<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 劉太太,衷心恭喜你先生獲獎
返回列表 回復 發帖
真相係點?+ s# t$ i5 I2 d( k' w: U
各位聽後,自己分析喇 9 H8 H9 ^, w; C4 R, ^
第一節8-9分鐘
1 h" i3 d7 L# Z; U  _1 Shttp://www.hkreporter.com/audio_archive.php?archive_id=11384
) @( o" v& |1 _' m2 _3 U
4 \( ~9 F8 ^- L6 q( h; T播出/ 討論時間、說話內容,完全吻合,你話幾咁巧合呢: ~$ d: Q# l8 q' g9 r$ W
狗哥真係要快D買張六合彩呀 ...' ~' e  j8 j. {% M3 R! E. n$ V
infjlam 發表於 2010-10-15 12:45 AM
4 ^. a# x) T! B% _9 u0 g2 [' i$ L8 o未聽過好奇咩? 你又唔係我痾出嚟條屎虫, 你又點知我有冇聽過?2 t. H6 @+ v. ~! p$ ~
不過網上世界, 吹水9up屈人唔使攞牌, 你如果覺得我抄長毛言論, 5 C4 T$ x& p" k
可以而令你打飛機可以high D? 咁我就吓你認又何妨?
% n# F: `' H0 ]; d/ p- C, K8 v

+ a* p; j- o+ o2 _: j, c我對佢冇私怨 ~ 只係覺得狗哥份人好玩 ~ 不過狗哥點睇我就唔知喇  
) m& n# \& O6 U/ H6 f! x! m8 `. A' M8 ?+ b
上黎留言只係因為呢度有d咁好玩既網友 ~ 但要玩到損害任何一方身體 ~ 咁就無謂啦 ~ 再講 ~ 你做公證 ~ 試問呢度有幾多網友認同你係公證先? ~ 我 ...
  Q) `5 m8 H$ O  a2 @8 B  Z! b8 eKNY 發表於 2010-10-15 11:58 AM
/ p; y; D% j2 Q$ y( y
6 Y% I0 v3 q1 P& ^5 l
我叫你打賭喎, 你為何要縮呢?我在社會上的成就點可能及得上你?: t4 M, \, w& C# C5 T9 N" T. h" r
所以受損是我自己, 你唔好介懷啦, 無所謂架, 唔好縮骨啦, & F/ z+ Z7 V* X" L  t: x5 I  q- W7 |
版友們睇番你剛才高姿態拋緊我, 而家就縮, 好難睇架
4 E5 i9 |1 `0 f: C+ U: J+ U+ h- w" Q8 p; v( A5 \. T9 {# q: _4 o3 F6 }2 H3 f
9 l8 P4 y3 A6 C
閭下同社民連一樣,社民連就扣異見者投共/共 產黨帽子,/ E! N( H' }7 B6 z. ^% r
你就扣我地義和團帽子.
; l1 i2 ]0 w1 rWinters 發表於 2010-10-15 11:59 AM
9 b8 V4 S, d9 s& {% w8 q6 `; J/ K6 L2 H' z8 M# {. h
義和團拳民?呢個版只有一個,咪就係果位大大聲話:要打爛Nokia手機果個囉
' w7 A! \! x! ^: a8 v8 U# ]; O! b6 I  _' \) o% W3 t
我叫你打賭喎, 你為何要縮呢?我在社會上的成就點可能及得上你?" s% L( M0 W$ d1 s- u8 f
所以受損是我自己, 你唔好介懷啦, 無所謂架, 唔好縮骨啦, 1 A& |5 g/ d/ f7 `+ W2 {
版友們睇番你剛才高姿態拋緊我, 而家就縮, 好難睇架 ...
9 I( z9 b/ o+ \$ ]) ]7 wandyho 發表於 2010-10-15 12:03 PM
" [3 e/ {- `) m. E) I8 w& X& Z/ {
, P# X* }: g( f! d, Y' \好啦好啦 ~ 既然咁樣可以滿足到你 ~ 咁就賭啦 ~ 怕左你咁鬼長氣呀?
, j* Q  J" ]' A, I3 n- ]2 h2 e3 b
賭乜野你話事 ~ 賭注係乜都係你話事 ~ 贏輸都係你話事 ~ 男人老狗唔好呢個樣喇 ~  好未?* e# Z7 t; r+ H& Y  V) c" ]

