<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 點解無左個吹水區既?
返回列表 回復 發帖

點解無左個吹水區既?

貶一下眼就已經5年,好多舊友新朋,最估唔到,
7 r4 L) v8 k( P8 O4 F, g5 @. \$ w重有一班好幾年前既朋友重係度,. D3 w  X' E5 y% y
哈哈,唔知會唔會有返個吹水版,
/ L) `* ], n% y5 z+ {3 K) Q+ n- L重好似已前咁興旺呢?呵呵^^

評分次數

• admin

1# william303 以前个吹水區點嫁??
失去自由邪神回歸
借勢入黎吹兩板
以前個吹水區就猛啦,差唔多24小時都有人係度同你吹水,6 l0 K* _2 r* D9 k4 S
需然都係一d無聊野,但係悶起上黎,有人陪你吹下都唔錯架,+ C2 u3 ~' B4 D
尢其一班版主上黎除去自已個版外,就入吹水區啦,
/ h; q" I6 ~+ S9 z真係好懷念,你可以睇返上面,都有好幾個主題啦,左仔開果個^^
以前個吹水區就猛啦,差唔多24小時都有人係度同你吹水,0 E5 Q; u8 B: \1 E
需然都係一d無聊野,但係悶起上黎,有人陪你吹下都唔錯架,# |; d3 ?# Q6 y" X
尢其一班版主上黎除去自已個版外,就入吹水區啦,
+ v% B( i6 J7 v' [6 P真係好懷念,你可以睇返上面,都有好幾個主題啦 ...
4 }& \+ B% n: v  k7 g* n8 `william303 發表於 2011-1-18 10:05 AM
原來以前呢度咁好玩嫁?
6 p8 B. D) _2 c! o1 P$ i而家呢度無咩純傾計既貼喇!
" G( a- h' Y% y! Y懷念呀!
失去自由邪神回歸
貶一下眼就已經5年,好多舊友新朋,最估唔到,% @# x/ Z& }2 \1 |" q5 h
重有一班好幾年前既朋友重係度,
% q7 z  W5 o; ~4 c% X哈哈,唔知會唔會有返個吹水版,
0 \% m" l0 T( ]6 M重好似已前咁興旺呢?呵呵^^7 c3 `0 w* X3 M# c, k
william303 發表於 2011-1-17 11:21 AM
; |- E) p+ l+ G# p; T% i8 H
4 c7 C. U4 e8 J; a8 \hello , long time no see....吹水版係度, 重有2個, 只不過冇咩人來
* n3 ]7 z/ u* g9 \' K

4 b* N" X; K* h3 Vhello , long time no see....吹水版係度, 重有2個, 只不過冇咩人來
; d, y9 O" t6 e% K, Qd228216 發表於 2011-1-18 02:56 PM
我唔知講吹咩區?
失去自由邪神回歸
哈哈
5 k0 l/ A9 E" W4 ^  L0 t1 M$ Y7 Q最記得,版主版友各抒己見 輪流互相開片,火爆鼎盛情況...過癮到 呢...
哈哈
2 V4 ^6 d5 `1 `' s3 A( ^4 d- n最記得,版主版友各抒己見 輪流互相開片,火爆鼎盛情況...過癮到 呢...
; U! g4 _1 H' S  W0 dvv1668vv 發表於 2011-1-18 04:09 PM
過癮的是蟻民, 站於當權者的立場, 「河蟹」比甚麼都重要!!!
8 f) W4 C3 D1 @* d本網的終極目標是祖國13億人民都可閱覽, 切不可出現反 共言論,
1 `5 Z; o% j1 b* R7 _9 M破壞北望神州的大計!!!
6# d228216 * M& a7 |5 b( Z
真係好耐無見你啦,呵呵,版主大大啊
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 點解無左個吹水區既?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。