<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 劉太太,衷心恭喜你先生獲獎
返回列表 回復 發帖
7 L3 X+ U% I+ S' f
- u' ^. ^" j: T# Y1 Z3 u& b
而家有人唔認, 所以玩發毒誓, 毋須講證據, 視乎雙方怕唔怕報應,
5 n; v3 C1 f9 @& ]0 l% ^如果你認為打狗棒信唔過, 不如你同佢打賭啦, 我負責做公證人7 r. l6 b& W9 p$ ]
andyho 發表於 2010-10-15 11:16 AM
8 `. x+ ?; O! G; {2 u0 X1 ?" @. m  L: U/ S

- u: g& N/ n5 b; E0 x3 [- g唔好意思 ~ 我冇乜興趣知道狗哥既私事   
& _$ G& d  A5 _, \
: G, i( e; \, T% l; K: ?- z
/ b- K' P# P4 ^/ z: E( {! W
唔好意思 ~ 我冇乜興趣知道狗哥既私事   
/ T* d+ n% [$ u. o4 F8 aKNY 發表於 2010-10-15 11:25 AM
- {2 g2 s9 r3 y: J& S% g' X5 ]" C3 L7 ]5 b
哈!你在#69話: 「搬字過紙唔得咩 ~ 自己墨水唔夠 ~ 將呢個網既留言搬到另一個網貼 ~ 當係原創囉 ~ 點會諗到會俾人發現喎 # u# z5 e& Y0 s) W  u: W4 H

, i  a& P9 {6 g* y& f你好似對佢狗哥有D認識, 轉個頭內就唔知, 哈!你份人真係好公道, 而且對事不對人呢
( k6 T1 T; {( A# V/ Z; m

