<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 劉太太,衷心恭喜你先生獲獎
返回列表 回復 發帖
( F( q8 w0 R& Q, X. v

- O) |9 H8 V6 s5 V而家有人唔認, 所以玩發毒誓, 毋須講證據, 視乎雙方怕唔怕報應,
. M& L" N* a6 l& a# {如果你認為打狗棒信唔過, 不如你同佢打賭啦, 我負責做公證人# J' ]) W8 e  D& K7 q
andyho 發表於 2010-10-15 11:16 AM
' G- R) K. N+ ?' e- K- `

a3 X2 M2 c9 c% \7 o, Z/ J4 ]+ B- }: C3 N$ {
唔好意思 ~ 我冇乜興趣知道狗哥既私事   
- J5 \* u2 G/ h; S6 k2 \" z+ ?  \
( o8 e5 M1 T9 _8 k$ k5 {0 h; o2 N  L$ _( k* M/ @
唔好意思 ~ 我冇乜興趣知道狗哥既私事   ; q1 r  k) U' O0 a, h- q
KNY 發表於 2010-10-15 11:25 AM
& @7 P& e% }, G( U$ `9 S1 |3 i3 y
哈!你在#69話: 「搬字過紙唔得咩 ~ 自己墨水唔夠 ~ 將呢個網既留言搬到另一個網貼 ~ 當係原創囉 ~ 點會諗到會俾人發現喎
" I$ ]( S- U  a2 d; q" \. g7 |. C7 |# I9 g5 C* ?
你好似對佢狗哥有D認識, 轉個頭內就唔知, 哈!你份人真係好公道, 而且對事不對人呢
. t6 M' f' P& G" ]

5 Q6 D# Y$ B8 j+ x9 D哈!你在#69話: 「搬字過紙唔得咩 ~ 自己墨水唔夠 ~ 將呢個網既留言搬到另一個網貼 ~ 當係原創囉 ~ 點會諗到會俾人發現喎
" B! N" k7 O" [+ f4 P- w5 }* L' ?: z- ]- B9 y; I6 ?
你好似對佢狗哥有D認識, 轉個頭內就唔知, 哈!你份人真係好公道, 而且對事不對人呢:go ...
; |, L4 H! Y5 d% T3 Pandyho 發表於 2010-10-15 11:28 AM
* E- H4 [" C  d/ Y/ |' J( t( ^
0 i) z! i1 U& }2 ~  L3 _6 Z: |! X
既然你咁有興趣賭 ~ 又對狗哥咁了解信任 ~ 你應該參與樓上幾位師兄既賭注 ~ 點解你自己唔敢參與賭注 ~ 只係肯做公證人咁縮骨呢?   
, |) I- S& G4 g5 M) Y" M
$ W0 s' z' ]( y1 S: Z* G5 {7 M" w哈!你在#69話: 「搬字過紙唔得咩 ~ 自己墨水唔夠 ~ 將呢個網既留言搬到另一個網貼 ~ 當係原創囉 ~ 點會諗到會俾人發現喎 0 }4 m/ z% d3 z7 R
' I3 r) c  K5 t4 ]" x8 l
你好似對佢狗哥有D認識, 轉個頭內就唔知, 哈!你份人真係好公道, 而且對事不對人呢:go ...
' }2 J' V) x; V" e0 ^# {  zandyho 發表於 2010-10-15 11:28 AM
& l* j+ @# w7 A( |8 p7 p  N
唔講都唔知自己咁大吸引力, 我係咁易9up幾句, 竟然有班fans周圍search, 又起底又剩?8 z4 }$ p' Y/ n; t
正所謂: "有強姦, 冇焗賭", 人地唔敢賭驚爛屎忽, 唔通監人賭咩?
. a" c2 a0 N% b; R5 L我抽共 產黨 水, 義和團抽番我水, 天理循環, 報應不爽!!!

