<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 劉太太,衷心恭喜你先生獲獎
返回列表 回復 發帖
真相係點?1 q4 F% {: R8 ?% N
各位聽後,自己分析喇
3 |4 I6 `% e6 v8 E! {! R! W' P5 h第一節8-9分鐘
! B/ v- U$ k6 H8 _3 ghttp://www.hkreporter.com/audio_archive.php?archive_id=113842 U; `7 R  F2 ~5 j; x, A6 h! c
* W* m2 i% a$ H; d) {
播出/ 討論時間、說話內容,完全吻合,你話幾咁巧合呢. o! e% F5 N( G1 M8 Y% n
狗哥真係要快D買張六合彩呀 ...
: L( J: c2 j( i- L6 @( j4 Ainfjlam 發表於 2010-10-15 12:45 AM
+ e8 r8 w( G" g! W( L
未聽過好奇咩? 你又唔係我痾出嚟條屎虫, 你又點知我有冇聽過?
# }$ I( c; |" a- C) O不過網上世界, 吹水9up屈人唔使攞牌, 你如果覺得我抄長毛言論, * G- K# b5 g4 f- ^- f
可以而令你打飛機可以high D? 咁我就吓你認又何妨?
1 G1 X% g9 F4 M& R8 ]$ B7 k3 \1 m
( R( j/ b2 w5 {
我對佢冇私怨 ~ 只係覺得狗哥份人好玩 ~ 不過狗哥點睇我就唔知喇  
: d: G9 n% u/ }  ^9 i
4 p; l* t' |; H上黎留言只係因為呢度有d咁好玩既網友 ~ 但要玩到損害任何一方身體 ~ 咁就無謂啦 ~ 再講 ~ 你做公證 ~ 試問呢度有幾多網友認同你係公證先? ~ 我 ...  n! @. E1 R4 }2 P1 i+ w
KNY 發表於 2010-10-15 11:58 AM
9 ~! \0 ?' C* z" [. g5 i$ }2 O* z( o
5 S0 y& Z  o8 l6 U) {; n6 Z
我叫你打賭喎, 你為何要縮呢?我在社會上的成就點可能及得上你?" p2 R  \: A  H( a
所以受損是我自己, 你唔好介懷啦, 無所謂架, 唔好縮骨啦,
% G: A, v# m5 v# b# b( p4 H版友們睇番你剛才高姿態拋緊我, 而家就縮, 好難睇架
. z. y% A  t9 L& d9 y
4 k; F9 T8 b; _% e8 u5 l
; T; A! A  Z# ?: Z! \1 o閭下同社民連一樣,社民連就扣異見者投共/共 產黨帽子,; Y/ d2 p* _  e% h. e; e
你就扣我地義和團帽子.
0 l8 C: c7 v& D/ J& u; C, d8 K7 HWinters 發表於 2010-10-15 11:59 AM
8 \: @" N0 {, `
. d$ W1 C+ g* U' i1 t$ }1 W義和團拳民?呢個版只有一個,咪就係果位大大聲話:要打爛Nokia手機果個囉
" z6 G  U0 m; j$ h
) W6 F/ h! |6 g我叫你打賭喎, 你為何要縮呢?我在社會上的成就點可能及得上你?4 t2 d: @7 C# r/ z9 C+ \; A
所以受損是我自己, 你唔好介懷啦, 無所謂架, 唔好縮骨啦, 1 p. c5 f- e+ |  j% [/ n
版友們睇番你剛才高姿態拋緊我, 而家就縮, 好難睇架 ...
* T7 ]+ t6 t# e7 landyho 發表於 2010-10-15 12:03 PM
4 E3 V; i. [  l8 I  ^+ o: Z1 h1 T& N
好啦好啦 ~ 既然咁樣可以滿足到你 ~ 咁就賭啦 ~ 怕左你咁鬼長氣呀? 4 ]9 o) g# A$ ~/ C

" L6 d# \: G) `3 ~, O" T& B/ E$ j7 h賭乜野你話事 ~ 賭注係乜都係你話事 ~ 贏輸都係你話事 ~ 男人老狗唔好呢個樣喇 ~  好未?
  k! k& b* {8 @% f  O. Q
; d) j3 c7 c7 z# x
+ m$ e) j0 V* D! ]* c0 ]) z: J
8 W# x0 F# \5 ]  O$ `. {

