<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 毓民大舊醞釀退黨
返回列表 回復 發帖
' U! Z# _3 o/ |% i3 g7 F2 T6 j; }3 u' N+ X
如果相信選民的眼睛是雪亮的, 睇下黃毓民下次選舉票數有無升跌, 0 |" B4 E( K4 G: f7 M
那就反映出普羅大眾的想法, 無需爭拗) r- v* `% K) F' k
andyho 發表於 2011-1-21 08:04 PM
其實我對政治不太有興趣。
3 K! q5 z5 A! w0 }只是路過有感而發。
失去自由邪神回歸
最初黃毓民退下來, 話要讓年輕一代接棒, 結果個黨內選出來的新主席唔聽佢話,
8 p/ I" x) ?$ [. t; J7 p7 h就在自己節目炮轟新主席, 而家就玩退黨, 真係完全體驗民主精神
/ J8 L  O2 S; I7 f! g, N; w大家日後記得投票選黃毓民讓佢連任, 靠佢幫你爭取民主, 香港一定有救:goo ...
' x8 A. j: P5 J# Wandyho 發表於 2011-1-21 02:26 PM
2 n% f) ~  u) [6 b& r. f1 {  S
+ r0 [& f7 A$ J$ j
會唔會好似玩五區公投咁 ~ 退黨之後又玩詢眾要求入返去?   

評分次數

• BOYDWAN

唉....真係兩面都幫唔落 / m+ v5 I- _; W' y6 N
! j% \2 F' @! }( t. K+ P5 }
先不論誰是誰非,誰對誰錯,* J& Z, p$ y, m. W6 s6 H( t# L
唔談論其他廢柴二打六,
" r; K7 n! d) |& H! q& |黃陶二人,多年兄弟相稱,信念一致,一齊打江山,, n5 E! V! C" e. e5 f" m
點解二人關係忽然會180度大轉變,變成死對頭?
) j* v5 }7 k  E7 O# {& `有乜咁大件事,唔 ...
( O6 k& e/ b; l' R0 finfjlam 發表於 2011-1-21 05:09 PM
; g" w9 J+ D' K* }& S
. ^+ G" Y9 B4 q! I. G2 h0 m
阿陶都坐正好耐 ~ 兩人關係變差 ~ 未必係"忽然180度大轉變"

評分次數

• BOYDWAN

不能太武斷,各有各唔着。
( n: }2 k6 \; t你咁樣抹黑同下定論,未免太不負責任。
4 u. A* a. W( h9 _4 G; h+ r5 {大邪神 發表於 2011-1-21 05:52 PM
' i9 F% H; b" K; v( ^/ L& w) h. F' y/ L, C. T! e9 d2 l. d- w. }6 C
你認為佢要負乜野責任??  
哈哈,第三隻手的確存在。+ T, M+ S) p4 p; {+ q7 I+ G
如果唔係唔會兩個稱兄道弟既人會咁樣反面既 & d8 o/ V, m4 W0 `7 a2 W
只係你認為我講既係你心入面果隻姐。
  j8 p& d: d9 u* W$ S大邪神 發表於 2011-1-21 07:40 PM
" R4 Q* x8 l) C, G" Y

. A: g# i$ p9 e2 I1 [係囉 ~ 唔使審 ~ 梗係又有人政治迫害啦   
7 b$ ^$ l  B9 e; s) s: |! j
2 W" k% L8 z" R) _" M# p9 g! h8 Q
如果相信選民的眼睛是雪亮的, 睇下黃毓民下次選舉票數有無升跌, 9 g4 [" s5 a$ U3 o
那就反映出普羅大眾的想法, 無需爭拗! O! |3 v  S' ?, b$ y5 a% Q
andyho 發表於 2011-1-21 08:04 PM
  S3 [2 ?1 G5 k" t$ a) W! m
& }' o5 {6 |/ N5 X
我係新界西選民 ~ 以前我投大舊 ~ 但上次開始 ~ 已經唔再投佢   
7 T6 ~' a( I3 \8 w  u- X; x7 M  Q2 w
阿陶都坐正好耐 ~ 兩人關係變差 ~ 未必係"忽然180度大轉變"7 t7 J. z/ |9 J) Z& h3 ^$ N
KNY 發表於 2011-1-21 11:21 PM
& {" D, ]5 H* _' q$ y. R3 m
! x: `7 j0 r! b, R8 @. ^8 }
有幾耐?唔夠一年都叫好耐? - m, o6 S  C: P* M7 d8 w  m
先唔好計耐唔耐...* T9 t# }1 c8 ]# L1 ^* ?9 |
身為街外人,只係覺得好奇怪,
( `& j+ x( n8 r" h+ J- q8 P) m唉...一盆散沙,8 t8 x( s0 h  H: U: p
黃巾聲勢浩大都冇用,到頭來起義失敗,% m! K  @& z# O2 o: J. U
都只會俾人叫做賊
4# infjlam 有信念唔會成功,一定要有手段。3 C" K7 J6 a% I+ T, t6 X+ _
只怪手段唔及第三隻手。
4 P# h/ k$ b% J; v) t0 A大邪神 發表於 2011-1-21 05:57 PM
- k0 J$ I" x& f: o' B
, H9 Y9 n' |* B5 }- T
成班柴娃娃,烏合之眾,連個傻o既,都可做到副秘書長,
9 L/ K9 o) R& L那一刻起,我已知社民下場,係日本郵船...
其他事,我先唔評論,
! s5 F! M8 }! f+ ^7 t+ M5 x' F3 O但有件事,我覺得毓民講得非常之啱,
6 ~& Y) U7 P) L就係社民班廢柴二打六,正經野唔做,
3 g! P/ |3 q( m* G' r卻日日掛住上高登,上facebook自濁打飛機,8 s8 ]; G3 e: S* p$ m/ B( U
以為咁就搞得起個黨?
, b/ \3 @0 X* x' ^得o既我就跟你挽鞋!
其實我對政治不太有興趣。- }  g( Y  J7 x
只是路過有感而發。/ M7 m: X' w3 U, {
大邪神 發表於 2011-1-21 08:43 PM
7 }8 P1 C5 F1 a: h0 k) y# E* A4 A0 d
# z4 ?. e" q( `4 j+ R
你講野同你個頭像一樣咁特別, * D! x6 H7 @" i) e' D4 v' A' @
一邊去評論他人的政見, 最後卻話自己對政治無興趣" v* |% o" J  p4 F

' Q9 Q& n7 s8 [3 Q& `我嘗試學下你講野:3 ]1 \$ V, @5 G, M
「其實我對賭波不太有興趣, 只是路過投注站買左3個波膽, 4條過關飛, 6場主客和, 0 q$ ]# P2 d, L) a0 P. [
我要講多次, 我對賭錢是不太有無興趣的」

評分次數

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 毓民大舊醞釀退黨

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。