<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 毓民大舊醞釀退黨
返回列表 回復 發帖
9 @. m; t5 ]7 m" B2 L, U% ~" ?

& N, ?* d: p2 C, B如果相信選民的眼睛是雪亮的, 睇下黃毓民下次選舉票數有無升跌,   m  [, a2 K4 \4 @0 R
那就反映出普羅大眾的想法, 無需爭拗
0 y% F# y2 b% K% ?" P1 V6 uandyho 發表於 2011-1-21 08:04 PM
其實我對政治不太有興趣。
5 \) ]: |1 I4 }* {只是路過有感而發。
失去自由邪神回歸
最初黃毓民退下來, 話要讓年輕一代接棒, 結果個黨內選出來的新主席唔聽佢話, $ ^0 p% V5 V1 I) j
就在自己節目炮轟新主席, 而家就玩退黨, 真係完全體驗民主精神- _2 N9 M6 u' C
大家日後記得投票選黃毓民讓佢連任, 靠佢幫你爭取民主, 香港一定有救:goo ...
% ?7 ~( L6 o; e# r! Qandyho 發表於 2011-1-21 02:26 PM
% o1 p$ _, ]( C2 M8 T3 v

& o7 B6 n# d( h, D/ {& ?/ o! g會唔會好似玩五區公投咁 ~ 退黨之後又玩詢眾要求入返去?   

評分次數

• BOYDWAN

唉....真係兩面都幫唔落 ! A$ w7 D6 I) u( O7 J; M
9 A: ]" X1 h  o* e1 P
先不論誰是誰非,誰對誰錯,2 _* f' Q9 l  s8 O9 t4 h+ k& f4 Z7 B
唔談論其他廢柴二打六,6 ~1 e* \8 d* f, o8 }
黃陶二人,多年兄弟相稱,信念一致,一齊打江山,0 P) V: u, l9 H+ m' ?
點解二人關係忽然會180度大轉變,變成死對頭? ( |/ i4 I7 n/ L7 r4 U8 h, }. h8 L
有乜咁大件事,唔 ...: ^" ?& Y- C3 e2 y2 V4 ?0 R
infjlam 發表於 2011-1-21 05:09 PM
1 |* ]7 a# @) E. f3 M- P  L9 c; x- M' r
阿陶都坐正好耐 ~ 兩人關係變差 ~ 未必係"忽然180度大轉變"

評分次數

• BOYDWAN

不能太武斷,各有各唔着。" c  T, V' o2 n$ b; i2 I
你咁樣抹黑同下定論,未免太不負責任。2 {' J, [, @: j/ w1 D
大邪神 發表於 2011-1-21 05:52 PM
5 }  u6 _% e/ X& z, P  ^( X1 X% _# F6 b3 o5 g
你認為佢要負乜野責任??  
哈哈,第三隻手的確存在。
3 t  w5 n# v8 \8 H/ M. j6 `如果唔係唔會兩個稱兄道弟既人會咁樣反面既
& k& d& M; P$ `+ E* b# f只係你認為我講既係你心入面果隻姐。* ]8 ^! @  f/ [5 c) j! K8 ~% t4 C/ G
大邪神 發表於 2011-1-21 07:40 PM
6 r7 E0 a8 C: D# e& K
6 d4 _7 d+ [* e" T' G' o) h係囉 ~ 唔使審 ~ 梗係又有人政治迫害啦   
, `5 R; e( e; c8 o

% e& v  c" Z/ S  C% i1 ^: k0 j" Q' n如果相信選民的眼睛是雪亮的, 睇下黃毓民下次選舉票數有無升跌, ( W' a. m, ?" e
那就反映出普羅大眾的想法, 無需爭拗4 A2 @  i" F0 X* `9 m+ z
andyho 發表於 2011-1-21 08:04 PM
7 l% j7 |5 |8 \" {- y1 j( I# w/ H
9 J+ K+ S' u8 Z2 @8 m' f" t我係新界西選民 ~ 以前我投大舊 ~ 但上次開始 ~ 已經唔再投佢   
' d* E; O$ n, Q3 z8 F9 E8 n

. Q" f7 P# B2 h, a9 T3 H阿陶都坐正好耐 ~ 兩人關係變差 ~ 未必係"忽然180度大轉變": ~$ K5 ^4 f( M9 T4 B! O
KNY 發表於 2011-1-21 11:21 PM
' ]: M  a0 {4 S4 Z
& ?( W- a+ z4 s1 Y  q' }1 v
有幾耐?唔夠一年都叫好耐?
: `* t2 C+ v8 @5 u! P; _先唔好計耐唔耐...0 \. W7 P% g3 v' q
身為街外人,只係覺得好奇怪,! \+ F/ s' w" S$ T9 z4 I$ Z
唉...一盆散沙,
0 T) B* U* i8 q% P黃巾聲勢浩大都冇用,到頭來起義失敗,
8 w* }% L2 t# ?7 G* q1 H# o9 u都只會俾人叫做賊
4# infjlam 有信念唔會成功,一定要有手段。
, G$ X) v% b5 ~& S只怪手段唔及第三隻手。6 e9 _3 o5 t3 K' _
大邪神 發表於 2011-1-21 05:57 PM
" K$ U" x4 S- L8 l7 J5 J0 ]3 U9 _' K( ?) J, T7 q
成班柴娃娃,烏合之眾,連個傻o既,都可做到副秘書長,
1 e, O- x: Q' C! d3 x; ^那一刻起,我已知社民下場,係日本郵船...
其他事,我先唔評論,
9 ~4 q; d1 X" a/ x- ]% C5 Z但有件事,我覺得毓民講得非常之啱,5 O: ^# M7 O% l& @% [* h: \; \$ y
就係社民班廢柴二打六,正經野唔做,
9 K6 X- n4 Z. U6 @. }卻日日掛住上高登,上facebook自濁打飛機,% Y6 z4 y' O: \2 }
以為咁就搞得起個黨?
3 }2 L- ^5 N- t7 m2 ^得o既我就跟你挽鞋!
其實我對政治不太有興趣。) ^% _4 |8 x2 w4 n/ D" N# r
只是路過有感而發。& U( P1 N' L6 |. j" N" X; W
大邪神 發表於 2011-1-21 08:43 PM
. K+ ]9 P" \. ]  z/ W# Q' c! y
/ I( l! [% Z" q1 S
你講野同你個頭像一樣咁特別,   j, X; n% t8 g- G2 F  d8 k
一邊去評論他人的政見, 最後卻話自己對政治無興趣
& E, z  c( }& E( V5 Q0 k
9 L  b1 _6 E" O" K我嘗試學下你講野:0 Q8 q7 X9 R' j- p- Z
「其實我對賭波不太有興趣, 只是路過投注站買左3個波膽, 4條過關飛, 6場主客和,
- ~1 K" j; Z) X- S- }1 p9 ]我要講多次, 我對賭錢是不太有無興趣的」

評分次數

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 毓民大舊醞釀退黨

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。