<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
車又唔算喎, 因為每款車都有唔同功能, 用途同玩法都有好多差別, 四門,兩門,mpv, jeep, 七人車都已經好多嘢好唔同; 先唔好講價錢同品牌, 就算只係一部corolla, 都已經同一部mpv 唔同楂法同玩法啦~

你係"依 ...
BOYDWAN 發表於 2011-1-21 11:32 AM
咁大皇對電鏟車有咩心得? 過年想買部新車鏟貨

p.s. hsbc can go $93??
有無諗去邊度定居呀?
無奶由要忍受香港啲死人教育系統。
大邪神 發表於 2011-1-21 11:35
應該會去美國生蛋, 然後先再諗.
我就想香港, Ruby 就想新加坡, 我屋企人就想美國, 岳父佢地就想日本..........聯合國咩!
車又唔算喎, 因為每款車都有唔同功能, 用途同玩法都有好多差別, 四門,兩門,mpv, jeep, 七人車都已經好多嘢好唔同; 先唔好講價錢同品牌, 就算只係一部corolla, 都已經同一部mpv 唔同楂法同玩法啦~

你係"依 ...
BOYDWAN 發表於 2011-1-21 11:32 AM
唉,,,我呢啲“臘鴨青年”,畢左業都無工開,,,
失去自由邪神回歸
二月尾三月頭.........諗起都震過貓王.........
BOYDWAN 發表於 2011-1-21 11:25 AM
到時你儲齊雄霸、風同雲(你做文丑丑啦)可以係門口掛個中华英雄招牌
咁大皇對電鏟車有咩心得? 過年想買部新車鏟貨

p.s. hsbc can go $93??
d228216 發表於 2011-1-21 11:36
你咪玩啦! 我連鏟車有乜牌子都一舊雲呀衰公~

p.s. seems can only reach 91
應該會去美國生蛋, 然後先再諗.
我就想香港, Ruby 就想新加坡, 我屋企人就想美國, 岳父佢地就想日本..........聯合國咩!
BOYDWAN 發表於 2011-1-21 11:39 AM
香港就咪啦,,,,
新加坡唔錯呀
失去自由邪神回歸
香港就咪啦,,,,
新加坡唔錯呀
大邪神 發表於 2011-1-21 11:41 AM
去新加坡做羔羊咩?
唉,,,我呢啲“臘鴨青年”,畢左業都無工開,,,
大邪神 發表於 2011-1-21 11:39
畢咗業先再講啦, 未戰先降, 真係鬧得你少~
依家周街臘鴨, 你物將來管臘鴨做臘味煲咯~
到時你儲齊雄霸、風同雲(你做文丑丑啦)可以係門口掛個中华英雄招牌
d228216 發表於 2011-1-21 11:40
我想做無名匿埋算喇, 不過睇怕都係做泥菩薩多d ~
呀雄霸開始有產前恐懼症, 好多嘢驚; 又未至於抑鬱, 我就話無嘢好驚, 最緊要佢安全ok, 乜都唔重要.
我諗我真係唔會係好老豆..........
BOYDWAN 發表於 2011-1-21 11:36 AM
我老母生兩個都係咁啦。
你一定係好老豆啦,呢度咁多人認你做老豆
失去自由邪神回歸
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。