<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 劉太太,衷心恭喜你先生獲獎
返回列表 回復 發帖
2 D( n7 J5 Y- D7 b1 X! ^: }9 v
% c: W; T8 n* ~4 D+ x我就係唔驚嘛, 太多女"癡"埋來, 如我打賭輸左反而幫我減低煩惱, 我望佢贏架!
. K- e* ?/ ^8 y; Z2 k: t5 q5 O( B8 d快lunch time, 再傾再傾!- p8 H1 U2 Z: W; D* j- F* g
andyho 發表於 2010-10-15 12:21 PM
2 M* b2 c! V% n+ R. ]! Q
3 D" B% [0 \6 M5 }2 y
原來andy哥你咁古惑 ~ 但如果我贏 ~ 狗哥要輸個屎忽俾人喎   

評分次數

• BOYDWAN

溝唔到女, 可以俾女溝唧?
, O* x, s5 o' u& p" T- a) K4 X不如改做俾女「呃飲呃食, 唔呃精液」, 會唔會好d......?

評分次數

• BOYDWAN

本帖最後由 打狗棒 於 2010-10-15 12:26 PM 編輯 ; ]* Y! d# H( h" e, ?1 }& G
+ S" f( g6 ~' k
1 R# r" b8 v6 f  f% O1 M
3 A" _. @6 u5 o8 S  t5 a1 V% ^- \溝唔溝到女有乜所謂 ~ 起碼andy哥有口德 ~ 唔會搬人老豆老母出黎講咁賤格啦     
5 a( D4 W9 P; F/ VKNY 發表於 2010-10-15 12:21 PM
: b# s8 G, C& u1 m
"身體髮膚, 受之父母", 你除非冇老豆老 母, 係石頭爆出來, 如果唔係講父母有幾賤?
8 B3 E5 Q$ h  u# {賤得過你初嚟報到學人抽水?
& f( y1 p( w+ R! p  ]$ q( n3 u$ R# F$ b" V; d! B2 A/ q
: S% n& [8 _7 O
( F; [" ?! ?$ }2 R" G1 [( Q好好好 ~ 難得你仲有份童真 ~ 就你鍾意啦 ~ 你覺得咁樣開心既 ~ 就跟你咁賭啦4 \) t- r/ B* c) R1 }
; J1 @8 Z- X8 C7 Z' o

3 i0 T! n* s7 K! e3 }# L/ x哈哈 ~ 我都話呢個網D網友好玩架啦   
, _: ~  n# }; qKNY 發表於 2010-10-15 12:19 PM
2 X1 H% S: L$ D2 O) D+ I) `  E
! f5 x1 u* _- W7 m: H打賭是好好玩架, 讀書時一班同學聚會時, 有人放屁, 無人認, 6 \: S' I% L/ O' M  c$ F9 @1 ?% R
逐個發毒誓話無, 否則爛袋袋, 終於逼到「真兇」出現

評分次數

• BOYDWAN

我真係比你地d 帖笑死! 串人窒人都可以咁娛樂性豐富! 1 U1 {+ j) f9 o; {: c1 Q
真係要衷心講句: 好嘢! 4 m# P- t& h' ]& s7 b- l) m
小弟繼續加fun 支持你地, 自己就繼續做塘邊鶴喇, 你地繼續啦咁多位老友記~
/ i+ _4 }( ~* T, t3 x4 M& Z9 Z' k* t  s3 }1 m4 R* E/ V
9 F7 o/ Y  @* V
. U3 y( ^# ^) A5 [( C) ^' M# @/ Y
係喎! 要講恭喜說話喎, 如果唔係比vv 鬧死都似~
' s4 n- \, N/ l' w
* u$ h& H9 G) e+ N0 H- G龔豈樓軚! 粥祖軼呼悽臀墜! 欺罔坡菠臻筷松瓠稚油, 酩証然舜黛俵盅郭仁賞颱嶺槳!
2 ~, j+ \9 m. }0 w; _
2 Z! `4 P$ N# d, G原來andy哥你咁古惑 ~ 但如果我贏 ~ 狗哥要輸個屎忽俾人喎    $ O/ \) l8 O/ s4 d' i) j
KNY 發表於 2010-10-15 12:22 PM
9 E& L8 i6 x5 t9 h1 M6 F
6 c! P; @+ o. y$ n$ [; o) C西狗爛屎忽,唔怕俾人桔

