<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 劉太太,衷心恭喜你先生獲獎
返回列表 回復 發帖
真相係點?
. u3 |0 ?4 `' m& }: t6 d各位聽後,自己分析喇
' t% q6 V0 r% d; R' o; [& R第一節8-9分鐘 $ g. M: k' d- n7 O' |
http://www.hkreporter.com/audio_archive.php?archive_id=11384
; a2 w9 f/ K6 [7 T2 t& b% S3 f* z4 q; X# u" o9 B% Q& ^
播出/ 討論時間、說話內容,完全吻合,你話幾咁巧合呢8 [  b6 W: ]( {* g& B& F& s! r
狗哥真係要快D買張六合彩呀 ...* {2 |' Z. k/ K! ]9 P0 v1 j
infjlam 發表於 2010-10-15 12:45 AM
5 i/ @6 o0 S' G4 L/ O% Z未聽過好奇咩? 你又唔係我痾出嚟條屎虫, 你又點知我有冇聽過?
! M- d" ]0 L' Q* q3 h$ j不過網上世界, 吹水9up屈人唔使攞牌, 你如果覺得我抄長毛言論, ) i- {" I# _) ?- Z% R, s
可以而令你打飛機可以high D? 咁我就吓你認又何妨?
" q0 T! [: r! I9 A+ ]. A. o9 ?- a
; u1 d) r: \, e* Z& `
我對佢冇私怨 ~ 只係覺得狗哥份人好玩 ~ 不過狗哥點睇我就唔知喇  : S- `1 r% _  X- S/ [0 ^. [
" K7 l- a& M" |1 Z# g% G4 U
上黎留言只係因為呢度有d咁好玩既網友 ~ 但要玩到損害任何一方身體 ~ 咁就無謂啦 ~ 再講 ~ 你做公證 ~ 試問呢度有幾多網友認同你係公證先? ~ 我 ...
6 F3 g4 `* E; o; M0 {0 K8 tKNY 發表於 2010-10-15 11:58 AM
5 G+ M( _0 Y1 A8 T4 K0 w

; F' u7 g* S& J1 P$ Q& Q% ?7 `我叫你打賭喎, 你為何要縮呢?我在社會上的成就點可能及得上你?
/ @0 L# S* |# x6 p* k! h7 F所以受損是我自己, 你唔好介懷啦, 無所謂架, 唔好縮骨啦, * M/ G/ {- ~( w0 ], D7 ?6 E
版友們睇番你剛才高姿態拋緊我, 而家就縮, 好難睇架
本帖最後由 infjlam 於 2010-10-15 12:22 PM 編輯 1 u2 @/ I5 V- ~: a3 p

! A- L# c3 [/ @+ H! `; W
: o& J* N! I0 R" M: s閭下同社民連一樣,社民連就扣異見者投共/共 產黨帽子,2 d+ D3 @0 v1 l
你就扣我地義和團帽子.+ B; K& w& T) d1 K
Winters 發表於 2010-10-15 11:59 AM
' c* M4 J" T7 k! n9 H" {

: ?9 g1 {9 d% d% K) e. |8 b. d7 {義和團拳民?呢個版只有一個,咪就係果位大大聲話:要打爛Nokia手機果個囉
) R; X$ g: ~" v  G+ M  u. o' i. q: ]0 A, R8 d+ C( u. B9 V- M
我叫你打賭喎, 你為何要縮呢?我在社會上的成就點可能及得上你?" R6 R# o4 Z! X) b0 X6 M7 L! x
所以受損是我自己, 你唔好介懷啦, 無所謂架, 唔好縮骨啦, & F# t0 b2 I+ ^( a; l
版友們睇番你剛才高姿態拋緊我, 而家就縮, 好難睇架 ...
* V- Q; A4 q+ |9 }3 i, Wandyho 發表於 2010-10-15 12:03 PM
) e# t0 T3 U: L/ R0 H
/ g3 V  h6 Y; V+ r$ ^4 d/ v
好啦好啦 ~ 既然咁樣可以滿足到你 ~ 咁就賭啦 ~ 怕左你咁鬼長氣呀? 8 J" t, S# d/ }
$ e& J% c, }4 S* X+ ]
賭乜野你話事 ~ 賭注係乜都係你話事 ~ 贏輸都係你話事 ~ 男人老狗唔好呢個樣喇 ~  好未?
3 h# d0 Q8 |- @- d; V* E; J- E4 b. F  e/ }# q! ^. S) @

