<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
Rubyの創戰紀............呀, 唔係, 係戰創紀先啱........

前日晏晝, 兩公婆百無聊賴; 正當諗住趁機會偷偷入書房上網之際, 雄霸失驚無神話不如去d 未去過嘅地方.......
我當時就諗: 夜總會呀???  唔知有 ...
BOYDWAN 發表於 2011-1-7 09:25 PM
睇咗半個鐘 ...食牛扒硬係去帝國中心地下果間Chris, 8舊幾果個餐你呀雄霸實夠食

http://www.tsimshatsuicentre.com.hk/shop_detail_tc.asp?shop_id=34

評分次數

• BOYDWAN

睇咗半個鐘 ...食牛扒硬係去帝國中心地下果間Chris, 8舊幾果個餐你呀雄霸實夠食

http://www.tsimshatsuicentre.com.hk/shop_detail_tc.asp?shop_id=34
d228216 發表於 2011-1-7 21:37
雄霸懶行吖嘛, 所以物中伏咯~
Chris 我地試過喇, 呢間的確係幾得, 無介紹錯~
雄霸懶行吖嘛, 所以物中伏咯~
Chris 我地試過喇, 呢間的確係幾得, 無介紹錯~
BOYDWAN 發表於 2011-1-7 09:46 PM
我以前成日去
bath~ ho lang dung~~~
可能佢都覺得太搞笑, 所以佢都忍唔住講: 平時都有好多放喺臺面咖, 不過好快就無晒, 仲要係老人家拎最多......都唔明d 人要嚟做乜?
呢個謎我就真係唔識解, 我淨係見到呀雄霸已經快放拋離我廿幾個身位, 講句唔該後就急追.......
民間疾苦, 唉, 個姐姐都應該只係不好意思說...
十紙皮過活的老人家...眼看街上這幾年越來越多, 住半山有錢人地方可能永遠也見不到...
唞咗一陣, 繼續.
我話不如睇睇有無hourly locker, 放低d 嘢先.........搜尋完本指南後, 結果完來係無嘅!
咁就大鑊, 點拎喎?
呢個時侯, 雄霸好叻咁講: 不如我地買部手推車吖?
"吓!? 咁您教我去邊度買喇.......? "
於是我決定去搵呀詢問處姐姐幫手, 好彩佢都好好人, 叫我交低比佢, 仲話佢10點收工........不過我唔明點解要我話比佢聽我叫乜名電話幾多號呢? 佢都比咗張紀錄紙我啦, 唔通我會走咗去唔要d 嘢咩.....
頂樓戲院果層, 有間書局附近應該有LOCKER
我係個姐姐都要問大皇名同電話啦
瀟灑風流的大皇幾時番來
多謝支持娛樂滿紛
民間疾苦, 大皇高高在上又點會知...唉, 個姐姐都應該只係不好意思說...
十紙皮過活的老人家...

瀟灑風流的大皇幾時番來 ...
admin 發表於 2011-1-7 10:24 PM
網主你好 !!! 我專登入黎向你打招呼 , 咁乖 , 係咪應該加下分???

評分次數

• admin

Rubyの創戰紀............呀, 唔係, 係戰創紀先啱........

前日晏晝, 兩公婆百無聊賴; 正當諗住趁機會偷偷入書房上網之際, 雄霸失驚無神話不如去d 未去過嘅地方.......
我當時就諗: 夜總會呀???  唔知有 ...
BOYDWAN 發表於 2011-1-7 09:25 PM
哈哈,APM係我呢D人去嫁
大皇你都係去番蒲開果頭啦
民間疾苦, 唉, 個姐姐都應該只係不好意思說...
十紙皮過活的老人家...眼看街上這幾年越來越多, 住半山有錢人地方可能永遠也見不到...

我係個姐姐都要問大皇名同電話啦:d ...
admin 發表於 2011-1-7 10:24 PM
我朝朝坐地鐵番學,就係見到D阿婆排完又排咁去拎D免費報紙...
日日俾D阿姐指住黎小都仲要厚著面皮去排...
果陣真係個心唔多好受~
我朝朝坐地鐵番學,就係見到D阿婆排完又排咁去拎D免費報紙...
日日俾D阿姐指住黎小都仲要厚著面皮去排...
果陣真係個心唔多好受~
自由神 發表於 2011-1-7 11:47 PM
係貪得無厭, 唔值得可憐.
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。