<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
  X 2

睇嚟kt 得罪咗一個扒手集團......
BOYDWAN 發表於 2010-12-21 12:49 AM
多行不義.....
文雀呢樣嘢係世界性嘅~
佢都真係黑仔喎, 連中兩嘢, 仲難中過老麥抽中太平山~
文雀呢樣嘢係世界性嘅~
BOYDWAN 發表於 2010-12-21 12:51 AM
歐州特別多文雀, 去巴塞試過搞到錯過廉航

反而印度仲安全..
嗰度咁多貨車, 除非再早d, 否則都係咪咁招榣好......
BOYDWAN 發表於 2010-12-21 12:51 AM
有幾姐!等我見識下都好呀~
跟手埋去認親認戚
之後可以加多隻炸脾外賣後數
文雀呢樣嘢係世界性嘅~
好在佢2次加埋都係$680
當買個教訓
佢都真係黑仔喎, 連中兩嘢, 仲難中過老麥抽中太平山~
BOYDWAN 發表於 2010-12-21 12:52 AM
Uncle Toy 回報近排成日見KTfun ....都俾文雀有機可乘
歐州特別多文雀, 去巴塞試過搞到錯過廉航

反而印度仲安全..
Tu-160 發表於 2010-12-21 00:56
咁話時話喎, 好多時侯d 落後國家民風馴樸好多喎, 一係就求你幫, 一係就擺明搶, 無咁古惑喎~
有幾姐!等我見識下都好呀~
跟手埋去認親認戚
之後可以加多隻炸脾外賣後數
自由神 發表於 2010-12-21 00:56
你比d 大志吖大佬! 搞咁多嘢為隻炸髀?!
好在佢2次加埋都係$680
當買個教訓
自由神 發表於 2010-12-21 00:57
呢樣唔關錢事, 係佢個樣鑿住"welcome" 呢吓先大鑊......
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。