<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 劉太太,衷心恭喜你先生獲獎
返回列表 回復 發帖
. w  Z2 C- P; `1 x/ H" Z* z! y
4 W0 L0 k& X  I. g! ]0 D% q- d而家有人唔認, 所以玩發毒誓, 毋須講證據, 視乎雙方怕唔怕報應,
, r8 p; ?9 N, u0 x7 l, s) X如果你認為打狗棒信唔過, 不如你同佢打賭啦, 我負責做公證人2 ]% |0 a7 r; o5 m
andyho 發表於 2010-10-15 11:16 AM
& x/ C4 @- K' O+ E6 q' t
/ P# s1 r$ V$ i4 d6 ?/ C9 x, _- J

# D: `2 u2 t3 C' A5 w) _( f唔好意思 ~ 我冇乜興趣知道狗哥既私事   
. ~3 D( Q* I) E1 R

4 Z8 u2 W" K4 e
: `! ?8 A! P3 \7 @8 R唔好意思 ~ 我冇乜興趣知道狗哥既私事   " M8 R' p4 V* F6 Z$ A
KNY 發表於 2010-10-15 11:25 AM
0 H! L' x' j4 w9 w& Q

8 w6 L) M4 N6 o- P5 I! b* }哈!你在#69話: 「搬字過紙唔得咩 ~ 自己墨水唔夠 ~ 將呢個網既留言搬到另一個網貼 ~ 當係原創囉 ~ 點會諗到會俾人發現喎 ; ?% S; s# O7 @' q

% ~* N9 j) x) }- _3 p8 u你好似對佢狗哥有D認識, 轉個頭內就唔知, 哈!你份人真係好公道, 而且對事不對人呢
( r9 d! w2 p9 o2 ?6 X4 Z% S
3 R+ Z" h& i, w+ |
哈!你在#69話: 「搬字過紙唔得咩 ~ 自己墨水唔夠 ~ 將呢個網既留言搬到另一個網貼 ~ 當係原創囉 ~ 點會諗到會俾人發現喎   d4 u1 k9 F" \, }

: \( L0 }2 v6 p0 C- ], H: a你好似對佢狗哥有D認識, 轉個頭內就唔知, 哈!你份人真係好公道, 而且對事不對人呢:go ...3 l1 A; s1 ]- H: ?! @3 x
andyho 發表於 2010-10-15 11:28 AM
# Y# O7 Y/ i& k% q, |' h" G
3 J4 v+ m, k' ]- m8 M
既然你咁有興趣賭 ~ 又對狗哥咁了解信任 ~ 你應該參與樓上幾位師兄既賭注 ~ 點解你自己唔敢參與賭注 ~ 只係肯做公證人咁縮骨呢?   
' B4 Y. r! Y9 T( {
* K' s- S5 e" r% V) W2 z. y" u
哈!你在#69話: 「搬字過紙唔得咩 ~ 自己墨水唔夠 ~ 將呢個網既留言搬到另一個網貼 ~ 當係原創囉 ~ 點會諗到會俾人發現喎
4 ?) N* r6 P1 `& }1 v8 n/ d8 Z7 H; I8 D# n# f( T; }7 D! S, J
你好似對佢狗哥有D認識, 轉個頭內就唔知, 哈!你份人真係好公道, 而且對事不對人呢:go ...
3 i" T3 H* n! y$ b( Z  u8 Landyho 發表於 2010-10-15 11:28 AM
5 E. {, z/ t4 |
唔講都唔知自己咁大吸引力, 我係咁易9up幾句, 竟然有班fans周圍search, 又起底又剩?
: Q6 x8 z4 L( r* }% e9 l* ~正所謂: "有強姦, 冇焗賭", 人地唔敢賭驚爛屎忽, 唔通監人賭咩?
! W/ i3 T* t% I6 q0 \( c/ W) r我抽共 產黨 水, 義和團抽番我水, 天理循環, 報應不爽!!!

1 h- Q$ S, b+ W! `) r! p( d  T! G
. ?$ T) \/ C, ]: @
- L3 |7 b, Y' m& s既然你咁有興趣賭 ~ 又對狗哥咁了解信任 ~ 你應該參與樓上幾位師兄既賭注 ~ 點解你自己唔敢參與賭注 ~ 只係肯做公證人咁縮骨呢?    % u$ j. R5 C3 `3 {8 L
KNY 發表於 2010-10-15 11:36 AM
7 ?8 w) Q, [9 a8 ]( B$ g; K
, S: M+ E2 k' c6 J+ f5 a
我一時睇漏, 原來兄台你向來跟狗哥有私怨, 如下, 唔怪得野野玩針對啦 + E  }- Q4 Q- Z* b8 _% x, ~
http://www.26fun.com/bbs/thread-237090-4-1.html
5 g- B! z% z4 Z/ [
, @6 K' X2 }$ w8 [9 y5 B5 K我跟邊個賭呢?打狗棒?
& N( x  x/ i* v6 C/ a* t# l  J& B而家是你及其他版友唔信佢吧?' \0 @9 ~5 z5 {+ v
你喜歡打賭, 我同你玩又無妨, 例如:/ }0 A. B4 M" ?+ U" y+ Y4 O6 J5 j8 a
「若我在社會上的成就不及版友KNY, 請上天賜禍給我父母兄弟及我本人!」
. K; c% t# `) x% o9 d# c8 o我見兄台你才高八斗, 有信心不如又打賭下?3 V' I/ F& d0 Q
如果有D人拋完我又唔敢, 那就真係夠縮骨呢
, I( t5 H5 f8 _& z4 \& J8 H& Q: S
7 B' z$ ^  _8 W7 c7 j) h, u

