<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 毓民大舊醞釀退黨
返回列表 回復 發帖
7 q9 O2 ?6 k- W$ H5 ^
6 Y9 W7 H. J# s+ r' Q$ @7 W9 y
唔關心政治的人, 唔會睇政治新聞, 唔會知社民連風波前因後果
2 C1 E; j) `0 I7 N你問下唔睇政版的人, 知唔知咩叫社民連倒閣事件, 知唔知事件中涉及咩人2 d. o( Y  n2 m0 D) {( U, m( l* c
; {- {$ q8 L; @
如有人談論到黃陶之爭, 卻話自己興趣政治,
& K  {( z& y% O; b% ?1 o跟一個人買大堆波膽及主客和飛, 然 ...
9 m1 B5 G! H/ n) _" g2 fandyho 發表於 2011-1-22 01:21 AM
我認識一點點牛頓定律,但我對物理無興趣。
9 N8 c. ?4 m: y" Z! n7 P我認識有人名叫陳奕信,但我對香港樂壇真的不感興趣。
3 N) z6 U+ x$ w! `) d信不信由你。2 U4 e% [" ]) Q
買波膽主客和也不一定有興趣賭波,有內幕呀
& u6 y' a5 y6 I# S9 t7 w9 v4 N2 X" ?& W4 b
講笑講笑,哈哈
失去自由邪神回歸
! F8 a& e/ ]4 B2 w0 u, D1 F" C5 v1 }

6 w( x* W+ Q9 ]: @" X6 p! i) s) G有一點我又唔太同意, 陶生懂得搶先註冊社記個名,
; R! A% F1 E' c9 I: r1 n6 l( A佢蠢極有限, 或者是幕後軍師教路, 6 M/ W4 N" T4 b9 [
學版友infjlam話齋, 社民連內鬥, 好睇過連續劇
4 N4 h( u, F" S3 X! v) V9 `andyho 發表於 2011-1-22 01:26 AM
8 ]6 e# t7 W% `) `4 p8 ^
佢有多年內鬥經驗梗係蠢唔哂啦
* T& E$ s% e2 h4 r6 [6 S但我真係唔知佢諗乜,佢唔係以為班選民投票係投票比丐幫呀?1 |: j4 |: M, N6 s2 D7 Q% B+ V) C
無左三子,丐幫號召力一定一落千丈.
0 T9 c4 E/ X0 z/ }# {' j# }7 T  L% N( i+ U1 Y
至於幕後軍師就應該係姓季個班.
% _2 l) a2 T- b* s! u% O題外話,:姓季個條友都好似幾有問題

評分次數

我認識一點點牛頓定律,但我對物理無興趣。
- g( Q7 I5 R" p& d/ `9 r1 s" E我認識有人名叫陳奕信,但我對香港樂壇真的不感興趣。, Y  b( V" ?+ p4 i- D& N7 y
信不信由你。
4 d  q+ p2 t$ P& P% X買波膽主客和也不一定有興趣賭波,有內幕呀
6 ~' q7 V7 L. ~# k" q$ P
! C8 A4 S$ D7 G& T( X講笑講笑,哈哈 ...
: s9 O" U# U% R, a2 j0 I3 L4 _: w大邪神 發表於 2011-1-22 01:35 AM
. x2 p2 m1 L- ~1 e有留意時事已經十分難得ga la+ D4 U& B% e6 E% Q
"講笑講笑,哈哈" 呢句...

評分次數

$ _6 L0 p3 q4 r3 K- S$ L3 _佢有多年內鬥經驗梗係蠢唔哂啦) l6 V0 ^. t/ p" ^8 u
但我真係唔知佢諗乜,佢唔係以為班選民投票係投票比丐幫呀?
) R2 ~' O4 n5 n# D( i' I無左三子,丐幫號召力一定一落千丈., [: i. b+ g: m% K- B9 }" T$ y
( P. y& H( N2 x& f/ v& \: ~
至於幕後軍師就應該係姓季個班.
+ g" A, g& e) l  [7 l2 w  k題外話,:姓季個條友都好似幾有問題:h .../ o% c* G% q6 U/ T- L0 s
Winters 發表於 2011-1-22 01:35 AM
+ ~$ i/ g8 w% S% C

