<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 劉太太,衷心恭喜你先生獲獎
返回列表 回復 發帖
真相係點?( \/ m0 a7 O. W( r2 W
各位聽後,自己分析喇   L0 ~, R3 z! o: v
第一節8-9分鐘 0 H$ }1 _4 ?) H- a) s
http://www.hkreporter.com/audio_archive.php?archive_id=11384( z; }5 W0 F5 o4 b' c0 R# H4 n; L5 I
) m# P2 l6 J- i8 W; b" y
播出/ 討論時間、說話內容,完全吻合,你話幾咁巧合呢5 u" |6 X' R5 f8 N. c5 c, Y6 O+ c
狗哥真係要快D買張六合彩呀 ...
4 T9 K" d. C7 ^infjlam 發表於 2010-10-15 12:45 AM
0 _& E/ y# x: s! o2 V% M' Y未聽過好奇咩? 你又唔係我痾出嚟條屎虫, 你又點知我有冇聽過?
. i- H& Y' I. o不過網上世界, 吹水9up屈人唔使攞牌, 你如果覺得我抄長毛言論, ( p, H  [# `9 R9 R' P
可以而令你打飛機可以high D? 咁我就吓你認又何妨?
( u; u. y0 A* B% t

* V4 d/ ?8 c6 O) g9 o" {/ c我對佢冇私怨 ~ 只係覺得狗哥份人好玩 ~ 不過狗哥點睇我就唔知喇  
# ?3 c9 a' Y& ]& ~9 t1 b' d* @* I, |- c% t/ Y
上黎留言只係因為呢度有d咁好玩既網友 ~ 但要玩到損害任何一方身體 ~ 咁就無謂啦 ~ 再講 ~ 你做公證 ~ 試問呢度有幾多網友認同你係公證先? ~ 我 ...* t# O5 G" Y/ O* W4 l9 H/ e
KNY 發表於 2010-10-15 11:58 AM
) p0 T6 x" U- G9 e$ t7 P% T/ V. Q3 B7 K/ j
我叫你打賭喎, 你為何要縮呢?我在社會上的成就點可能及得上你?/ b. a9 m& U9 u2 W8 ~7 E" A
所以受損是我自己, 你唔好介懷啦, 無所謂架, 唔好縮骨啦,
9 Y* L, @5 R2 r+ }8 l版友們睇番你剛才高姿態拋緊我, 而家就縮, 好難睇架
$ H2 X3 z0 u# d. S0 O" u( n
. ?& C" |8 ?- B- J3 u2 j
9 s* q5 P# J# h7 Y+ Y4 f& Y' }閭下同社民連一樣,社民連就扣異見者投共/共 產黨帽子,; g& X1 F- f# [: |# [
你就扣我地義和團帽子.
+ N5 u' C2 D- {8 _. pWinters 發表於 2010-10-15 11:59 AM
$ H- o! T, F# A6 w+ F, {
$ f+ W$ B/ V3 \5 v2 H1 p
義和團拳民?呢個版只有一個,咪就係果位大大聲話:要打爛Nokia手機果個囉
: N! H4 h* J& U8 _1 K* j
+ A5 u: ^) H3 f( o+ j  M5 k3 n我叫你打賭喎, 你為何要縮呢?我在社會上的成就點可能及得上你?
1 }, a! b( p3 K6 a. c& G) J1 [3 b所以受損是我自己, 你唔好介懷啦, 無所謂架, 唔好縮骨啦, 7 w( W- O* `6 k! ~
版友們睇番你剛才高姿態拋緊我, 而家就縮, 好難睇架 ...- j; ]" r& O7 A
andyho 發表於 2010-10-15 12:03 PM
9 y2 f# h' N3 N' B! P! \) \( v; ?/ }' F. u4 \- p/ O
好啦好啦 ~ 既然咁樣可以滿足到你 ~ 咁就賭啦 ~ 怕左你咁鬼長氣呀? 6 c& r. W5 p. l5 ^+ B
3 q; z9 H8 |; c& ^
賭乜野你話事 ~ 賭注係乜都係你話事 ~ 贏輸都係你話事 ~ 男人老狗唔好呢個樣喇 ~  好未?+ B, @( e8 k" P8 ~: Y6 E& S+ C
0 A4 ]; e, D. H. H2 Q0 u: I' {
& O% w- V" e! B, D9 w6 M/ S
1 e* S1 \6 q+ _1 A$ M0 x
$ ~& ^, [; Z+ P" }) F% u4 X6 f4 U我叫你打賭喎, 你為何要縮呢?我在社會上的成就點可能及得上你?& s" O( o# l7 ~0 s9 g; i5 B
所以受損是我自己, 你唔好介懷啦, 無所謂架, 唔好縮骨啦,
1 b& y  b: \+ q- ]3 P' [版友們睇番你剛才高姿態拋緊我, 而家就縮, 好難睇架 ...
5 c! Z: E# u2 C0 `andyho 發表於 2010-10-15 12:03 PM
# T! ^# j. p: h: r7 O9 e7 @0 d( Qandy哥, 我雖然知你"底"(不過唔係自己起), 但係我都覺得你嘅成就唔及佢;
# n* q2 a+ m3 W" e; _) @要知道, 在現今小農國家, 有良心的知識分子只配入秦城, 社會地位一定比整天高呼愛國的五毛黨憤青低,
- `8 D; C( T, e6 o& x如果有得賭? 我都賭你輸。
9 h% l' y# L4 G  w# r" _# I) E* i1 _. v" s' k. d% z/ a
好啦好啦 ~ 既然咁樣可以滿足到你 ~ 咁就賭啦 ~ 怕左你咁鬼長氣呀? , v2 h$ x+ d3 c9 {6 _& U' i
2 q/ U0 T0 }. f; v% `* K
賭乜野你話事 ~ 賭注係乜都係你話事 ~ 贏輸都係你話事 ~ 唔好呢個樣喇 ~  好未?
1 Q. X/ T( d% v0 u+ z8 [% g
% p5 W9 j( L0 ^  M$ z, ]/ l! Q8 P) W8 V) f8 B
...
; e/ b; r  ?: ]" N: U  [KNY 發表於 2010-10-15 12:12 PM
% G' B6 V  C9 p/ H7 Q7 _+ i+ J! d/ S) S2 V/ h! r% w9 n
good!就頭先我開那個題目啦!你唔想捐害身體, 9 ^) [+ e. W3 G" p% i
我將懲罰改為「一世溝唔到女或被女飛或騙」,  會否舒服d?
  a) `- p8 F/ Y  a+ y* J
; R% {8 u6 e9 m9 W3 d3 J
good!就頭先我開那個題目啦!你唔想捐害身體, ( R/ y* X% E0 G9 x
3 l  U' H. G+ Z# [* P9 j  b+ }andyho 發表於 2010-10-15 12:15 PM
1 ?' w9 u; R) Y, F' a
吓? 溝唔到女嘅可憐虫"水哥"?
) V6 v, V. p5 j$ b; C( p, Q
1 {& E) S( U( t+ b  b+ d
good!就頭先我開那個題目啦!你唔想捐害身體, ( b/ r; s* x) J& T! [
2 Z0 J- b8 f1 T7 f1 f2 ^4 landyho 發表於 2010-10-15 12:15 PM
5 P8 A2 D4 b6 {8 s4 B9 w

