<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 劉太太,衷心恭喜你先生獲獎
返回列表 回復 發帖
真相係點?
0 t  \, p, s1 c6 @' ]" z9 D0 D各位聽後,自己分析喇 7 S! m6 l& u1 s/ T, }
第一節8-9分鐘
% L( M/ \5 O* m) Q% c6 y& s8 H1 Z) nhttp://www.hkreporter.com/audio_archive.php?archive_id=11384
3 m+ Z) m& e( h' f  i! v7 W1 B- j! ]1 D0 _& }
播出/ 討論時間、說話內容,完全吻合,你話幾咁巧合呢
" z# w" `2 b/ ]5 H& Y4 q. h狗哥真係要快D買張六合彩呀 ...5 w, g+ H/ W5 C7 L/ c" j# J
infjlam 發表於 2010-10-15 12:45 AM
( J. q* I8 P8 k* C+ S未聽過好奇咩? 你又唔係我痾出嚟條屎虫, 你又點知我有冇聽過?
. ~% ^( _. D! j0 d- h& L2 W不過網上世界, 吹水9up屈人唔使攞牌, 你如果覺得我抄長毛言論,
6 ~7 D: q% @! S  i$ A可以而令你打飛機可以high D? 咁我就吓你認又何妨?
- y/ b! A( D6 H6 p
/ }4 y5 A( J- `7 A& W! x9 P% B* K我對佢冇私怨 ~ 只係覺得狗哥份人好玩 ~ 不過狗哥點睇我就唔知喇  
2 `2 a* X, l! l
8 H/ }- W- b' q9 i5 S9 Z* D/ U- Z上黎留言只係因為呢度有d咁好玩既網友 ~ 但要玩到損害任何一方身體 ~ 咁就無謂啦 ~ 再講 ~ 你做公證 ~ 試問呢度有幾多網友認同你係公證先? ~ 我 ...
8 C2 T: R# O# Y6 S0 m; C* ~8 YKNY 發表於 2010-10-15 11:58 AM
% R/ q0 x) _/ z: y/ n( o4 o5 o# ~. ?3 Z0 _# C& f  u
我叫你打賭喎, 你為何要縮呢?我在社會上的成就點可能及得上你?* A: \! T% U" g5 a; H
所以受損是我自己, 你唔好介懷啦, 無所謂架, 唔好縮骨啦,
% m+ [, F8 \& D" I" L8 L版友們睇番你剛才高姿態拋緊我, 而家就縮, 好難睇架
本帖最後由 infjlam 於 2010-10-15 12:22 PM 編輯 $ \& m5 T. ?3 S( K3 g) ]+ i
! e* v9 L- `  O! {$ f& x' Q; F
/ M/ f- g2 D/ V# o" o
閭下同社民連一樣,社民連就扣異見者投共/共 產黨帽子,5 N" ^' R- {0 n1 i; Y
你就扣我地義和團帽子.. H( R6 a; r% E5 I3 T, r
Winters 發表於 2010-10-15 11:59 AM
" R7 F6 [6 h: S

% P- h  ~. [# S% C0 z0 Z8 a; I6 w3 g義和團拳民?呢個版只有一個,咪就係果位大大聲話:要打爛Nokia手機果個囉
7 E3 k1 Q1 q, f8 {/ S; {' v5 W
! u8 P4 g; `! R
我叫你打賭喎, 你為何要縮呢?我在社會上的成就點可能及得上你?. M" a4 n& c( h3 D; A2 v- C
所以受損是我自己, 你唔好介懷啦, 無所謂架, 唔好縮骨啦,
" r5 r" {- M" C1 d版友們睇番你剛才高姿態拋緊我, 而家就縮, 好難睇架 ..., M) u! A' k' X$ L
andyho 發表於 2010-10-15 12:03 PM
7 H9 z% D+ |$ a/ Y8 H  H
- T6 G1 N4 j9 I3 F. I; U' Z好啦好啦 ~ 既然咁樣可以滿足到你 ~ 咁就賭啦 ~ 怕左你咁鬼長氣呀? : ~" d9 x  k& J
7 L* q3 `! W2 S  `
賭乜野你話事 ~ 賭注係乜都係你話事 ~ 贏輸都係你話事 ~ 男人老狗唔好呢個樣喇 ~  好未?
0 t6 D& `! @. I" l! d8 z$ J  e8 d. X' F6 Z/ C7 A

