<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 亞視主播天下竟為劉曉波抱不平
返回列表 回復 發帖

亞視主播天下竟為劉曉波抱不平

勝過CCTVB牙 ) P5 i8 u; @, C! \/ F" c; }
. r9 R! m+ L5 \' ~: O7 Z
[youtube]jd-eSx-WAog[/youtube]
禾係 ........ ....... 電梯男
劉醒曾經對非凡講過一句說話:知唔知道呢個世界最惡既係咩野人?
4 c6 Q0 W1 l% M0 F" K係就來死既人!亞視已經與死人沒分別...仲有咩好驚?
劉醒曾經對非凡講過一句說話:知唔知道呢個世界最惡既係咩野人?
- y( y  X* e- ^4 r& y' ^係就來死既人!亞視已經與死人沒分別...仲有咩好驚?2 I3 c0 ?$ \1 p9 `
費事高 發表於 2010-12-7 12:36 AM
4 \3 z3 c( O& e$ R9 O9 f
6 |. X# d* K  B1 _中央台正義主播牙
梯梯......點解標題要 加個“竟”字!?
梯梯......點解標題要 加個“竟”字!?
' R1 Y5 A; e4 G4 c* v# D, V8 Q6 q+ Pvv1668vv 發表於 2010-12-7 12:45 AM
7 T3 o* }: W  m! ~( a' G

% ^) z1 s% p* L% I+ B) _  B通常主播天下刀係播垃圾花邊新聞 0 R% p5 G3 X, l7 ?* M) i

Z/ D  O& k4 Q* F' \' ?" L今晚竟然專為劉曉波牙
流太同浏太牢宫滋到壹定好开芯遮~~
有guts
劉醒曾經對非凡講過一句說話:知唔知道呢個世界最惡既係咩野人?) F4 Y; [+ B- f- l3 d, H% k9 ?
係就來死既人!亞視已經與死人沒分別...仲有咩好驚?5 S- u; i; d$ c8 j+ k1 o' C2 U
費事高 發表於 2010-12-7 12:36 AM
3 p) n1 K% S( u/ V$ ^9 H4 e
1 B" @: W8 ~4 H. m! f, \% O) ^8 S4 d% M
9 m5 {) ]. [* \, v1 Z) }9 K1 |係就來死既人!亞視已經與死人沒分別...仲有咩好驚?
5 K5 L. N; E) r費事高 發表於 2010-12-7 12:36 AM
% i. d1 J7 t4 G7 p" J) M6 B0 H: G# g3 M( Q! K' V, O
哈哈...妙
) b1 [* _. `5 ^  |$ Z9 W7 c5 n
5 P# v. `) W' _% Z9 B. e- A' b1 r通常主播天下刀係播垃圾花邊新聞 9 |5 ^' Y7 o8 K
5 e& x7 O2 X6 q2 d: ~
今晚竟然專為劉曉波牙
. s0 E4 f% i8 K& q4 s電梯男 發表於 2010-12-7 12:49 AM
  P( @+ t8 S4 n! A& R$ D4 ~% d8 j5 J) p* z
& O+ q: B2 \5 P* ~5 N
梯梯....滿唔滿意 肥佬 做 煮播 !?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 亞視主播天下竟為劉曉波抱不平

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。