, z2 \. {/ w% e  c/ T8 t2 ^  X好好好 ~ 難得你仲有份童真 ~ 就你鍾意啦 ~ 你覺得咁樣開心既 ~ 就跟你咁賭啦* I( X1 \6 v8 T5 B8 k" ]
8 u9 Z: }3 Y# ^/ u- j$ Y& {% [

. ]: h9 }2 P6 o8 I( h3 j' k哈哈 ~ 我都話呢個網D網友好玩架啦   
+ s/ R; u  q: K' s; Z% W" M# p
吓? 溝唔到女嘅可憐虫"水哥"?- L1 |2 y9 }4 r
打狗棒 發表於 2010-10-15 12:18 PM
9 _, c* M) J' i0 u1 c! C

4 m0 V( [, P0 K% Y我就係唔驚嘛, 太多女"癡"埋來, 如我打賭輸左反而幫我減低煩惱, 我望佢贏架! 7 S8 n! q6 U3 h. a" D' y+ B
快lunch time, 再傾再傾!
# f. P  x9 S, F* V% D. |吓? 溝唔到女嘅可憐虫"水哥"?
% o$ P0 s- u( j2 l& {) q打狗棒 發表於 2010-10-15 12:18 PM
6 s, [, i5 ]- @  C$ E" T6 n0 G1 h5 r* T3 Y9 V( _4 `
溝唔溝到女有乜所謂 ~ 起碼andy哥有口德 ~ 唔會搬人老豆老母出黎講咁賤格啦     
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 劉太太,衷心恭喜你先生獲獎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。