<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
得閒多d入泥探下我地班細啦,好多人掛住你架
Triangel 發表於 2010-12-12 01:01
我夠想搵你班大哥吹吓水咯, 但係忙吖嘛.........
今日先同呀Ruby 姐走咗去傻遊鴨寮街, 真係得啖笑, 連我呀媽都話, 大肚婆可以無乜水腫仲蹦蹦跳, 都算叻得交關~
最好笑係d 舖頭嘅女sales 唔信Ruby 就生得, 仲問點先可以keep 住..........真係吹漲~
好多笑料咖, 我聽日會慢慢寫, 咁耐無返嚟我點都要坐番三五七日先得!
無乜特別喎.........如果要恨大把嘢恨啦, 香港咁多嘢食! 快d 返嚟啦, 預我一星期捉你去任食!
咁耐無蒲頭,近排如何先
自由神 發表於 2010-12-12 01:09 AM
都重係一條友 "望周周" 咁喇
你唔記得我鍾意食沙既咩
clkgtr 發表於 2010-12-12 01:12 AM
咁都幾好呀,至少我地知你無穿無爛無變過
你咁就太過明顯搏舂啦

其實大家都忙過之前啦....
不過就個個都係有時間上網的話,都會黎望下又好、睇下有無野玩都好啦...
都變左習慣囉
自由神 發表於 2010-12-12 01:02
咁又係呀, 個個都大個仔喇...........做開嘢嘅就繼續忙.........
睇嚟最無所事事嘅應該係我lu~
不過你講得啱, 有時間上網的話都會返嚟望吓睇吓, 呢份習慣就好似返屋企咁
近排好日唔上嚟, 一入嚟就見到大皇
clkgtr 發表於 2010-12-12 01:03
蝦.........咁都比你捉到~
點呀你? 近况好嗎?
依家餐餐上26都係用手機,
Triangel 發表於 2010-12-12 01:08
科技先進嘛, 遲d 無人用notebook netbook 咖喇, 將來一部i-pad size 嘅電腦分分鐘勁過desktop 添呀~
咁都幾好呀,至少我地知你無穿無爛無變過
自由神 發表於 2010-12-12 01:13 AM
年紀大, 日日食完飯就不自覺睇睇吓電視就瞓著瞓
clkgtr 發表於 2010-12-12 01:12
好吖, 證明呀"周周"都無走咗去, 仲比你望到~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。