3 Q- k; d% D! D/ k3 g唔好意思 ~ 我冇乜興趣知道狗哥既私事   % I6 n) x3 P$ P4 `, l6 \  n" x+ i* ~
KNY 發表於 2010-10-15 11:25 AM
; R6 [& J; Y$ y* R0 t8 B. M
唔使怕醜喎, 諸事八卦又唔係罪, 你地義和團咁鍾意起我底,: E( i4 w% T+ H  Q1 O
遲下我開番個"微博", 即時upload動態, 滿足一下你地追星一族!!!
. Y2 [! \% {- f9 J+ A- u
唔使怕醜喎, 諸事八卦又唔係罪, 你地義和團咁鍾意起我底,
! \! U$ y. B' @3 t( W& u遲下我開番個"微博", 即時upload動態, 滿足一下你地追星一族!!!, A$ q% i; Y/ W# z
打狗棒 發表於 2010-10-15 11:52 AM
  s( K% U( x4 \3 h* w) |. ]+ P9 e. g' w1 c- a0 A$ e
你開左微博, 招呼內地憤青都唔得閒, 邊有時間照顧entfun巴打們喎
/ Q& }" l/ J2 v' d" B0 U. M
+ V$ H. [6 d& T- @" e: a2 ^
我一時睇漏, 原來兄台你向來跟狗哥有私怨, 如下, 唔怪得野野玩針對啦 / H7 a2 n# z% |) ?1 L( V- T: S
http://www.26fun.com/bbs/thread-237090-4-1.html
# t/ h  r% a7 ?+ |6 q+ p1 U
* i. A: T7 f, W$ l7 E. g- |我跟邊個賭呢?打狗棒?* Z; E0 |4 ^; y+ F3 ?: L! q# J1 K& m/ S
而家是你及其他版友唔信佢吧?1 J( V1 b1 V$ `. B5 k- Y% e
你喜歡打賭, 我同你玩又無妨, 例如 ...
" M7 ]0 x/ ^- m6 n' `andyho 發表於 2010-10-15 11:49 AM
9 e$ y, t' ~' ^3 n& |! W2 J- `
( `# s" y+ h/ p7 y
我對佢冇私怨 ~ 只係覺得狗哥份人好玩 ~ 不過狗哥點睇我就唔知喇  - ?& P4 z* @$ S  H* A6 Z4 h
; H0 U" J4 ^2 A8 C- Z. J7 u5 Y4 e
上黎留言只係因為呢度有d咁好玩既網友 ~ 但要玩到損害任何一方身體 ~ 咁就無謂啦 ~ 再講 ~ 你做公證 ~ 試問呢度有幾多網友認同你係公證先? ~ 我諗你應該先處理好呢個問題至好請纓做公證人   
; j" L. S+ P0 r5 @5 \7 b: r唔使怕醜喎, 諸事八卦又唔係罪, 你地義和團咁鍾意起我底,# N- K, R# v# ]6 r/ d4 N
遲下我開番個"微博", 即時upload動態, 滿足一下你地追星一族!!!" V7 ]4 `( `% r* L: G) J+ D
- O; r) ?6 r5 t: v: V7 t閭下同社民連一樣,社民連就扣異見者投共/共 產黨帽子,2 [8 F- n3 U3 p5 V/ e
你就扣我地義和團帽子.

評分次數

• BOYDWAN

6 K/ G% S( ?1 J9 Z0 r2 v& C唔使怕醜喎, 諸事八卦又唔係罪, 你地義和團咁鍾意起我底,/ X) e- |+ O0 o
遲下我開番個"微博", 即時upload動態, 滿足一下你地追星一族!!!4 t6 {! l3 T; O  R- m. g  D
+ }- a& x& U+ e
. R( W, ?- Z: y6 A1 E哈哈 ~ 咁你硬要話我對你個底有興趣 ~ 我都阻止唔到你想法既   
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 劉太太,衷心恭喜你先生獲獎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。