評分次數

• BOYDWAN

各位巴打真係好犀利, 講劉曉波事件可以講到變左打賭屁股爛, 快d發毒誓打賭吧!
5 P7 m5 M& F* {打狗棒你自己提出, 真係屁股爛與人無尤啦, , M7 }: i; C0 R  l" p2 E
winters兄你應俾d信心自己, 唔好俾打狗棒一拋就改口風話5 f6 v$ M  u; [/ {8 U, Z1 _
「其實個條友係咪狗哥我就唔 ...% T7 @3 ]) r+ M; U
andyho 發表於 2010-10-15 09:33 AM
  l/ L; U$ S; D. E哈哈你真有趣# E# R" q8 A5 H* n; ~2 Y
唔好講係網上世界,就算係現實世界,對於呢啲細路仔先玩嘅發毒誓我驚都未驚過啦." b% i$ x- h4 M- U& ^0 M& n) U

3 P( O3 a+ L5 N- W0 P我諗起個段野,係因為當時我覺得奇怪:
, \+ V! j$ [- v! E* M( m1 H. L0 D) Z一開始就叫狄娜RIP,之後就話唔好同我講仁義道德死者已而,轉軑之快真係令我嘖嘖稱奇. E, L$ N0 c2 B
之前之後亦有幾次狗哥講完一大輪高見後,對我同其他版友嘅疑問視若無睹.9 r& f- q3 ^" @/ z

0 t3 z( z% x* i8 n/ N) B6 I9 o只於起底,起乜很野底?
; F, X9 `- _4 w) N0 y; E! O* m$ C我一開始只係想佐證阿狗哥好多言論都只係拾人牙慧.
( T1 M/ N* `6 T7 @9 [, A我係GOOGLE SEARCH下段,搵到係人網有條友講埋同一番說話.: O1 O* J1 S1 Z6 R
而好耐之前我曾經上過filter-056政版,因此記得個條友好似係當時嘅版主./ j9 L/ k" `0 R% B; ~
一切僅至於此.
* f1 m0 t2 i9 Y* S/ D& f

X- o; V  V. s0 }西狗爛屎忽,唔怕俾人桔. @0 E' P' e! K0 j* w# Y( Y6 G
infjlam 發表於 2010-10-15 12:40 PM
  j: Y, e1 E+ U  m& [

3 k$ [& G0 B$ k$ M"俾你都唔拮"會唔會好d呢?   
% |8 a0 }" }8 d- B& R2 w+ g5 E
哈哈你真有趣
* o' c" Y  q- P! u* x0 k唔好講係網上世界,就算係現實世界,對於呢啲細路仔先玩嘅發毒誓我驚都未驚過啦., Q* ^9 K2 M3 V, i% [) l
. i/ B/ o0 A/ s0 M; r
我諗起個段野,係因為當時我覺得奇怪:) G: Y5 g1 l3 v# v! @& T
一開始就叫狄娜RIP,之後就話唔好同我講仁義道德死者已而,轉軑之快 ...
* }  F) h: w/ Y2 Q* H1 }Winters 發表於 2010-10-15 01:08 PM
: e+ p! @' }) g4 R  l
% e) X- w  T9 d) }9 \$ d. d# [
關於發毒誓, 三國個孫堅就開口中
/ i' p* V" q' m* H& }1 p1 _細唔細路, 見仁見智啦, 去迪士尼玩難道唔細路? 睇反斗奇兵唔細路?
6 L2 l. W# Y2 Q7 m一個人連童心都無, 就好可悲囉$ R7 c. I3 [: \( D& n" O1 A

8 _0 n- q( Q$ o- a+ X話說回來, quote條link來睇下啦, 唔係唔信你, 係我想見識有幾似
# b# A* z) @' M0 a3 A7 N) Z! o
話說回來, quote條link來睇下啦, 唔係唔信你, 係我想見識有幾似 ...8 [& E5 f2 P; `
andyho 發表於 2010-10-15 01:46 PM
% \- O9 J" v! K, S

" m+ {7 p9 E# k4 v7 F呢家野,Andy哥你自己都識search喇
3 B5 ?2 x; z2 W基本上,internet打過D乜都會有記錄,好大可能都會search到,. c/ N: H8 o) F1 _  ~
所以巴打們,千祈唔好吹水唔抹嘴呀
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 劉太太,衷心恭喜你先生獲獎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。