4 M: `# [/ m9 _% l1 `! t3 B8 |4 s
: H+ q3 U) J( @$ m1 D7 f$ ~5 V! b- H
; [/ {! S& _+ d( s
既然你咁有興趣賭 ~ 又對狗哥咁了解信任 ~ 你應該參與樓上幾位師兄既賭注 ~ 點解你自己唔敢參與賭注 ~ 只係肯做公證人咁縮骨呢?    ( k) d; p/ k1 \3 _4 Z
KNY 發表於 2010-10-15 11:36 AM
, ?# b% R2 ~: f  f; w$ i; }, v7 q9 J% ^# o" Y
我一時睇漏, 原來兄台你向來跟狗哥有私怨, 如下, 唔怪得野野玩針對啦
6 W% b& A7 `  T4 B  Shttp://www.26fun.com/bbs/thread-237090-4-1.html  a% H, n: ~! L  J$ X$ o% M
4 v- M; I. C9 D3 n
我跟邊個賭呢?打狗棒?
" o6 _' k$ ]! W8 x6 u+ D4 _而家是你及其他版友唔信佢吧?6 w* k% E8 l# }" P
你喜歡打賭, 我同你玩又無妨, 例如:
% Y' z1 M/ W. W" B  H* Z5 J! W$ U  ]「若我在社會上的成就不及版友KNY, 請上天賜禍給我父母兄弟及我本人!」# }2 O. I6 S, g7 g
我見兄台你才高八斗, 有信心不如又打賭下?5 s3 N) {9 u5 O7 L3 u
如果有D人拋完我又唔敢, 那就真係夠縮骨呢
8 }+ p6 K/ x4 K1 _, a& Z9 ^
/ s7 k- ~* O# d0 e) D. X' [) E4 _

2 V+ n0 P. k; `6 V5 _- M- {唔好意思 ~ 我冇乜興趣知道狗哥既私事   9 W5 D8 b1 q& A1 Q7 t" y* E
KNY 發表於 2010-10-15 11:25 AM
6 o/ [6 U' u# ?  U
唔使怕醜喎, 諸事八卦又唔係罪, 你地義和團咁鍾意起我底,
* L" Q* u4 o4 k4 `遲下我開番個"微博", 即時upload動態, 滿足一下你地追星一族!!!
% Q" ^3 P7 U7 y
8 U. u& ?7 A4 z( `" W- X' E! K8 k遲下我開番個"微博", 即時upload動態, 滿足一下你地追星一族!!!
+ G) m6 C0 T( f7 G  N. _打狗棒 發表於 2010-10-15 11:52 AM
8 w* P/ m3 n2 I
$ w" f5 t  L) |+ S4 P9 Y你開左微博, 招呼內地憤青都唔得閒, 邊有時間照顧entfun巴打們喎
4 T! s1 A1 n6 u+ }& U7 M5 U8 R

; O9 z; J  p" T我一時睇漏, 原來兄台你向來跟狗哥有私怨, 如下, 唔怪得野野玩針對啦 7 n+ K  H8 m, ?& _( ?- k$ T
http://www.26fun.com/bbs/thread-237090-4-1.html
- {( G' D7 }, L' N; w
  ~2 v! h% L0 k. w6 J9 R' k我跟邊個賭呢?打狗棒?
6 A; q- i; J& d而家是你及其他版友唔信佢吧?, {) n/ e% a% Q
你喜歡打賭, 我同你玩又無妨, 例如 ...) ~3 Y2 A* Y! j/ K5 t* Z0 t$ K3 g
andyho 發表於 2010-10-15 11:49 AM
5 `% O/ s& y8 ?6 |, `+ h6 T* J
0 o. q7 P9 F5 f9 \( F6 Q# L$ ~我對佢冇私怨 ~ 只係覺得狗哥份人好玩 ~ 不過狗哥點睇我就唔知喇  * C4 N) |" f  H
7 P& c- o6 g1 F" J7 }$ k' G
上黎留言只係因為呢度有d咁好玩既網友 ~ 但要玩到損害任何一方身體 ~ 咁就無謂啦 ~ 再講 ~ 你做公證 ~ 試問呢度有幾多網友認同你係公證先? ~ 我諗你應該先處理好呢個問題至好請纓做公證人   
. C5 ]1 u2 {9 s! a% x4 v, F8 `唔使怕醜喎, 諸事八卦又唔係罪, 你地義和團咁鍾意起我底,
# @! T# V1 M/ B+ C遲下我開番個"微博", 即時upload動態, 滿足一下你地追星一族!!!4 u. e# x1 ^# i- n1 X1 n; @
打狗棒 發表於 2010-10-15 11:52 AM
; i$ M* O; M+ Y" z5 g閭下同社民連一樣,社民連就扣異見者投共/共 產黨帽子,5 j: S/ E' ~) m2 a8 y8 P
你就扣我地義和團帽子.

評分次數

• BOYDWAN

6 @8 t- F6 G8 M7 S, `' [& E
/ Z( S) g8 N& @: K遲下我開番個"微博", 即時upload動態, 滿足一下你地追星一族!!!
- C  w3 p' R- m; d+ E打狗棒 發表於 2010-10-15 11:52 AM
" M0 U& l) m- R9 Z7 `* |! G6 X
- x5 v! \5 ?+ i
哈哈 ~ 咁你硬要話我對你個底有興趣 ~ 我都阻止唔到你想法既   
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 劉太太,衷心恭喜你先生獲獎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。