<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
呢件等我黎幫佢換電池
7    6      5    4     3    2    1
呀雄霸開始有產前恐懼症, 好多嘢驚; 又未至於抑鬱, 我就話無嘢好驚, 最緊要佢安全ok, 乜都唔重要.
我諗我真係唔會係好老豆..........
BOYDWAN 發表於 2011-1-21 11:36 AM
做好老豆的你你會吾會教佢地上26fun先? 再吾係奶手比佢地做番一個半個版主
7    6      5    4     3    2    1
應該會去美國生蛋, 然後先再諗.
我就想香港, Ruby 就想新加坡, 我屋企人就想美國, 岳父佢地就想日本..........聯合國咩!
BOYDWAN 發表於 2011-1-21 11:39 AM
美國邊個省?
有冇諗住等佢十八九年然後追左佢?
Triangel 發表於 2011-1-22 11:19 AM
實過唔到外父果關啦
失去自由邪神回歸
自己知自己事, 我一係就train 到佢死咁滯, 一定無乜童年快樂可言;  一係就由得佢鍾意點就點, 淨係識吃喝玩樂嫖賭飲吹, 大咗就知大0樂~
BOYDWAN 發表於 2011-1-21 11:51 AM
呢句真,世上無邊個可以做到個平衡, 所以通常都係由父親扮train到佢死, 然後再由母錫到佢"loan", 或調轉

對白設計:"媽呀!我就黎比老豆打死左啦,你快d同我打番佢,快d快d," 跟住大皇個patpat就比雄覇打到開花!
我有咁長時間睇到佢地大先算啦~
係都係辛苦雄霸同我地屋企人啫~
BOYDWAN 發表於 2011-1-21 12:02 PM
d佬個胸咁大,可以升任做佢地奶媽!
d佬個胸咁大,可以升任做佢地奶媽!
Triangel 發表於 2011-1-22 11:39 AM
我小:,,,,,
失去自由邪神回歸
你知我講咩呀?
我真係諗住和諧啲,公平啲炸。
大邪神 發表於 2011-1-22 10:15
和諧公平從無準則, 每個人天秤不一, 何謂公何謂平?  
既無絕對一致, 分歧一定存在, 又怎能和怎能諧?

世上大多人都只會自重身價喻比管仲, 娓娓而談誠心真意嘅只屬少數, 虛心融研嘅就更加少之又少; 試問又點可能奢望每個人好似你咁去放低自己? 與其在意不如寫意, 咁你就會開懷得多

知者不言, 言者不知, 塞其兌, 閉其門, 挫其銳, 解其紛, 和其光, 同其塵, 是謂玄同; 故不可得而親, 不可得而疏, 不可得而利, 不可得而害, 不可得而貴, 不可得而賤, 故為天下貴.
(出自老子嘅"道德經" (雖然我出名無道德啫, 但都叫做睇過吓.....其實係個名"道德"啫, 內容係另一回事~ ), 第幾章我就真係無印象, 詳細就唔解lu, 自己去搵吓啦, 就會明白當中意思~ )
做好老豆的你你會吾會教佢地上26fun先? 再吾係奶手比佢地做番一個半個版主
Triangel 發表於 2011-1-22 11:25
我會叫佢上嚟嘅, 起碼都可以知佢地老豆以前點"好事多為"吖嘛~
版咩主吖, 任何嘢都唔應該有世襲嘅, 如果佢地得人欣賞就點都會有, 否則只係累咗個地方咖咋~
如果佢地將來可以好似甘仔咁"無限復活"死唔斷氣咁有個人風格, 我諗我會欣賞多d~
未知咖, 睇吓呀蛇頭邊度放低佢地落船啦~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。