<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 毓民大舊醞釀退黨
返回列表 回復 發帖
4 b" `# B7 b+ f& Y5 B& C! ]. c

0 A$ b) O7 ?; R$ Y1 R, i如果相信選民的眼睛是雪亮的, 睇下黃毓民下次選舉票數有無升跌, / y8 N7 L7 t0 u; A
那就反映出普羅大眾的想法, 無需爭拗  I- Y$ Q* O' q" d
andyho 發表於 2011-1-21 08:04 PM
其實我對政治不太有興趣。) `" f9 N8 P7 a# b6 n
只是路過有感而發。
失去自由邪神回歸
最初黃毓民退下來, 話要讓年輕一代接棒, 結果個黨內選出來的新主席唔聽佢話,
. k4 ]7 U2 S3 p$ G, Q就在自己節目炮轟新主席, 而家就玩退黨, 真係完全體驗民主精神+ s. @9 u% a: ?8 i! D  [2 k1 a
大家日後記得投票選黃毓民讓佢連任, 靠佢幫你爭取民主, 香港一定有救:goo .... F+ L! ?6 I0 r0 j9 q
andyho 發表於 2011-1-21 02:26 PM
& {% a0 J9 X* |& T9 W. b
2 }  o. l8 k0 s/ W. O會唔會好似玩五區公投咁 ~ 退黨之後又玩詢眾要求入返去?   

評分次數

• BOYDWAN

唉....真係兩面都幫唔落
0 I2 R, Y. V5 {0 W8 Z! Q9 |% r  O
0 R% d( Q1 ~7 ?& s" V, C先不論誰是誰非,誰對誰錯,' }" M+ h0 |* J! X1 A/ d2 I7 i
唔談論其他廢柴二打六," s8 z- L2 h+ _& e- z
黃陶二人,多年兄弟相稱,信念一致,一齊打江山,
' W$ B  S# o, h, f1 x- m' v/ A9 H3 t點解二人關係忽然會180度大轉變,變成死對頭?
: x2 W5 V* x, M) V" V有乜咁大件事,唔 ...
6 N9 b2 T, X6 C4 n- Ginfjlam 發表於 2011-1-21 05:09 PM
6 Y5 k# u" P. \! q8 I+ x1 L( w$ T# x2 I- s/ }1 L" N/ |6 \
阿陶都坐正好耐 ~ 兩人關係變差 ~ 未必係"忽然180度大轉變"

評分次數

• BOYDWAN

不能太武斷,各有各唔着。
' E. x! O( b# F* ?+ Y& G你咁樣抹黑同下定論,未免太不負責任。" d4 d6 N9 ]/ Z( q' c
大邪神 發表於 2011-1-21 05:52 PM
( z" u! Z7 `! L  ]; P4 y
- K: m0 S  a( L4 S你認為佢要負乜野責任??  
哈哈,第三隻手的確存在。
) v6 g+ V- M* t" z6 A( r3 ~如果唔係唔會兩個稱兄道弟既人會咁樣反面既
* Z* X: r1 B6 }9 H# Z只係你認為我講既係你心入面果隻姐。
. n' M6 ?4 v- O- G大邪神 發表於 2011-1-21 07:40 PM
8 T" w  P+ E. I- g4 U. S) F5 ?2 s+ C
係囉 ~ 唔使審 ~ 梗係又有人政治迫害啦   
1 R: ?: |( ?1 @0 g1 T, V3 |! ~# L! O, B4 H
如果相信選民的眼睛是雪亮的, 睇下黃毓民下次選舉票數有無升跌, ! g3 }' h+ f9 f
那就反映出普羅大眾的想法, 無需爭拗
" |+ C5 q2 C/ `% B% j9 O4 yandyho 發表於 2011-1-21 08:04 PM
1 r; g: }  e# o+ }5 `; L3 z' ]7 N' ~4 j4 u
我係新界西選民 ~ 以前我投大舊 ~ 但上次開始 ~ 已經唔再投佢   
  E* x6 Y2 F2 ^  h

' X' S* C9 E1 _4 w$ U阿陶都坐正好耐 ~ 兩人關係變差 ~ 未必係"忽然180度大轉變"
; ~' T: [/ v: G) x3 y( RKNY 發表於 2011-1-21 11:21 PM
' G; }+ a' Y) T2 ?3 _7 Y
* I& G7 y: O! ~& l有幾耐?唔夠一年都叫好耐?
. K# e* q& e& @先唔好計耐唔耐...( U* J$ q8 h0 P4 v1 {
身為街外人,只係覺得好奇怪,
+ J1 h2 |) j& y: b$ \% P唉...一盆散沙,
" M5 p1 p4 b) Z& f0 b# K黃巾聲勢浩大都冇用,到頭來起義失敗,. z. w+ t5 j" o5 o7 T
都只會俾人叫做賊
4# infjlam 有信念唔會成功,一定要有手段。
2 p5 q' i- _1 W$ v4 |只怪手段唔及第三隻手。
) x& V2 H3 a* N# q3 _大邪神 發表於 2011-1-21 05:57 PM
1 X, K/ }' x5 l  u0 o2 m8 `9 T: H' }+ e% s0 X4 u, c3 h7 `, c1 L
成班柴娃娃,烏合之眾,連個傻o既,都可做到副秘書長,( b5 B0 }5 t  c! F  E
那一刻起,我已知社民下場,係日本郵船...
其他事,我先唔評論,, z8 g3 @, a" Q) t
但有件事,我覺得毓民講得非常之啱,# f( g: i" s1 Q# z5 V5 @
就係社民班廢柴二打六,正經野唔做,  Z+ R% Q' ?* b/ f0 Z
卻日日掛住上高登,上facebook自濁打飛機,4 J' N2 j) X& b' `7 ?
以為咁就搞得起個黨?$ G2 t# G4 X6 L0 }
得o既我就跟你挽鞋!
其實我對政治不太有興趣。
9 L' K+ q* _) f- h' H' ]只是路過有感而發。
, K2 |$ ]/ k' a3 M3 q, W; S: d大邪神 發表於 2011-1-21 08:43 PM
$ a$ h0 F( C3 |9 s8 a  z- G- S) w  \+ H7 {2 z' p5 J% ]$ X
你講野同你個頭像一樣咁特別,
7 T; N5 P3 J3 s% Z一邊去評論他人的政見, 最後卻話自己對政治無興趣
" @* \6 c  `$ A: X4 X( e7 P$ [4 ?: J0 k0 R1 L- L- X* N& o
我嘗試學下你講野:. n& a3 E/ Y: W
「其實我對賭波不太有興趣, 只是路過投注站買左3個波膽, 4條過關飛, 6場主客和,
3 z5 F  \5 U$ e3 \! Q- q+ m$ L, v9 b我要講多次, 我對賭錢是不太有無興趣的」

評分次數

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 毓民大舊醞釀退黨

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。