<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
本帖隱藏的內容需要積分高於 400 才可瀏覽
我唔識呢種誇場次投注...
自由神 發表於 2011-1-16 01:34 AM
你用什麼投注方式
投注站現金投注or網上投注?
你用什麼投注方式
投注站現金投注or網上投注?
小小康 發表於 2011-1-16 01:42 AM
投注站
自動售票機可以o係touch screen揀,唔識可以請教馬會職員,佢哋都係日日咁教人
...........不過我宜家好似陶毒緊你哋
自動售票機可以o係touch screen揀,唔識可以請教馬會職員,佢哋都係日日咁教人
小小康 發表於 2011-1-16 01:48 AM
真心話,唔講開呢個topic
我就六合彩加有時賭下波仔
馬仔我就會睇,都係為同老豆吹水

而家咪少左波仔同六合彩,變左少少馬仔
使既錢一樣,不過唔同範疇姐

加上小注,我就一定唔算塗毒既
小小康 發表於 2011-1-16 01:48 AM
http://www.starhk.com/bbs/viewthread.php?tid=208886&page=4156#pid3336695

先見之明
http://www.starhk.com/bbs/viewthread.php?tid=208886&page=4156#pid3336695

先見之明
d228216 發表於 2011-1-16 01:53 AM
就憑你句,咁以後唔再毒你哋
就憑你句,咁以後唔再毒你哋
小小康 發表於 2011-1-16 01:55 AM
真心話,唔講開呢個topic
我就六合彩加有時賭下波仔
馬仔我就會睇,都係為同老豆吹水

而家咪少左波仔同六合彩,變左少少馬仔
使既錢一樣,不過唔同範疇姐

加上小注,我就一定唔算塗毒既 ...
自由神 發表於 2011-1-16 01:51 AM

馬會高層班飯桶
將六合彩由5蚊改做10蚊一注,加幅100%
連買個希望都冇埋
俾我哋照買5蚊一注,中就中半注都好ㄚ
至前次次買開5注,宜家一定唔會次次買
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。