<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 亞視主播天下竟為劉曉波抱不平
返回列表 回復 發帖

亞視主播天下竟為劉曉波抱不平

勝過CCTVB牙 " I! u: `% @  w1 H! B
6 [" K; Q0 t2 m- m
[youtube]jd-eSx-WAog[/youtube]
禾係 ........ ....... 電梯男
劉醒曾經對非凡講過一句說話:知唔知道呢個世界最惡既係咩野人?
" B6 {/ t7 s- w% L5 U係就來死既人!亞視已經與死人沒分別...仲有咩好驚?
劉醒曾經對非凡講過一句說話:知唔知道呢個世界最惡既係咩野人?
9 L: G, {2 D: `: i+ |& [+ i5 w2 @係就來死既人!亞視已經與死人沒分別...仲有咩好驚?0 e. H# L9 {" A# ^
費事高 發表於 2010-12-7 12:36 AM
  S& t0 o6 a+ g% m
4 U) H+ k- m) c  A$ U1 A0 |# P
中央台正義主播牙
梯梯......點解標題要 加個“竟”字!?
梯梯......點解標題要 加個“竟”字!?
8 O8 d: D4 W  C. ~  L4 ]( [vv1668vv 發表於 2010-12-7 12:45 AM
1 P1 e& \+ l" {3 @# ]# O: M/ \) ?' \- C# e1 r
通常主播天下刀係播垃圾花邊新聞
# U' P! d  t- E& s+ Y 9 z7 l! U# ?5 J: p  R
今晚竟然專為劉曉波牙
流太同浏太牢宫滋到壹定好开芯遮~~
有guts
6 r3 y% E$ X  S7 m4 F+ X4 e係就來死既人!亞視已經與死人沒分別...仲有咩好驚?9 m6 N( H& G, b- ?5 [9 n' A1 f& |
費事高 發表於 2010-12-7 12:36 AM
; O+ `/ \* Y! i, U3 C: f3 T! s6 }: T' m5 s9 {/ u
( i8 {& [$ E# n+ D0 z
0 E5 D# D& A' [6 A係就來死既人!亞視已經與死人沒分別...仲有咩好驚?
) H6 p4 c9 i; x( B費事高 發表於 2010-12-7 12:36 AM
$ v1 U, d9 i5 n- J; P2 i6 n
- b' r! L% y/ L) T7 @- f6 Z7 R哈哈...妙
) l7 N, P6 n4 v9 e! w# c/ `
1 Z( s( O, m3 S# z9 ^
通常主播天下刀係播垃圾花邊新聞 9 N9 ~. I3 F8 {+ E! A4 x6 e

, ]& n1 _. P- C" g今晚竟然專為劉曉波牙 - A3 `( D) U$ R6 \# p" ~
電梯男 發表於 2010-12-7 12:49 AM
2 i- G0 x3 t4 ]* s* Z+ _

! C4 W* q7 X% r" f( m7 j& w+ X) Y% `# ]- u( [1 |7 E
梯梯....滿唔滿意 肥佬 做 煮播 !?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 亞視主播天下竟為劉曉波抱不平

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。