" C: L0 r$ R; Q. r1 o, {1 V我叫你打賭喎, 你為何要縮呢?我在社會上的成就點可能及得上你?
! Q- a& r3 u3 ?: o6 @所以受損是我自己, 你唔好介懷啦, 無所謂架, 唔好縮骨啦,
) Z2 A! q0 M& Q0 L版友們睇番你剛才高姿態拋緊我, 而家就縮, 好難睇架 ...
1 P4 T* ]( r9 r" {andyho 發表於 2010-10-15 12:03 PM
1 y$ d* Z! y+ G2 Q7 X/ _
andy哥, 我雖然知你"底"(不過唔係自己起), 但係我都覺得你嘅成就唔及佢;4 ]$ x& o- r: i4 h8 {0 X# S
要知道, 在現今小農國家, 有良心的知識分子只配入秦城, 社會地位一定比整天高呼愛國的五毛黨憤青低,
  {1 N$ c2 ], o' k如果有得賭? 我都賭你輸。
% s6 r2 x8 A- g& n; P. l0 I; L6 @8 z5 Z* V/ D
好啦好啦 ~ 既然咁樣可以滿足到你 ~ 咁就賭啦 ~ 怕左你咁鬼長氣呀? ; ^" P6 S( {8 f3 @
% P9 R4 R9 a7 f- @9 d
賭乜野你話事 ~ 賭注係乜都係你話事 ~ 贏輸都係你話事 ~ 唔好呢個樣喇 ~  好未?, v' v7 @& b4 F, n
" R9 M& e: ^/ c; c$ d

' q0 q- u9 n0 r8 ? ...
3 j+ U/ _' h# B$ D* V3 d' GKNY 發表於 2010-10-15 12:12 PM
) v6 ]4 f0 J5 i/ D( Y' u
- H& F7 }% j8 }/ R- c% agood!就頭先我開那個題目啦!你唔想捐害身體, 9 x) R6 f2 b4 [: v
我將懲罰改為「一世溝唔到女或被女飛或騙」,  會否舒服d?
# F  H/ ]9 m7 u2 S. `% ]& R# ?' H; M" a  `( L- l+ }  w
good!就頭先我開那個題目啦!你唔想捐害身體, " s+ O- {6 m7 w+ d6 k; ?. Q2 R/ N
我將懲罰改為「一世溝唔到女或被女飛或騙」,  會否舒服d?! l0 J: A, Y; f- p8 p- P, f
andyho 發表於 2010-10-15 12:15 PM
3 H& [% @$ E- Y4 G' ~  u
吓? 溝唔到女嘅可憐虫"水哥"?
% D8 O5 Z8 ~' `4 j* Y; Q( s* n
5 J6 c( |- R8 t! j) [good!就頭先我開那個題目啦!你唔想捐害身體, ' o2 M( S; ]6 d) j# d
我將懲罰改為「一世溝唔到女或被女飛或騙」,  會否舒服d?0 a- B# Z- a# y1 h" y2 \) ]* @
andyho 發表於 2010-10-15 12:15 PM
/ a2 P7 S/ q9 e- x% e% C
/ O- e+ U! ^* ~5 O* p' {+ s好好好 ~ 難得你仲有份童真 ~ 就你鍾意啦 ~ 你覺得咁樣開心既 ~ 就跟你咁賭啦  p! U  D2 \' E" C) y
; T& d( V$ h- H3 Z( w( h
1 N: Q$ {; y, @' j; e7 L3 g0 S
哈哈 ~ 我都話呢個網D網友好玩架啦   
0 r" p) u% k+ H吓? 溝唔到女嘅可憐虫"水哥"?
5 |# Y6 x/ D4 \8 p9 U; d" r打狗棒 發表於 2010-10-15 12:18 PM
0 A/ ]: N6 D# Y+ c) A( Z' l  h2 G# D- e8 ~9 j# F7 ?* i
我就係唔驚嘛, 太多女"癡"埋來, 如我打賭輸左反而幫我減低煩惱, 我望佢贏架!
" ?* J' r; V# k1 U快lunch time, 再傾再傾!
( j! j0 j# B, L" ]. m
吓? 溝唔到女嘅可憐虫"水哥"?
% s% B) a- ?! }5 y3 ~& W9 Y8 S打狗棒 發表於 2010-10-15 12:18 PM
' P; ~$ Z- x1 d/ ]7 o9 O9 M, b
$ e7 L  t, |' S% V8 N( ?( A
溝唔溝到女有乜所謂 ~ 起碼andy哥有口德 ~ 唔會搬人老豆老母出黎講咁賤格啦     
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 劉太太,衷心恭喜你先生獲獎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。