! o# r4 `' T( N+ _4 x: W
) Q/ y8 r" L9 U+ r! b
- f' j% m  ~3 r我叫你打賭喎, 你為何要縮呢?我在社會上的成就點可能及得上你?
! D( H) q: \8 j& K) c: g- \所以受損是我自己, 你唔好介懷啦, 無所謂架, 唔好縮骨啦, , m' H( Z& e2 d, b* r# @
版友們睇番你剛才高姿態拋緊我, 而家就縮, 好難睇架 ...7 W2 x) `0 [8 d8 Y3 u
andyho 發表於 2010-10-15 12:03 PM
; p- N" g/ [0 Y
andy哥, 我雖然知你"底"(不過唔係自己起), 但係我都覺得你嘅成就唔及佢;2 |# S2 _7 I2 ^  u
要知道, 在現今小農國家, 有良心的知識分子只配入秦城, 社會地位一定比整天高呼愛國的五毛黨憤青低,8 T$ m& f- v) T
如果有得賭? 我都賭你輸。
5 a5 h+ P: A: t0 O2 L  y/ _2 k' m7 f
4 n3 r& V  T+ m2 r好啦好啦 ~ 既然咁樣可以滿足到你 ~ 咁就賭啦 ~ 怕左你咁鬼長氣呀?
/ }" b; D8 H0 L4 l1 E3 t. U+ v% M7 C- t
賭乜野你話事 ~ 賭注係乜都係你話事 ~ 贏輸都係你話事 ~ 唔好呢個樣喇 ~  好未?
) j) q* r" s' D; W$ z8 ^0 f6 [5 k

3 J4 k& o  w: w# v ...
5 F% f1 ^" `* }+ k$ FKNY 發表於 2010-10-15 12:12 PM
/ p* [1 C" E: h! w* m

/ _8 T6 p7 Y2 H6 Ggood!就頭先我開那個題目啦!你唔想捐害身體,
. C. I9 d, \- X; h我將懲罰改為「一世溝唔到女或被女飛或騙」,  會否舒服d?
2 T+ {) `% W. ~) K/ }, e! m
) D& n# B, _( _+ q* X
good!就頭先我開那個題目啦!你唔想捐害身體,
. I6 _% T8 o  O" q  w9 h8 K# N我將懲罰改為「一世溝唔到女或被女飛或騙」,  會否舒服d?
- i: c, x* ]: zandyho 發表於 2010-10-15 12:15 PM
/ J1 ~4 o+ f/ R+ T) e# m
吓? 溝唔到女嘅可憐虫"水哥"?
: [- d: f: t& \4 b  T/ `/ R
% e" n+ z: O/ `6 Y
good!就頭先我開那個題目啦!你唔想捐害身體,
5 x  F0 @( m) {1 V  _) U; `3 G我將懲罰改為「一世溝唔到女或被女飛或騙」,  會否舒服d?
/ j  v% W) d. Y) k) H3 z0 x1 uandyho 發表於 2010-10-15 12:15 PM
5 x% M9 T2 W8 S; B( i9 L! g, `  h4 ]$ p2 q5 _0 ?: c4 c6 G
好好好 ~ 難得你仲有份童真 ~ 就你鍾意啦 ~ 你覺得咁樣開心既 ~ 就跟你咁賭啦
% \3 u# R  i9 V5 K' X- V/ x
0 G6 v# Z5 m# B5 \' R+ L, p' J2 X5 s2 r+ |# Q; i
哈哈 ~ 我都話呢個網D網友好玩架啦   
7 ]; y- J! {7 m, }/ [3 J5 `! ?吓? 溝唔到女嘅可憐虫"水哥"?
) f6 P# h2 ~: h: \9 s打狗棒 發表於 2010-10-15 12:18 PM
  B- W( h* P7 D- H: y, U. j1 `" `
' y1 U0 e+ q0 y7 l
我就係唔驚嘛, 太多女"癡"埋來, 如我打賭輸左反而幫我減低煩惱, 我望佢贏架!
; `' N) c' A3 x1 l) x8 D5 w快lunch time, 再傾再傾!
4 S' L/ t6 J- b2 }7 T! V! k) i- b吓? 溝唔到女嘅可憐虫"水哥"?
, F  Z4 [7 N% s$ U9 `9 Z打狗棒 發表於 2010-10-15 12:18 PM
; ~8 b7 P8 k9 o% G: `
# h* \# q" C1 s6 S9 x: _* X! K溝唔溝到女有乜所謂 ~ 起碼andy哥有口德 ~ 唔會搬人老豆老母出黎講咁賤格啦     
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 劉太太,衷心恭喜你先生獲獎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。