* W3 g. J+ w: G3 g
2 N9 C8 I( I" m! g) E) c

j  }& r$ Z- m5 Y我叫你打賭喎, 你為何要縮呢?我在社會上的成就點可能及得上你?
9 [) A* G9 d" ?( H9 i9 X所以受損是我自己, 你唔好介懷啦, 無所謂架, 唔好縮骨啦, 4 X2 W- \1 K7 V; [0 e9 @
版友們睇番你剛才高姿態拋緊我, 而家就縮, 好難睇架 ...
: u7 H* j/ B7 M: e3 s' Yandyho 發表於 2010-10-15 12:03 PM
4 z" J! _6 b2 x( [) ]9 y6 r0 B! Oandy哥, 我雖然知你"底"(不過唔係自己起), 但係我都覺得你嘅成就唔及佢;
2 s6 K. [3 q) N6 n. I# Z) w要知道, 在現今小農國家, 有良心的知識分子只配入秦城, 社會地位一定比整天高呼愛國的五毛黨憤青低,
9 J. J- L2 @2 z# G# w0 P如果有得賭? 我都賭你輸。
2 P4 O. R$ j' |1 ^3 G
2 }) M: [0 n9 q
好啦好啦 ~ 既然咁樣可以滿足到你 ~ 咁就賭啦 ~ 怕左你咁鬼長氣呀? - @! ~+ ]( C, A- C7 w

: M4 K+ z, [2 q0 d9 q, y) y賭乜野你話事 ~ 賭注係乜都係你話事 ~ 贏輸都係你話事 ~ 唔好呢個樣喇 ~  好未?
: W7 e3 f( I/ E- D; o
: ^5 |6 A5 R9 }; E; t% ^
1 G0 v5 r2 L6 e  O, j7 U; n ...) j; ~  M( x  a
KNY 發表於 2010-10-15 12:12 PM
2 [6 Q  _9 R' B/ c$ }* x

2 X. V; p3 O' Z5 wgood!就頭先我開那個題目啦!你唔想捐害身體, 4 y/ J8 T7 Y% w0 V
我將懲罰改為「一世溝唔到女或被女飛或騙」,  會否舒服d?
" w# J; y- u/ ~& ~$ R( M$ C0 ^, U. v/ T" C' z9 @: z
good!就頭先我開那個題目啦!你唔想捐害身體, 2 `2 Y- i9 d7 q8 [7 C$ |
% F& q4 E) i" s. G5 M# T  n4 F( eandyho 發表於 2010-10-15 12:15 PM
' |4 M3 `. Y7 U5 h吓? 溝唔到女嘅可憐虫"水哥"?
2 Q! z6 b' a/ n" t9 Q8 p$ k% e. N9 G: e) h$ G2 u, F4 H
good!就頭先我開那個題目啦!你唔想捐害身體, ; R. n! ^/ F7 n* ~& f8 e
) ^3 o' z' Y/ _. ^andyho 發表於 2010-10-15 12:15 PM
6 M) W) J' s9 r$ b+ b. t
. N8 l; M) Q4 O  b  V; k
好好好 ~ 難得你仲有份童真 ~ 就你鍾意啦 ~ 你覺得咁樣開心既 ~ 就跟你咁賭啦
5 d/ Y" B: ?; R( u# x" p6 f$ d# O
  v; }" z+ `/ S8 m! n; m3 H
) G( q7 ?! f$ ^/ L& M哈哈 ~ 我都話呢個網D網友好玩架啦   
- L/ [7 x" L2 _- E* K/ h: s! q吓? 溝唔到女嘅可憐虫"水哥"?
4 ?* l% l) E1 f# O7 L' J+ h打狗棒 發表於 2010-10-15 12:18 PM
( e0 j8 l% z4 e, L$ `4 m

_7 m3 Z6 ]2 @8 a0 T; [; G我就係唔驚嘛, 太多女"癡"埋來, 如我打賭輸左反而幫我減低煩惱, 我望佢贏架!
) M) v( P0 z& U5 R! q+ L快lunch time, 再傾再傾!
  V3 b) Y' P( t; m/ x$ J. W4 D! @8 F  F吓? 溝唔到女嘅可憐虫"水哥"?, _0 q* ]0 J) }  F/ ~" c
打狗棒 發表於 2010-10-15 12:18 PM
7 ?2 w5 B, A" |' ?' b4 h5 O
2 x3 X0 @. c/ ]# i* v+ G* p溝唔溝到女有乜所謂 ~ 起碼andy哥有口德 ~ 唔會搬人老豆老母出黎講咁賤格啦     
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 劉太太,衷心恭喜你先生獲獎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。