竟然有班fans周圍search, 又起底又剩?0 O- l9 ]- }1 c+ ^! [8 g8 Z
正所謂: "有強姦, 冇焗賭", 人地唔敢賭驚爛屎忽, 唔通監人賭咩?- K: V7 k  l0 F; ^  I3 D
我抽共 產黨 水, 義和團抽番我水, 天理循環, 報應不爽!!!
本帖最後由 andyho 於 2010-10-15 11:54 AM 編輯 . [, d+ t0 V1 I1 s  j5 }
7 p3 z1 R; Q% n" F- f
1 A1 N2 `0 u/ ~  C& \) v' D

$ D5 F. G/ F8 B$ p  [既然你咁有興趣賭 ~ 又對狗哥咁了解信任 ~ 你應該參與樓上幾位師兄既賭注 ~ 點解你自己唔敢參與賭注 ~ 只係肯做公證人咁縮骨呢?    , a  O. @" ?% R3 X3 I
KNY 發表於 2010-10-15 11:36 AM
0 Q( ]7 o; y  m; I9 U8 o4 t" F5 y- M3 N9 C+ S  K
我一時睇漏, 原來兄台你向來跟狗哥有私怨, 如下, 唔怪得野野玩針對啦 & C7 d! B0 D# u$ f$ v# d
http://www.26fun.com/bbs/thread-237090-4-1.html
+ f" R( c7 @$ N/ m, d, o9 R# [! p- \8 ^5 L+ y- o) w0 b
我跟邊個賭呢?打狗棒?# R- {1 n& U3 d6 |
而家是你及其他版友唔信佢吧?$ {7 G0 I* ]( {* M
你喜歡打賭, 我同你玩又無妨, 例如:
5 a' G  Z( K; _7 X8 u% S+ L! J「若我在社會上的成就不及版友KNY, 請上天賜禍給我父母兄弟及我本人!」6 c' f$ ?' n: F5 ~0 h6 n
我見兄台你才高八斗, 有信心不如又打賭下?) r  N6 a3 m$ B6 k/ G# f
如果有D人拋完我又唔敢, 那就真係夠縮骨呢
; o3 R' l( F# A5 e1 I' q: j4 c$ k8 A
* u0 h$ H! }% y& f+ e
唔好意思 ~ 我冇乜興趣知道狗哥既私事   
+ L; B) }6 \6 V6 BKNY 發表於 2010-10-15 11:25 AM
! n% W" X& r9 n! j; Q( B! U! `* ^: |
唔使怕醜喎, 諸事八卦又唔係罪, 你地義和團咁鍾意起我底,4 o6 E- M0 V6 d
遲下我開番個"微博", 即時upload動態, 滿足一下你地追星一族!!!
& K9 D* j% J  s9 X, T% [$ X0 ]
唔使怕醜喎, 諸事八卦又唔係罪, 你地義和團咁鍾意起我底,/ a' @* F+ y  R* l1 }5 J* V' b
遲下我開番個"微博", 即時upload動態, 滿足一下你地追星一族!!!
6 y5 C& K( u2 b- x- P打狗棒 發表於 2010-10-15 11:52 AM
4 F# M* N" p9 v) I) M3 _1 j  e7 V
你開左微博, 招呼內地憤青都唔得閒, 邊有時間照顧entfun巴打們喎
8 _# C/ f: `( S! Y; f. c. @) e6 _) ?

* i/ Y, F2 M: i; q! x$ _我一時睇漏, 原來兄台你向來跟狗哥有私怨, 如下, 唔怪得野野玩針對啦 4 m- X" Q, l8 p6 H( e( }# n
http://www.26fun.com/bbs/thread-237090-4-1.html
% n' ~* V0 S/ I- G; I8 Y
7 ^8 S: D, W: x% Y9 t我跟邊個賭呢?打狗棒?
7 N0 u' L% f: O. m" @3 F# `0 p而家是你及其他版友唔信佢吧?9 W# H5 c$ e) v' {5 g
你喜歡打賭, 我同你玩又無妨, 例如 ...
( @' h( z; M' X6 a1 zandyho 發表於 2010-10-15 11:49 AM
+ Q" [/ \3 w5 ^) d0 X
7 C2 A4 C7 s% K! U& [
我對佢冇私怨 ~ 只係覺得狗哥份人好玩 ~ 不過狗哥點睇我就唔知喇  2 u* \9 T; C1 `9 |
5 f! R. l- K3 X, Y+ t
上黎留言只係因為呢度有d咁好玩既網友 ~ 但要玩到損害任何一方身體 ~ 咁就無謂啦 ~ 再講 ~ 你做公證 ~ 試問呢度有幾多網友認同你係公證先? ~ 我諗你應該先處理好呢個問題至好請纓做公證人   
+ x' l0 h% C% s8 P. g8 p7 F
唔使怕醜喎, 諸事八卦又唔係罪, 你地義和團咁鍾意起我底,7 u3 M! H6 U1 }5 F5 P6 Q
" Y* j* ~/ j/ m* F1 `- s+ D9 }打狗棒 發表於 2010-10-15 11:52 AM
& Y! Q! B0 }7 a: W9 L* u( [閭下同社民連一樣,社民連就扣異見者投共/共 產黨帽子,. G% B7 ?! |* K4 s
你就扣我地義和團帽子.

評分次數

• BOYDWAN

) V6 e" p! Y5 G6 u2 i  B* O- n2 N唔使怕醜喎, 諸事八卦又唔係罪, 你地義和團咁鍾意起我底,) H+ u2 a, \# ~" C) K1 N
& P. W- D6 i: m打狗棒 發表於 2010-10-15 11:52 AM
* S( q# ]1 T; J5 T  R
/ E7 q- g% A( G* r0 W哈哈 ~ 咁你硬要話我對你個底有興趣 ~ 我都阻止唔到你想法既   
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 劉太太,衷心恭喜你先生獲獎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。