<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
127468# d228216

hahahahahahahahahahahahaha~~~~~ (打邊爐嘅好處就係食食吓可以捧住隻碗行嚟行去~)
真係比呢段嘢笑死~
又真係老土咗d........但係又無人做錯喎, 只不過老人家上去都應該打個電話先吖, 始終都係個女婿同個女嘅屋企吖嘛~
我屋企人都有我d 竇嘅鎖匙咖, 通常我唔喺香港嘅時侯都會上去幫睇吓屋check 吓信箱, 因為唔知我返咗香港未, 每次去我d 竇之前佢地都會打個電話比我先問我喺邊度 (如果我唔得閒都會有秘書同助手仔幫我接佢地電話), 所以呢種情況都無乜可能發生lu, 至多係間屋周圍"發掘"到d 胸圍茶包底褲情趣內衣同小玩具啫~
大人大姐, 有呢d 嘢好正常吖, 至多係我母親大人問過我 "你d 女朋友嘅胸圍底褲留喺度, 咁佢著乜走? ", 然後都係哈哈笑咁收場~
何况如果係老公老婆身份, 就更加無乜好尷尬啦, 攞正牌噃~
其實嗰位朋友有樣嘢忽略咗嘅: 鎖門
習慣問題, 通常如果我同老婆仔兩個人一齊, 不論酒店定屋企, 都會閂門後鎖埋門, 咁就算有人開到門鎖都開唔到門, 避免尷尬情況只係其次, 保安理由先係主因......大佬, 依家d 賊好叻咖~
Ruby 以前都無呢個習慣, 自從同我一齊之後依家每次齊齊入屋之後都會順手鎖埋門lu~
好! 出番去繼續霎~
大皇想問樣野...................個市咁怪, 日日大陰觸, 跌咁耐冇反彈,  係咪大戶撤退??
d228216 發表於 2010-12-16 21:42
本帖隱藏的內容需要積分高於 3700 才可瀏覽
127468# d228216  

hahahahahahahahahahahahaha~~~~~ (打邊爐嘅好處就係食食吓可以捧住隻碗行嚟行去~)
真係比呢段嘢笑死~
又真係老土咗d........但係又無人做錯喎, 只不過老人家上去都應該打個電話先吖, 始 ...
BOYDWAN 發表於 2010-12-16 10:01 PM
得閒睇埋..

續集
咁果時係唔係都係咁難食?
clkgtr 發表於 2010-12-16 01:07 AM
果時細個
好窮,咁平既日本野又食得飽好少見
所以食過一次咁大把
唔係難食~係好怪
魚好凍,飯超熱

加上果時無咁高要求,只係當一餐飯,無咩特別
只係唔想去多次,但絕未有反感既
膠登, 隻歌重正

uCTZcgwv40A
d228216 發表於 2010-12-16 01:16 AM
陰公,全世界都知佢難食.....
sinmo
我地食開$68任食
d228216 發表於 2010-12-16 07:51 PM
幾時姐
**** 本內容被作者隱藏 ****
BOYDWAN 發表於 2010-12-16 10:07 PM
Diu~我睇唔L到添
積分高於 15000 才可瀏覽
d228216 發表於 2010-12-17 00:34
再set 過咯..........
d228216 發表於 2010-12-17 12:34 AM
我好窮
連fun都少過人
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。