<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
127391# d228216

佢推完仲跑番轉頭!!!
淨係睇西醫? 睇埋中醫跌打好喎.......
淨係睇西醫? 睇埋中醫跌打好喎.......
BOYDWAN 發表於 2010-12-14 02:52 AM
我識多少, 傷咗筋膜, 卒同扶藥冇用, 只可以食藥消炎鬆筋
127391# d228216  

佢推完仲跑番轉頭!!!
BOYDWAN 發表於 2010-12-14 02:51 AM
向前唔夠位
老婆大人催食藥, 我都要off 喇.
d 佬, 真係唔好懶, 如果個醫生唔work 嘅就試吓第二個啦, 身子要緊.
beli, 早d 瞓喇, 聽日見.
笨Tri 你返緊工, 比心機啦!

good night pal ~
老婆大人催食藥, 我都要off 喇.
d 佬, 真係唔好懶, 如果個醫生唔work 嘅就試吓第二個啦, 身子要緊.
beli, 早d 瞓喇, 聽日見.
笨Tri 你返緊工, 比心機啦!

good night pal ~ ...
BOYDWAN 發表於 2010-12-14 03:00 AM
本帖最後由 vv1668vv 於 2010-12-14 03:15 AM 編輯 椅?仲未好呀?不如試下喱隻啦...如果去瘀,舒筋活絡都OK嫁播...

good -night  训先喇 byebye

365 x 274 PIXEL下載

評分次數

aHoU4BnFPsA&feature=player_embedded
d228216 發表於 2010-12-12 07:01 PM
明解,原來D佬隻手就係咁被咬親!
7    6      5    4     3    2    1
明解,原來D佬隻手就係咁被咬親!
Triangel 發表於 2010-12-14 11:39 AM
tritri
http://www.26fun.com/bbs/thread-239887-5-1.html

無陰公呀~~~ 大肚婆蝦人呀~~~~
出門口lu, 希望唔會食到嘔.........
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。