0 z* l( [( Q! L4 j% R( E% t3 O
$ x# V" K4 g5 @1 ^/ W% [
8 A. p/ R4 V# y
7 h7 {$ y$ x9 p
我叫你打賭喎, 你為何要縮呢?我在社會上的成就點可能及得上你?; a- k5 s1 G4 m, o  H
所以受損是我自己, 你唔好介懷啦, 無所謂架, 唔好縮骨啦, / \0 f# Q- o) A9 x$ }7 G" U; z- |& x
版友們睇番你剛才高姿態拋緊我, 而家就縮, 好難睇架 ...
- d0 \; i6 z! Z4 Oandyho 發表於 2010-10-15 12:03 PM
' Q) I( m: |& C0 }" handy哥, 我雖然知你"底"(不過唔係自己起), 但係我都覺得你嘅成就唔及佢;+ e1 _% E1 j, E9 n' ?8 s
要知道, 在現今小農國家, 有良心的知識分子只配入秦城, 社會地位一定比整天高呼愛國的五毛黨憤青低,
  {5 ^  v( E. t# J如果有得賭? 我都賭你輸。
) L5 C0 ]' s* w" e
+ N: q; u6 l( W& t9 g
好啦好啦 ~ 既然咁樣可以滿足到你 ~ 咁就賭啦 ~ 怕左你咁鬼長氣呀?   a( y; P, N/ {' H+ a. X

4 R& k2 L* y: R- A1 v賭乜野你話事 ~ 賭注係乜都係你話事 ~ 贏輸都係你話事 ~ 唔好呢個樣喇 ~  好未?
7 V) @7 l4 n& n, L0 I! `! `, i
- ^, }2 s& P5 v
..." h8 V) @: m: d2 }/ D
KNY 發表於 2010-10-15 12:12 PM
3 D" ^/ O8 ^. k; i9 M4 T
1 ?. C6 d; @+ [  Qgood!就頭先我開那個題目啦!你唔想捐害身體, 5 D/ Z/ w) }5 D$ P) n: L% _
我將懲罰改為「一世溝唔到女或被女飛或騙」,  會否舒服d?
, [6 [' u" v$ a& L& H# p/ k% o/ |7 q( q
1 H7 i; T0 X, Z8 Z
good!就頭先我開那個題目啦!你唔想捐害身體,
( Q  Q2 s4 ]6 ?8 `5 r4 ]我將懲罰改為「一世溝唔到女或被女飛或騙」,  會否舒服d?
$ w8 A- ~$ g3 ?  |/ Q% tandyho 發表於 2010-10-15 12:15 PM
6 G! A3 u+ o& V, |" K6 Q8 D1 a& F吓? 溝唔到女嘅可憐虫"水哥"?
0 X! \# d3 ]8 i9 i

: h. j2 w" M: pgood!就頭先我開那個題目啦!你唔想捐害身體,
" v0 X3 t# q" j4 ]# O0 c我將懲罰改為「一世溝唔到女或被女飛或騙」,  會否舒服d?9 h6 R) m0 Z" q/ t4 d3 v# F6 K
andyho 發表於 2010-10-15 12:15 PM
8 \1 {, e& T8 J4 g, E- W1 }' x( \; v; `" H4 K! w: J4 N! |
好好好 ~ 難得你仲有份童真 ~ 就你鍾意啦 ~ 你覺得咁樣開心既 ~ 就跟你咁賭啦1 `- y" w( a1 D# R% [
0 b) m: |( V1 w4 X# k1 n. B
* ]6 U; ?7 d) D! v4 m9 e
哈哈 ~ 我都話呢個網D網友好玩架啦   
' q5 `2 K* @, t* M* T, a
吓? 溝唔到女嘅可憐虫"水哥"?
" Z% R4 t' m0 ?打狗棒 發表於 2010-10-15 12:18 PM
% v7 b/ R  a$ D

( S6 ^0 O$ M  n2 i" `; _我就係唔驚嘛, 太多女"癡"埋來, 如我打賭輸左反而幫我減低煩惱, 我望佢贏架!
6 b' C, K: [& M: |  i' ?% J8 B快lunch time, 再傾再傾!
- V$ S* O; c6 R% {9 w* b
吓? 溝唔到女嘅可憐虫"水哥"?
4 ^' \+ G8 l+ X2 j/ I0 w# i* w8 U打狗棒 發表於 2010-10-15 12:18 PM
1 P6 Q# Z9 Y* R) r# |! j

4 R. q/ q3 m4 i) l. Q溝唔溝到女有乜所謂 ~ 起碼andy哥有口德 ~ 唔會搬人老豆老母出黎講咁賤格啦     
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 劉太太,衷心恭喜你先生獲獎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。