/ |6 R) d& M% c9 C9 M5 ?冇左高比拜仁的湖人

評分次數

0 d  v. V8 h6 t; D, v) X有留意時事已經十分難得ga la  h: F+ j* H  U4 C
"講笑講笑,哈哈" 呢句...
' x! {/ e& ?6 B' {8 o1 y4 fWinters 發表於 2011-1-22 01:38 AM
咪亂估啦!
  R/ V; r) l8 L唔阻幾位笑談風月啦,小弟休息去。別
失去自由邪神回歸
! S& q& x, R7 I5 I/ }2 w
$ v% ]" ?" B8 ^+ n$ g
冇左高比拜仁的湖人
: M# ]% v1 _: U5 j$ Jinfjlam 發表於 2011-1-22 01:43 AM
# ^/ ?0 C0 _1 k6 j# s6 r
拎騎士做例子比較好
誰是誰非也好,只以事論事,/ L+ s  i, W: v; Z1 d  j
陶連立會都未選入,咁快交棒,接班做社民連主席,
: m8 {* a. m* V策略上亦唔太明智,: v% h* E9 Y" b3 q6 d
有那個必要,非那麼快交棒不可嗎?
4 Z8 O' ^. s& q/ |+ ^
! g+ X+ U7 D$ z唉...不過一切已成事實,也成過去...

評分次數

• BOYDWAN

. j) |( P9 U+ h8 a- A
拎騎士做例子比較好
  q6 G0 O! A: [: a, l9 OWinters 發表於 2011-1-22 01:47 AM
& o+ H! U- G& V$ J/ n8 z
& p& p) Z7 l6 ]! |  u6 _/ f- d真有你的
, Q$ `0 K' x, i有留意時事已經十分難得ga la
- q$ }5 L6 T: x4 w8 W- W"講笑講笑,哈哈" 呢句..., Y" q  ]' c' T3 u
Winters 發表於 2011-1-22 01:38
! S+ d; C8 F$ i4 \$ {& B* n5 O) {
8 q1 }5 u, C6 S9 r' H7 T呢句....真係好笑喇~
+ q5 |8 }0 V; ]+ @路過借你句說話抽吓大邪神水, 先行謝過.
$ K) r& i/ Y5 [' S+ n* }8 H繼續四處游唔阻擾各位, 晚安~
誰是誰非也好,只以事論事,2 I! n+ V6 d' W
陶連立會都未選入,咁快交棒,接班做社民連主席,
# x% l2 v  X* b" {5 A7 Z6 U策略上亦唔太明智,. D0 `; c8 X$ c) M& F# X2 j: D
有那個必要,非那麼快交棒不可嗎?
# `4 J9 a: `; n1 {( H, J4 L7 _) }& N: y
唉...不過一切已成事實,也成過去... ...
( v3 R! p9 \3 B6 ^, X$ ginfjlam 發表於 2011-1-22 01:49 AM
9 O$ F; r, @* o- Z6 @; q. U9 i
首先丐幫內民主同中 共一樣名存實亡,黨主席一職應由幾位元老決定.5 P: E+ n0 }9 h6 z! F
癲狗退下,係個時黎睇有份量接班(無錯係"接班"而非"繼任",亦即係叫做有名氣嘅,得四個,  r8 H3 k8 X2 X1 w9 U9 N1 N
分別係長毛,大舊,阿牛同柒陶.: ]6 s4 {8 I2 S5 Q) x; \1 A
我諗其實當初癲狗嘅思量都唔係以邊個容易控制為首要,如果唔係就應該簡阿76大舊.1 J& Y' _  E1 W3 A. L! x6 x0 N1 g: I
長毛路線同佢本身唔係幾同;大舊呢條76就毫無主見,加上幾年前提名曾蔭權記憶猶新;* A8 |3 U6 ~& i0 ~7 x1 L
阿牛形象就唔夠市正;柒陶雖然唔夠激,但個樣討好,做左主席之後應該有助改善丐幫形象吸納更多票源.! V5 z0 H; F0 V2 L: w
四簡一,好難唔簡柒陶

評分次數

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 毓民大舊醞釀退黨

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。