<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
香港就咪啦,,,,
新加坡唔錯呀
大邪神 發表於 2011-1-21 11:41
新加坡好柒咖, 兢爭唔低過香港....
去新加坡做羔羊咩?
d228216 發表於 2011-1-21 11:43
咁呀雄霸都有版你睇啦, 真係食草動物嚟咖~
去新加坡做羔羊咩?
d228216 發表於 2011-1-21 11:43 AM
教育好過香港,壓力細過日本。
女易溝過美國
失去自由邪神回歸
我老母生兩個都係咁啦。
你一定係好老豆啦,呢度咁多人認你做老豆
大邪神 發表於 2011-1-21 11:46
自己知自己事, 我一係就train 到佢死咁滯, 一定無乜童年快樂可言;  一係就由得佢鍾意點就點, 淨係識吃喝玩樂嫖賭飲吹, 大咗就知大0樂~
畢咗業先再講啦, 未戰先降, 真係鬧得你少~
依家周街臘鴨, 你物將來管臘鴨做臘味煲咯~
BOYDWAN 發表於 2011-1-21 11:44 AM
盡力而為嫁炸,都唔知自己識啲咩。
失去自由邪神回歸
教育好過香港,壓力細過日本。
女易溝過美國
大邪神 發表於 2011-1-21 11:49
兩者其實差唔多, 只係產業人口方面分佈平均, 所以唔覺咋.
不過女就...........唔駛溝嘅, 係女溝返仔轉頭!   唔..........希望醫生照錯, 兩件都係仔咁就無所謂, 否則都係唔好諗新加坡!
盡力而為嫁炸,都唔知自己識啲咩。
大邪神 發表於 2011-1-21 11:52
知知為知之,不知為不知.
切記.
自己知自己事, 我一係就train 到佢死咁滯, 一定無乜童年快樂可言;  一係就由得佢鍾意點就點, 淨係識吃喝玩樂嫖賭飲吹, 大咗就知大0樂~
BOYDWAN 發表於 2011-1-21 11:51 AM
自由好啦!我識得太多係自由之後會自己生性。
加上你咁叻,你啲仔女一定唔少野。
失去自由邪神回歸
兩者其實差唔多, 只係產業人口方面分佈平均, 所以唔覺咋.
不過女就...........唔駛溝嘅, 係女溝返仔轉頭!   唔..........希望醫生照錯, 兩件都係仔咁就無所謂, 否則都係唔好諗新加坡! ...
BOYDWAN 發表於 2011-1-21 11:56 AM
兩個都仔,咪溝曬啲女?!!!!!
失去自由邪神回歸
,自由好啦!我識得太多係自由之後會自己生性。
加上你咁叻,你啲仔女一定唔少野。
大邪神 發表於 2011-1-21 11:59
我有咁長時間睇到佢地大先算啦~
係都係辛苦雄霸同我地屋企人啫~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。