<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 點解無左個吹水區既?
返回列表 回復 發帖

點解無左個吹水區既?

貶一下眼就已經5年,好多舊友新朋,最估唔到,
- j8 C9 g2 f' s" f" J+ V重有一班好幾年前既朋友重係度,/ b7 z) j) _( f& H2 c6 F
哈哈,唔知會唔會有返個吹水版,' o8 J: |& s/ ^% t" r
重好似已前咁興旺呢?呵呵^^

評分次數

• admin

1# william303 以前个吹水區點嫁??
失去自由邪神回歸
借勢入黎吹兩板
以前個吹水區就猛啦,差唔多24小時都有人係度同你吹水,
1 [3 c  z# n; h" f7 u. R" e+ Y需然都係一d無聊野,但係悶起上黎,有人陪你吹下都唔錯架,
% `/ d6 a; }4 g" p尢其一班版主上黎除去自已個版外,就入吹水區啦,, q) _- U2 T* U( Q# ]
真係好懷念,你可以睇返上面,都有好幾個主題啦,左仔開果個^^
以前個吹水區就猛啦,差唔多24小時都有人係度同你吹水,
- `1 R. G4 [( l需然都係一d無聊野,但係悶起上黎,有人陪你吹下都唔錯架,& t; ]% t' r% _. ~. m1 N8 E
尢其一班版主上黎除去自已個版外,就入吹水區啦,* z' }" q* p, r2 w: D
真係好懷念,你可以睇返上面,都有好幾個主題啦 ...
$ T$ L( G& r6 N# iwilliam303 發表於 2011-1-18 10:05 AM
原來以前呢度咁好玩嫁?) C" h/ o5 Y! p4 y$ M# h
而家呢度無咩純傾計既貼喇!
/ c9 }6 k' `& C6 n3 P懷念呀!
失去自由邪神回歸
貶一下眼就已經5年,好多舊友新朋,最估唔到,
# J& n7 P: q/ u& F4 M; a重有一班好幾年前既朋友重係度,
/ ^- d% r! w0 ^: r+ a哈哈,唔知會唔會有返個吹水版,
9 `3 f$ o5 d' l. a4 f$ @. O4 A2 @重好似已前咁興旺呢?呵呵^^" I! t/ ?9 J* A1 I: U" Y
william303 發表於 2011-1-17 11:21 AM
5 t3 P% K/ V, K4 J  Q
% S2 g2 M& p* lhello , long time no see....吹水版係度, 重有2個, 只不過冇咩人來
% A! W, Z* m/ t7 g, u% f* s- j6 {- J/ t( X) `
hello , long time no see....吹水版係度, 重有2個, 只不過冇咩人來
2 x8 i+ \* g6 s9 ?* xd228216 發表於 2011-1-18 02:56 PM
我唔知講吹咩區?
失去自由邪神回歸
哈哈
& M/ `. h5 G6 M+ R' r最記得,版主版友各抒己見 輪流互相開片,火爆鼎盛情況...過癮到 呢...
哈哈3 l: r# Q/ u, E. F& x, n- ^* u# L
最記得,版主版友各抒己見 輪流互相開片,火爆鼎盛情況...過癮到 呢... + ^4 A8 N+ y9 Y& M. I6 l7 B
vv1668vv 發表於 2011-1-18 04:09 PM
過癮的是蟻民, 站於當權者的立場, 「河蟹」比甚麼都重要!!!
. _- @: J4 s1 R6 `$ H4 W/ ~6 z9 p本網的終極目標是祖國13億人民都可閱覽, 切不可出現反 共言論,
. t( m$ z2 m+ p! k6 Q9 y1 N/ I! E破壞北望神州的大計!!!
6# d228216
# j2 f+ b' p  @* J真係好耐無見你啦,呵呵,版主大大啊
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 點解無左個吹水區既?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。