! E" q: {; D  Y/ m, v哈!你在#69話: 「搬字過紙唔得咩 ~ 自己墨水唔夠 ~ 將呢個網既留言搬到另一個網貼 ~ 當係原創囉 ~ 點會諗到會俾人發現喎
" f) g$ k9 V% R* Z. ]6 c  M* P( C, o4 u  K
你好似對佢狗哥有D認識, 轉個頭內就唔知, 哈!你份人真係好公道, 而且對事不對人呢:go ...
* E# H; F& m0 r. g, @; vandyho 發表於 2010-10-15 11:28 AM
9 B6 Q0 n* _, N, O% e
9 G6 \4 G& q; }( R6 U+ N既然你咁有興趣賭 ~ 又對狗哥咁了解信任 ~ 你應該參與樓上幾位師兄既賭注 ~ 點解你自己唔敢參與賭注 ~ 只係肯做公證人咁縮骨呢?   
# e6 N7 [% n/ s  v
1 B- e  k- s" d
哈!你在#69話: 「搬字過紙唔得咩 ~ 自己墨水唔夠 ~ 將呢個網既留言搬到另一個網貼 ~ 當係原創囉 ~ 點會諗到會俾人發現喎
0 U# d# i" D- ^5 t! ^1 o5 M1 s& y0 Y# H) P
你好似對佢狗哥有D認識, 轉個頭內就唔知, 哈!你份人真係好公道, 而且對事不對人呢:go ...+ W5 O& i; I: h
andyho 發表於 2010-10-15 11:28 AM
& e/ [4 r5 `! T4 U: s1 Q- j唔講都唔知自己咁大吸引力, 我係咁易9up幾句, 竟然有班fans周圍search, 又起底又剩?3 }; R! F* ~8 _5 @% \" k5 ]
正所謂: "有強姦, 冇焗賭", 人地唔敢賭驚爛屎忽, 唔通監人賭咩?
& x9 q" n$ G. W' `' E2 Y1 \我抽共 產黨 水, 義和團抽番我水, 天理循環, 報應不爽!!!
6 ~4 Y) Y' e3 J3 B4 K9 j* }! V6 ~! ]
7 ^8 L- G: l  G
! F" ^" V. g7 D' e
2 L+ ~3 |9 Y4 e/ g" y" d' ?
既然你咁有興趣賭 ~ 又對狗哥咁了解信任 ~ 你應該參與樓上幾位師兄既賭注 ~ 點解你自己唔敢參與賭注 ~ 只係肯做公證人咁縮骨呢?   
, Q! K8 I4 N2 A/ ZKNY 發表於 2010-10-15 11:36 AM
% X: C0 }" K* q  ]: N# e2 E5 f# R* \0 g  ^4 A, L- z
我一時睇漏, 原來兄台你向來跟狗哥有私怨, 如下, 唔怪得野野玩針對啦 & b# b3 S6 o9 Z. D5 S' [+ c3 A
http://www.26fun.com/bbs/thread-237090-4-1.html
( Z5 H$ ^& _/ z6 F( E! s6 [# l0 b* m3 S6 V7 b; D' e% n9 W0 h  M
我跟邊個賭呢?打狗棒?; u* Q/ x, l% N$ u
而家是你及其他版友唔信佢吧?- y' i# j9 v, X; ?0 U( j: d
你喜歡打賭, 我同你玩又無妨, 例如:
3 ]/ |8 {* }, Z4 P( ~/ J「若我在社會上的成就不及版友KNY, 請上天賜禍給我父母兄弟及我本人!」
: f$ h. f- D* z. I/ ~我見兄台你才高八斗, 有信心不如又打賭下?0 P- Y' z* h% |1 {) Y
如果有D人拋完我又唔敢, 那就真係夠縮骨呢
- H! `' F, S/ V; j2 S8 s% O  O
. E3 W, n7 Q, }' y1 e2 D, N( `. ~7 w
唔好意思 ~ 我冇乜興趣知道狗哥既私事   
. L3 ], n6 F( a) ~3 hKNY 發表於 2010-10-15 11:25 AM
# ]2 {4 _. O/ f5 Z' W& M0 m唔使怕醜喎, 諸事八卦又唔係罪, 你地義和團咁鍾意起我底,
! H# J& t* n; `' D0 N遲下我開番個"微博", 即時upload動態, 滿足一下你地追星一族!!!
: u7 b- ?+ C# m, I# O3 b% h0 ^( _! T
唔使怕醜喎, 諸事八卦又唔係罪, 你地義和團咁鍾意起我底,' ]: e: y  C. l9 V$ {- Z
遲下我開番個"微博", 即時upload動態, 滿足一下你地追星一族!!!% Q1 @4 A! N# q# J) P9 T% \$ y
打狗棒 發表於 2010-10-15 11:52 AM
1 D- T" S& ]2 ~
; S2 f# f. I1 x" p0 P% r, ~/ u' o
你開左微博, 招呼內地憤青都唔得閒, 邊有時間照顧entfun巴打們喎
1 D0 l$ a& r8 X! x# }! C
& L1 ?& @7 H* s! @7 }
我一時睇漏, 原來兄台你向來跟狗哥有私怨, 如下, 唔怪得野野玩針對啦 - `6 j" n0 w  i
http://www.26fun.com/bbs/thread-237090-4-1.html3 g% s& F0 g+ O2 |1 @5 T" z* J
+ H% j7 g7 V2 B
我跟邊個賭呢?打狗棒?
  D# ^$ L$ g. @+ C3 l而家是你及其他版友唔信佢吧?
& X4 Q* P, g$ t: @你喜歡打賭, 我同你玩又無妨, 例如 ...
. ^; D- |- ]- U0 S1 ^, wandyho 發表於 2010-10-15 11:49 AM
* ]9 m1 H: F2 i3 j. q- X
% g( _! [+ A$ z* J7 z6 f# w& M
我對佢冇私怨 ~ 只係覺得狗哥份人好玩 ~ 不過狗哥點睇我就唔知喇  
# P1 q8 {. E4 X. B2 Z7 K: V7 a  ^9 u1 z  e; Y& N( }& f8 F* U; k
上黎留言只係因為呢度有d咁好玩既網友 ~ 但要玩到損害任何一方身體 ~ 咁就無謂啦 ~ 再講 ~ 你做公證 ~ 試問呢度有幾多網友認同你係公證先? ~ 我諗你應該先處理好呢個問題至好請纓做公證人   
% i# r  F( h% \# t3 `
唔使怕醜喎, 諸事八卦又唔係罪, 你地義和團咁鍾意起我底,, A2 J) X: S1 j9 \& r( _
遲下我開番個"微博", 即時upload動態, 滿足一下你地追星一族!!!( V3 G& `3 g: J* x& {
" b" Q* ~9 x' _, V9 d
閭下同社民連一樣,社民連就扣異見者投共/共 產黨帽子,
# t+ b' a4 D% g4 W1 p3 [你就扣我地義和團帽子.

評分次數

• BOYDWAN

6 I6 [' B! R2 y; R: w7 r, @' O唔使怕醜喎, 諸事八卦又唔係罪, 你地義和團咁鍾意起我底,6 m& E! x' ~' w& t- p  ^5 W
遲下我開番個"微博", 即時upload動態, 滿足一下你地追星一族!!!) Y  W( D# D6 I$ C/ U
0 g+ Y1 F: |6 ]& R! A% F

; a# E; A, p0 R0 e哈哈 ~ 咁你硬要話我對你個底有興趣 ~ 我都阻止唔到你想法既   
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 劉太太,衷心恭喜你先生獲獎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。