<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 點解無左個吹水區既?
返回列表 回復 發帖

點解無左個吹水區既?

貶一下眼就已經5年,好多舊友新朋,最估唔到,
( t9 s1 J8 R$ c% g* W3 }* N6 C重有一班好幾年前既朋友重係度,. E7 T1 v2 F- a6 u$ o# y* s. g
哈哈,唔知會唔會有返個吹水版,
  ~- F# u+ A2 }8 |重好似已前咁興旺呢?呵呵^^

評分次數

• admin

1# william303 以前个吹水區點嫁??
失去自由邪神回歸
借勢入黎吹兩板
以前個吹水區就猛啦,差唔多24小時都有人係度同你吹水,0 |9 D3 g& i8 [
需然都係一d無聊野,但係悶起上黎,有人陪你吹下都唔錯架,& i* c6 N4 h8 U6 |" q+ e; u2 ?
尢其一班版主上黎除去自已個版外,就入吹水區啦,
0 q) r$ Q4 ]. c1 h. ^真係好懷念,你可以睇返上面,都有好幾個主題啦,左仔開果個^^
以前個吹水區就猛啦,差唔多24小時都有人係度同你吹水,
# o2 R  [  z# V& N, d1 }- F需然都係一d無聊野,但係悶起上黎,有人陪你吹下都唔錯架,+ X- N' B9 B3 @9 M4 I( P) @. J- ?
尢其一班版主上黎除去自已個版外,就入吹水區啦,
9 C3 `2 n( `. g. d7 O+ A真係好懷念,你可以睇返上面,都有好幾個主題啦 ...
+ k1 Y: u8 k2 Y3 @; ?william303 發表於 2011-1-18 10:05 AM
原來以前呢度咁好玩嫁?: O- T$ d4 Z, b3 r7 Y
而家呢度無咩純傾計既貼喇!
" ]) M: p- N2 Q. M懷念呀!
失去自由邪神回歸
貶一下眼就已經5年,好多舊友新朋,最估唔到,
' r. p+ x; w0 ^! R( i重有一班好幾年前既朋友重係度,5 e. ?- q, J8 K/ \3 ^$ h9 Q* g4 l, Y
哈哈,唔知會唔會有返個吹水版,0 T% D# l: B* N  c
重好似已前咁興旺呢?呵呵^^5 T% D0 e: j, M3 g; T
william303 發表於 2011-1-17 11:21 AM
  J$ V4 s0 Z- d* j1 k7 Y
8 `) T: i2 E" p  c" K9 P( ?0 w
hello , long time no see....吹水版係度, 重有2個, 只不過冇咩人來
4 t: Y! n' h0 C) Z! g: F8 k  X

! Z" }, A* i0 y5 W# Q  Q  Z% hhello , long time no see....吹水版係度, 重有2個, 只不過冇咩人來, F5 v6 H2 r' @* m3 i: y$ c: K
d228216 發表於 2011-1-18 02:56 PM
我唔知講吹咩區?
失去自由邪神回歸
哈哈
* }* R. I9 T$ C( [: D最記得,版主版友各抒己見 輪流互相開片,火爆鼎盛情況...過癮到 呢...
哈哈
: l# u, _- |* O8 a0 b最記得,版主版友各抒己見 輪流互相開片,火爆鼎盛情況...過癮到 呢...
& s7 L& K: E1 b  [vv1668vv 發表於 2011-1-18 04:09 PM
過癮的是蟻民, 站於當權者的立場, 「河蟹」比甚麼都重要!!!7 u+ c# [% C) a$ c
本網的終極目標是祖國13億人民都可閱覽, 切不可出現反 共言論,
  z9 I2 }9 ]: q9 _1 M破壞北望神州的大計!!!
6# d228216 - J' e1 }& R) }" w( \; M: }% c
真係好耐無見你啦,呵呵,版主大大啊
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 點解無左個吹水區既?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。